Cautare

32131 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu s a terminat da sau ba" (8.24 secunde)
ADEVARUL LITERAR SI ARTISTIC: ... A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul.
Si presa (scrisa indeosebi) a incheiat luna de miere cu noua putere instalata in Romania.
Partidul Social Democrat continua procesul de "eliberare" din functii a membrilor care - spun ei - au devenit incomozi prin simplul fapt ca s-au dovedit a fi sustinatori ai lui Adrian Nastase. Care, din cate se stie, a renuntat la ideea de a demisiona din PSD.
Oltchim = cioacombinat sau combinelodie? ... Vifor Rotar) Sa recunoastem ca amarasteanul otevist, abonat nocturn la postul lui Danut si avid de telenovele politice romanesti, n-a mai avit asa pleasca de cand se zgaiste noptile la OTV. Nici n-a trebuit sa mai stea treaz in creierii noptii sa vizioneze bomba.
Bataia de joc a devenit sport national. ... Mai castigam si noi, cateodata, la patru ani. ... Ei se refac repede si iarasi ne iau la bataie. ... Ultima partida s-a consumat saptamana trecuta, cand Guvernul Tariceanu s-a hotarat sa-si declare falimentul dandu-si demisia.
Un salariat al Primariei Ionesti este acuzat de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj ca a cerut mita 8.000 de lei patronului unei firme ce derula lucrari in comuna, pentru a-i aviza favorabil o documentatie.
Parlamentarii au transformat in lege Ordonanta data acum 6 ani de Cabinetul Ciolos. Avocatul Poporului nu a atacat Ordonanta SRI, desi a primit o sesizare.
Consiliul Judetean Dolj a început, în urma cu opt ani, asfaltarea drumului judetean 605 A Filiasi - Melinesti si nu l-a terminat nici pâna în prezent, ca si cum cei 15 km ar fi fost „autostrada soarelui“.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
De la 1 iunie, spatiile de depozitare si comercializare a cerealelor pot sa mai functioneze numai daca au autorizatii de depozit. Proprietarii acestor depozite, care se vor incapatana sa functioneze fara autorizatie, risca amenzi usturatoare, ca si operatorii economici care achizitioneaza cereale de la ei.
Silvia Dumitrescu a lansat recent "Best Of Silvia Dumitrescu", aparut la casa de discuri Ovo Music. Crede in Dumnezeu si are o familie frumoasa: sotul sau, compozitorul Florin Ochescu, si fiul ei, Iulian, i-au fost mereu alaturi.
Tot mai multe hoteluri de pe litoral sau unitati de cazare din Delta Dunarii au inceput sa se reorienteze catre turismul de afaceri, in acest sens amenajand sali de conferinta dotate cu aparatura de ultima generatie.
Liberalii din teritoriu si din conducerea centrala sunt tot mai decisi sa nu faca fuziunea cu PD decat daca democratii trec la doctrina lor. Mircea Ionescu Quintus (foto), presedintele de onoare al PNL, considera ca, prin propunerile avansate, PD le asigura liberalilor "un loc confortabil la cimitirul Bellu".
Greii pietei se lupta strans si pe segmentul asigurarilor pentru animale de companie. Cu toate acestea, nici una dintre companii nu asigura direct sau indirect mai mult de cateva zeci de animale pe an.
"Nu Breivik a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc in UE!" Senatorul PDL Iulian Urban scrie pe blog ca nu Anders Behring Breivik a comis atentatul din Norvegia, ci actualii lideri ai UE care "au bagat europenilor pe gat multiculturalismul" si nu s-au opus "colonizarii musulmane", generand in schimb gesturi criminale precum cel al scandinavului, relateaza NewsIn.
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR! Dupa trei lansari de mare succes in 3 zile, cu MARIUS TEICU (3 albume), JOLT KERESTELY (2 albume), ANDREI KERESTELY (1 album) si GEORGE ROTARU (1 album), Casa de Discuri EUROSTAR organizeaza alte doua evenimente.
Ritmul lent de construire a caselor in regie proprie din Noul Rast l-a determinat pe prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sa-l ameninte pe primarul comunei, Iulian Silisteanu, ca va plati din propriul buzunar cimentul primit de la guvern in cazul in care acesta nu va mai putea fi utilizat la primavara.
Democrat-liberalul Iulian Arama este sigur de faptul ca la alegerea vicepresedintilor Consiliului Judetului niciun coleg nu l-a tradat, sau cel putin asta reiese din spusele sale.
Edilul-sef, Antonie Draghici, si viceprimarul Iulian Cristescu s-au acuzat reciproc ca au primit ilegal terenuri folosindu-se de Legile retrocedarii si au fost la un pas sa se ia la bataie in fata redactorilor GdS Cel care a dat tonul acuzatiilor a fost viceprimarul PSD Iulian Cristescu.
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com