Cautare

8096 de rezultate pentru "desi" (4.96 secunde)
Ion Spanu) In ultima vreme, mai multe sondaje de opinie arata o crestere spectaculoasa a lui Dacian Ciolos si a formatiunii pe care a lansat-o, MISCAREA ROMANIA IMPREUNA, desi aceasta inca nu are statut de partid!
Desi numeric stau mai prost (16.000), Statele Unite au in inventar modele mult mai avansate. ... Tara mai mica decat Central Park din New York - Monaco Desi Vatican este mai mic (0.17 km patrati) fata de Monaco(0.8 km patrati), nu are rezidenti permanenti.
Zvonurile care circula pe holurile institutiei spun ca actualul director va fi schimbat chiar de Ministerul Sanatatii, pe motiv ca acesta a fost numit, la vremea respectiva, pe criterii politice si, desi este sustinut, intr-o oarecare masura, de majoritatea cadrelor medicale din subordinea sa, el este manipulat si tocmai de aceea da dovada de incompetenta.
Totodata, desi problemele sunt extrem de vechi, autoritatile centrale nu par a fi sensibilizate de demersurile Primariei Eforie, care doreste reabilitarea statiunilor cu atat mai mult cu cat "vor sau nu vor unii, statiunea Eforie este cea mai veche si merita sa fie tratata cu mai mult respect", precizeaza primarul Ioan Ovidiu Brailoiu.
Orice om este parte a unui continent (John Donne, 1624) Desi par ca traiesc pe planete diferite - Marte si Venus, ca tot s-a incetatenit metafora! - desi diferentele dintre ei sunt ireconciliabile, desi avem mecanisme de gandire, simtire si comportament total diferite, un lucru e clar:
E nevoie de vocatie, si asta devine important in cariera unui politician, desi termenul de politician a capatat, nemeritat, o tenta peiorativa. ... Politicul este mai mult decat aderenta la un ONG, desi marea majoritate a organizatiilor de acest gen sunt chiar mai politizate si ideologizate, decat multe partide.
E nevoie de vocatie, si asta devine important in cariera unui politician, desi termenul de politician a capatat, nemeritat, o tenta peiorativa. ... Politicul este mai mult decat aderenta la un ONG, desi marea majoritate a organizatiilor de acest gen sunt chiar mai politizate si ideologizate, decat multe partide.
Contestatarii au reclamat faptul ca, la intocmirea caietului de sarcini, nu s-au respectat mai multe acte normative in vigoare, desi acest lucru ar fi trebuit sa-l faca inainte de inceperea licitatiei.
George Zug de la Institutul Smithsonian afirma ca per total, testoasele sunt destul de proaste”, desi au niste categorii in care stralucesc. De exemplu, sunt mai pricepute decat sobolanii in a naviga un labirint, desi acestia sunt perceputi ca fiind superiori.
Desi sunt cetateni loiali ai Romaniei, alteritatea fata de romani este probabil o manifestare a frustarilor si nemultumirilor acumulate de cateva generatii incepand cu momentul imigrarii lor in Romania.
Din mandra majoritate pe care o detineau pana nu de mult, consilierii democrati au mai ramas doar trei, in sedinta de ieri, alti trei indivizi cu statut incert stand si ei la masa alesilor si ridicand mana pentru Calapod desi nu se "pontau" la vot, fiind exclusi din Consiliul Local.
"Dansii au constituit un consiliu aparent regulamentar, care insa nu avea dreptul sa faca alegeri, potrivit protocolului de fuziune, care face parte integranta din statutul PD-L", a declarat Stolojan, desi noua conducere a fost doar aprobata in forma in care a fost propusa si nu aleasa.
Desi politica galateana a fost sufocata de canicula care ne-a invaluit in ultimele sapte zile, iar cei mai multi politicieni au preferat sa se odihneasca si sa se racoreasca prin concedii, au fost si exceptii care ne-au aratat ca apropierea noii campanii electorale "resusciteaza" putin cate putin intregul spectru politic.
Acestia si-au retras propriul amendament la Legea Bugetului pentru acest drum, desi fusese adoptat cu sprijinul voturilor PSD si UNPR din comisiile reunite de buget, finante si banci ale celor doua camere ale Parlamentului.
Investitorii straini, desi nu sunt atat de multi pe cat s-ar dori, au gasit si in judetul Constanta un teren propice pentru a-si baga banii in productia si furnizarea de energie electrica, transport si turism.
Astfel bizonul se regaseste in acele situatii, iar distanta intre el si acel personaj i se pare insignifianta, desi duhoarea de la ghena ii ia nasul, rahatii de caini din fata blocului i se lipesc de talpi, se sufoca in autobuz, seful urla la el ca la un animal, iar la cumparaturi face calcule mai abitir decat Gheba.
Cum sa-ti faci un CV care sa-ti asigure un job intr-o multinationala Desi zeci de mii de absolventi de facultate sau tineri la inceput de cariera isi cauta cu disperare un loc de munca, in mod paradoxal, angajatorii se plang ca nu-si gasesc specialistii de care au nevoie.
Vazusem Capitanul Blood, cu Errol Flynn si Olivia de Havilland, si desi nu sunt unul dintre cei care se indragostesc de stelele de cinema, le admir pe unele mai mult decat pe altele.
- In formele operabile se recomanda interventia chirurgicala care, desi de cele mai multe ori este dificila si grevata de un anumit procent de mortalitate si morbiditate, este, totusi, singura care ofera o sansa reala bolnavului.
Desi multi considera ca domnul Isarescu inca se gandeste daca sa va implica sau nu, eu insa sper. ... Politicianul ideal nu poate fi decat liberal, desi sufletul meu n-a parasit niciodata democratia crestina condusa de PNT, partid care a suferit cele mai grave agresiuni din partea tuturor.
google-analytics.com