Cautare

116 de rezultate pentru "concedii" (6.33 secunde)
In mod ironic, Eugen Marinescu a intrat subit in concediu medical, desi prefectul anuntase, la cateva zile dupa ce fusese instalat oficial in functie, ca nu va accepta ca subordonatii sai sa intre in concedii medicale.
In mod ironic, Eugen Marinescu a intrat subit in concediu medical, desi prefectul anuntase, la cateva zile dupa ce fusese instalat oficial in functie, ca nu va accepta ca subordonatii sai sa intre in concedii medicale.
Politologl atrage insa atentia ca aceste cifre ar putea tine oamenii in case, mai ales ca este vara, iar finalul lui iulie este perioada de concedii.
In calcul intra toti factorii, inclusiv faptul ca este vara, iar lumea va pleca in concedii. Votul pentru suspendare va avea loc duminica, o zi in care foarte multi oameni merg la mare.
E vara, perioada de concedii si, la prima vedere, putin probabil ca 9 milioane de romani vor iesi la vot.
Probabil, el se asteapta ca acelasi numar de romani sa participe la referendum, indiferent daca el ii cheama sau nu, pentru ca este vara si e o perioada de concedii.
Intr-o situatie in care acest referendum a fost boicotat de catre Partidul Democrat Liberal si de catre insusi presedintele suspendat, Traian Basescu, pe de-o parte, de catre UDMR si marea parte a cetatenilor de origine maghiara a Romaniei, pe de alta parte, in conditiile unei zile caniculare, la mijlocul verii, intr-o perioada de concedii, cetatenii romani intr-o majoritate indiscutabila pe care o cunoastem toti, o majoritate reala, au raspuns chemarii la referendum, au raspuns intr-un mod extraordinar prin amploarea, intensitatea si prin corectitudinea comportarii lor.
Puternicii natiei sunt prin concedii, se odihnesc fara nicio grija pentru ca protestul s-a transformat in lehamite. Iar lehamitea are nevoie de timp pentru a se preface din nou in protest.
Indiferent de obiectul de activitate al unei firme, cand vine vorba de concedii medicale, pierderile inseamna miliarde de lei pe an.
El a adaugat ca incepind cu 1 ianuarie 2005 salariul minim la Ispat Sidex va fi - in cazul unui muncitor necalificat - de 4,25 milioane de lei si in plus, s-a obtinut majorarea fondului de turism in concedii, de la 15 miliarde la 17 miliarde de lei.
Numai ca potrivit informatiilor primite de la companie, "pe de alta parte, se constata o scadere a cantitatilor achizitionate de persoanele juridice, ca urmare a inceperii perioadei de concedii".
In mod traditional, companiile de asigurari ofera angajatilor programe de renuntare la fumat si pierdere in greutate, concedii prenatale, asistenta medicala la domiciliu, cursuri de prim ajutor etc.
Agentiile de turism castiga bani frumosi din organizarea de vacante si concedii. Investitiile sunt minime, dar castigurile sunt pe masura.
In ceea ce priveste convertibilitatea monedei, se asteapta ca aceasta sa determine fluctuatii mari in cazul evolutiei cusului valutar, dar abia peste doua saptamani, cand investitorii se intorc din concedii si devin activi.
In ultimele luni, oamenii si-au luat concedii fara plata, iar acum asteapta disponibilizarea, in conditiile in care trebuie facute angajari de personal pentru a deservi centralele termice de cartier.
Firmele mari asigura si concedii platite de firma. Un element principal care caracterizeaza aceasta meserie, fapt pentru care are atata trecere printre tineri, este acela ca angajatorii nu pun accent pe absolvirea unei anumite institutii de invatamant, ci pe aptitudinile personale.
In ceea ce priveste resursele pentru concedii si vacante romanii aloca doar o mica parte din venitul lor, in timp ce familiile europene aloca bugete mult mai consistente pentru relaxare.
Statisticile arata ca sn ultimii ani s-au dublat cererile pentru concedii sn septembrie. si asta pentru ca preturile sunt mai mici cu pana la 35%, iar temperaturile nu mai sunt atat de ridicate.
indemnizatiile pentru concedii, indemnizatiile pentru perioadele de incapacitate temporara de munca, suportate de unitati, conform legii, in situatia in care raporturile de munca sau de serviciu sunt suspendate pentru incapacitate temporara de munca, daca aceasta nu depaseste 30 de zile, precum si orice alte indemnizatii acordate salariatilor si suportate de unitati, potrivit legii;
La vara ar putea sa mai scada preturile cu 10 - 15%, dar în acea perioada sunt concedii de odihna si nu prea se tranzactioneaza apartamentele", a opinat Ionescu.
google-analytics.com