Cautare

31556 de rezultate pentru "concedii fara plata ale bugetarilor" (5.77 secunde)
Guvernul va reesalona datoriile contribuabililor pe cinci ani, dar cere garantii mari, dobanzi de 14,6% pe an si penalitati In vederea depasirii de catre contribuabili a dificultatilor generate de lipsa lichiditatilor, precum si in scopul prevenirii acumularii de noi datorii, guvernul a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta privind reglementarea acordarii esalonarilor la plata pe maximum cinci ani, proiect care va fi discutat astazi in Consiliul Economic si Social.
/ Salariile bugetarilor, in functie de performantele individuale Guvernul a discutat, joi, propunerea Ministerului Muncii ca pentru redactarea noii legi a salarizarii bugetarilor sa fie angajat un consultant strain, dar a decis in final sa respinga aceasta varianta si sa apeleze la resurse interne, a anuntat duminica Biroul de Presa al Executivului, citat de Mediafax.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata.
In loc de concedieri, guvernul propune reduceri de program si concedii fara plata.
Este adevarat ca Romania are un numar total de bugetari relativ mare raportat la populatie, insa restructurarile facute de Guvernul Boc, la indicatiile FMI, au fost facute arbitrar, fara nici o logica si eficienta, plecand de la niste statistici contradictorii si lacunare.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
"De regula, cele mai multe concedii medicale sunt acordate in sezonul rece, iar bolile considerate raspunzatoare sunt afectiunile respiratorii (gripe si viroze respiratorii, bronsite, pneumonii etc.)", a declarat prof.
Potrivit specialistilor, in primul an al aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, craiovenii sunt din ce in ce mai orientati catre serviciile moderne oferite de banci si, mai ales, catre instrumentele de plata cu acces la distanta.
Salariile bugetarilor, majorate de la 1 Decembrie 2012 Salariile bugetarilor vor fi majorate, de la 1 Decembrie, cu 7,4% fata de nivelul acordat pentru luna Noiembrie 2012, banii urmand sa intre efectiv in plata in Ianuarie 2013.
O explicatie Tenacitatea cu care Traian Basescu promoveaza "reintregirea salariilor" bugetarilor, pe care, asa cum declara azi, a decis-o, este citita de toata lumea in cheie electorala. ... "Restantele de plata la banci au crescut cu un miliard de lei in ianuarie 2012, ajungand la 23,3 miliarde de lei".
De ce Guvernul NU POATE "REINTREGI" salariile bugetarilor DECAT DACA INCALCA LEGEA La mai putin de o saptamana dupa ce presedintele Traian Basescu a cerut, in Parlament, "reintregirea" salariilor bugetarilor, coalitia de guvernamant a anuntat majorarea acestora incepand cu luna iunie.
Cea mai mare parte a romanilor inca folosesc banii lichizi pentru plata facturilor, in vreme ce doar 6% utilizeaza cardul bancar pentru a-si plati datoriile, se arata intr-un studiu GfK pentru care au fost intervievate 1.000 de persoane, care au putut da raspunsuri multiple.
Ordonantele care stabilesc inlesniri la plata impozitelor catre stat sunt foarte greu de aplicat de companii, din cauza conditiilor greu de indeplinit. Multe firme pierd esalonarile la plata deja acordate.
O alta consecinta a acestui an politic o constituie polarizarea extrema a opiniilor politice si radicalizarea dreptei romanesti, care se confunda, in anumite aspecte doctrinare si ale practicii politice, cu noua extrema dreapta ce se naste in Europa.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu (foto), a declarat luni seara ca bugetarii vor avea zece zile de concediu fara plata, ca masura a Guvernului de reducere a cheltuielilor, ceea ce va insemna o reducere a salariilor lor cu 4% pana la sfarsitul anului.
In declaratia politica a acestei saptamani doresc sa trag un semnal de alarma asupra modului in care Guvernul lui Dacian Ciolos a decis sa diminueze drastic veniturile bugetarilor din educatie.
Salvarea pentru sutele de mii de bugetari, amenintati cu trimiterea in concediu fara plata obligatoriu timp de 10 zile, pare sa vina de la presedintele in exercitiu Traian Basescu.
Ministrul Finantelor, Gheorge Pogea, a afirmat ca Guvernul va gasi o modalitate legala pentru trimiterea pentru 10 zile in concediu fara plata a bugetarilor.
Ordonanta tehnocrata privind salariile bugetarilor.
Din somaj, bugetarii ajung in concediu Pe de alta parte, ministrul finantelor, Gheorghe Pogea, nu pare nici el de acord cu disponibilizarile, declarand ca salariatii din sectorul bugetar vor intra, in perioada septembrie - noiembrie, in concediu fara plata, vor avea program de lucru redus la sase ore sau vor munci efectiv mai putin cu echivalentul a zece zile, ceea ce va aduce o economie la buget de 0,3% din PIB.
google-analytics.com