Cautare

370 de rezultate pentru "deutsche leasing" (3.51 secunde)
Pe o piata de leasing in care sectoarele cele mai cautate pana acum sunt in scadere, firmele care au stiut inspre ce sa isi indrepte atentia nu au de ce sa se planga.
AmosNews - Deutsche Welle: de 50 de ani in limba romana La 1 august 1963, pe unde scurte, Deutsche Welle transmitea prima emisiune in limba romana.
Unul dintre cele mai controversate articole din proiectul de ordonanta este cel potrivit caruia "costul asigurarii se recupereaza o data cu rata de leasing de la locatar/utilizator " - o formulare care, potrivit oficialilor Asociatiei de Leasing Bancar (ALB), lasa loc interpretarilor privind situatia societatilor de leasing.
Pe piata romaneasca de leasing, o companie a prelungit deja perioada de finantare a contractelor de la cinci la sapte ani pentru orice marca de masina.
Returnarea masinilor catre firmele de leasing nu scuteste clientii de alte plati.
Fata de primul trimestru al acestui an, ponderea vanzarilor in leasing a scazut de la 59% la 52%, in cel de-al doilea trimestru.
Legislatia care reglementeaza taxa anuala pentru mijloacele de transport achizitionate in leasing financiar pune in incurcatura clientii firmelor de profil.
Alpha Leasing a mentionat ca în cazul respectiv a fost "o neîntelegere în relatia cu clientul". Un cititor al GdS s-a adresat redactiei reclamând modul cum firma de leasing Alpha Leasing Romania IFN SA, înfiintata pe lânga Alpha Bank, a încercat sa-l însele în relatia contractuala pe care o au.
Bunuri in valoare de 378 de milioane de euro au fost finantate in regim de leasing in primele noua luni ale anului curent, sustin membrii Asociatiei de Leasing Bancar (ALB).
Normele Bancii Nationale a Romaniei (BNR) privind regimul institutiilor financiare nebancare (IFN) risca sa scumpeasca ratele produselor in leasing, sunt de parere reprezentantii Asociatiei Societatilor de Leasing din Romania (ASLR).
Piata de leasing din Romania ar putea inregistra anul viitor o scadere o volumului de finantari cu circa 25-30% fata de 2008, mai ales din cauza reducerii tranzactiilor pe segmentele auto si imobiliar, pe fondul turbulentelor internationale.
Dupa ce au ramas cu buza umflata de pe urma afacerii cu firma germana, clientii MTS Leasing GmbH nu au dreptul nici de a continua lucrarile la case cu alti constructori si finantatori si nici nu pot vinde sau demola pana cand autorizatiile de constructie si contractele de superficie nu vor fi cesionate sau anulate de o instanta judecatoreasca.
Pe langa modificarile privind taxele si impozitele, noul Cod Fiscal prevede si unele schimbari in ceea ce priveste contractele de leasing. Astfel, clientii societatilor de leasing care achizitioneaza cladiri, terenuri sau autovehicule in sistem de leasing financiar vor plati impozitele aferente acestor bunuri pe toata durata contractului.
Si achizitia in leasing va fi mai scumpa, sustin reprezentantii unora dintre aceste societati.
Pana anul trecut, achitarea impozitelor se facea de catre firmele de leasing. Noua prevedere a Codului Fiscal ii vizeaza si pe cei care au incheiat un contract de leasing in anii precedenti si inca mai platesc rate pentru bunul respectiv.
Ministerul Finantelor vrea ca firmelor care cumpara masini in leasing sa nu li se mai deduca TVA la ratele lunare. ... Companiile sustin ca ar fi cea mai dura masura fiscala, iar firmele de leasing se tem de ce este mai rau.
Astfel, cine are deja un contract sau chiar doua de leasing, pentru o masina sau casa, in cazul in care doreste sa ia un credit de la o banca, i se vor aduna si ratele lunare de leasing in calculul bonitatii sale, astfel incat sa nu depaseasca 40% din veniturile nete lunare.
Pentru ca stresul sa fie mai mare, pe piata din Romania exista peste 100 de produse de imprumut (credite auto si leasing auto) concepute special pentru achizitionarea de autoturisme.
Facilitatea de finantare pentru societatile de leasing oferita de FNGCIMM SA-IFN permite sustinerea activitatii IMM-urilor, inclusiv a celor fara istoric de functionare, prin inlesnirea accesului la finantare prin leasing financiar, cu costuri minime, a declarat pentru "Replica" ec.
Firmele de leasing vand masinile in tara si in strainatate la "pachete" de cel putin patru masini, la preturi mai mici cu 40 - 50% fata de pretul achitat initial in 2008, sustin reprezentanti ai pietei de leasing.
google-analytics.com