Cautare

139 de rezultate pentru "contacte" (3.71 secunde)
Pentru calculatorul tau si al meu, fa sa circule acest sfat catre prietenii tai, familie, contacte!! "In urmatoarele zile fii atent:
Aceste aplicatii pot fi perioculoase deoarece colecteaza informatii precum - locul in care se afla utilizatorul, detalii despre dispozitivul utilizat precum si lista de contacte.
Astfel, respectiva persoana are acces la mail-uri, contacte, calendare, parole, poze, documente. Este cel mai simplu indiciu pentru a afla daca sunteti spionati - verificati daca va apartine contul de iCloud de pe telefon.
,,Who Deleted Me for Facebook” sau ,,Cine m-a sters pentru Facebook” va ajuta sa tineti o evidenta stricta vizavi de persoanele care sunt prietene cu voi pe Facebook dar, mai ales, care au fost odata, dar au decis sa va elimine din lista de contacte.
tefelistul, impreuna cu vreo cativa prieteni de-ai sai se afla in lista ta de contacte si, de pe pagina profilului tau raporteaza ca cel care scrie nu esti tu.
In acest caz, nu ai de ales decat sa ceri ajutor la un prieten pe care il ai in comun, astfel incat sa stii daca contul Facebook al persoanei pe care o aveti ca prieten a fost sters din reteaua sociala (si, prin urmare, nu este vizibil nici macar printre contacte) sau daca te-a blocat (in acest caz, prietenul comun va vedea numele utilizatorului suspectat in contactele sale).
Se numea The Facebook si era un spatiu virtual unde oamenii puteau sa se cunoasca si sa-si creeze contacte. In numai o luna, jumatate dintre studentii de la Harvard se inscrisesera deja.
Acest festival este contributia mea cu contacte internationale, aduc artiste care promoveaza ultimele curente din belly dance. Vino la workshopuri si la Gala Show, nu fii intimidata sa incerci ceva nou!"
ajutati alte persoane sa foloseasca cat mai util Ubuntu Alaturati-va comunitatii ' http://ubuntu.ro/participa • Obtineti asistenta Bucurati-va de asistenta si documentatia oferita gratuit de comunitatea noastra sau puteti cere ajutor specializat Obtineti asistenta acum ' http://ubuntu.ro/contacte
Am gresit ca am implicat prea multe persoane si ca am avut contacte mult prea vizibile cu sovieticii. Eu aveam contact direct cu Kostyal, care era om de actiune.
Este un moment bun pentru a stabili noi contacte sau obiective de care sa va ocupati mai tarziu. Profitati din plin si de dragoste ca sa nu irositi clipele minunate.
Altii au contacte cu bolnavi suferinzi de infectii ale cailor respiratorii superioare. Foarte putini contracteaza boala prin intermediul apei infectate din piscine, bazine de inot.
De obicei, se poate vorbi despre infertilitate atunci cand nu s-a reusit obtinerea unei sarcini dupa un an de contacte sexuale neprotejate la femeile mai tinere de 35 de ani si dupa 6 luni la femeile de peste 35 de ani.
Multumesc Grupului PSD ca m-a desemnat sa-l reprezint, recunoscand astfel, fara sa stie, cei aproape 20 de ani pe care i-am dedicat unei cauze pe care o consider dreapta pentru femei si necesara pentru societate si valorificand astfel reteaua de contacte pe care o pastrez la nivel international.
S-a spus ca in interviul pe care acesta l-a dat in iunie 2013 ziarului britanic Guardian, el si-a dezvaluit, fara sa vrea, preocuparile legate de faptul ca PRISM putea fi folosit si la cautarea de date privind fenomenul OZN si contacte cu extraterestri, ca parte a unei incercari a guvernului SUA, in curs de desfasurare, pentru a pune in aplicare initiative tiranice privind razboiul spatial.
Prezentarea radiofonica a determinat o noua deschidere fata de fenomen, apoi, datorita recomandarilor personale primite, reporterului i s-au deschis si alte usi pentru contacte cu oficialitati.
Romantismul de care debordati va creeaza piste spre cunostinte si contacte noi. Va veti bucura in perioada imediat urmatoare de proaspetii amici, mai ales atunci cand le cereti ajutorul intr-o problema de suflet.
Nu exista linii directe care sa lege Romania de Africa de Vest, dar in aeroporturile din Istanbul, Bruxelles, Paris sunt contacte cu persoane care circula spre regiunile cele mai expuse.
Alte grupuri realizeaza contacte telepatice... Proiectele cele mai fiabile sunt cele care incep cu identificarea zonelor in care cercetatorii spera sa stabileasca o comunicare regulata.
Mare atentie la starile nervoase, deoarece va pot afecta modul de prezentare in ochii celorlalti si veti pierde contacte importante.
google-analytics.com