Cautare

139 de rezultate pentru "contacte" (2.70 secunde)
De altfel, Voiculescu a declarat ca au existat contacte la nivelul conducerii acestui grup si ca in urmatoarele saptamani va avea o intalnire la varf cu Grupul Popular Parlamentar European.
Dupa aflarea rezultatelor de duminica sint sigur ca aceste contacte se vor inteti. Vor fi presiuni asupra unor membri PSD.
Sunt convins ca prin aceasta optiune a noastra se va intari consiliul local si va putea lucra mai bine in folosul campulungenilor“, a declarat Ovidiu Tudorici. El a spus ca primele contacte cu liderul judetean al PD, Eugen Constantin Uricek, le-a avut din motive administrative.
In noile conditii, liderul democrat a indicat ca nu sunt excluse discutiile cu forte politice compatibile cu doctrina populara a PD si a adaugat ca PPCD este compatibil cu aceasta doctrina. In ce priveste PRM, platforma politica democrata stipuleaza clar ca nu pot fi initiate contacte politice cu PRM.
Pe plan telepatic exista insa deja diverse contacte dar cenusiii sunt tulburati de intensitatea neobisnuit de puternica a sentimentelor omenesti receptionate astfel.
Ulterior ea a mai avut astfel de contacte, cu entitati care spuneau ca vin din constelatia Orion. Urmatorul caz din 1989 a fost raportat de langa Bagrationovsk, regiunea Kaliningrad.
Apoi "butoiul" s-a inaltat rapid si fara zgomot. Se pare ca Ignatenko a mai avut si alte contacte cu vizitatori din afara Pamantului.
Acesta a negat categoric existenta oricaror "contacte politice" intre PD si PSD, insa a recunoscut faptul ca democratul Sorin Frunzaverde a participat la intalnirea delegatiei PD cu liderii PSD, care a avut loc la Hotel "Phoenicia" saptamana trecuta, joi seara.
"Stim ca GEIPAN este foarte apreciat in Europa, asa cum si noi suntem destul de cunoscuti in America de Sud, avand contacte oficiale si dand asistenta altor tari din aceasta parte a lumii" a declarat Lay intr-un e-mail catre situl De Void.
mai crede ca astfel de contacte li s-au intamplat si altora in decursul timpului. Cred ca aceasta tehnica fantastica i-a derutat si debusolat pe oameni, de au devenit atat de religiosi, superstitiosi si fricosi.
In acest caz â€" crede French â€" trebuie sa cautam o explicatie alternativa pentru numeroasele rapoarte de OZN-uri, contacte cu entitati extraterestre si rapiri, semnalate in ultimii 60 de ani.
In aceasta calitate, ea poseda un grad ridicat de control de securitate, avand acces la un faimos BLOC 8, ceea ce i-a prilejuit contacte cu o serie de oficiali de rang inalt, din partea carora a profitat de anumite scurgeri de informatii in ceea ce priveste Luna.
De asemenea exista o contradictie evidenta intre probabilitatea de existenta in Univers a unor civilizatii extraterestre, probabilitate estimata a fi mica dar reala, si lipsa de contacte cu astfel de civilizatii sau alte dovezi de existenta a lor, contradictie denumita paradoxul lui Fermi.
Contacte fizice si psihice cu universuri invizibile culte OZN, fenomenul New Age, urme ale rapirilor OZN in credintele populare, aparitiile sfinte si OZN-urile.
Contacte cu vehicule spatiale? Viggiani a continuat: - Am, de asemenea, documente referitoare la OZN-uri care au fost gasite de RCMP politia nationala canadiana.
Pe plan telepatic exista insa deja diverse contacte dar cenusiii sunt tulburati de intensitatea neobisnuit de puternica a sentimentelor omenesti receptionate astfel.
Zeci de militari, aflati la bordul diferitelor avioane si nave implicate au fost martori la aceste contacte. Iar aviatorii navali - a precizat Mellon - sunt cei mai buni observatori posibili.
Filippo Sarpa, din Torino, privind contacte cu alte lumi si posibile interventii ale unor civilizatii nepamantene in realizarea constructiilor ciclopice incase sau preincase din Peru, Insula Pastelui etc.
Cand WikiLeaks a publicat e-mailurile lui Hillary Clinton, un numar neobisnuit de mare dintre cele de la Podesta vorbeau de extraterestri si de contacte cu personalitati implicate in problematica OZN.
- in cazul in care persoana nu a dezvoltat reactii alergice post-intepatura, terapia implica doar masurile clasice de prim ajutor - evitarea altor contacte cu insectele:
google-analytics.com