Cautare

928 de rezultate pentru "codul" (4.26 secunde)
Liderii grupurilor parlamentare au stabilit ieri numarul de membri in Comisia pentru Codul electoral, in functie de algoritmul politic. Astfel, Alianta si PSD vor avea cate cinci reprezentanti, PRM va avea doi membri, iar partidele mici - UDMR, PC si minoritati - vor fi reprezentate de cate un membru.
In curand, in cinematografele din Romania, va rula filmul Assassin's Creed (2016) - Codul Asasinului Regia: Justin Kurzel In distributie:
Pe de alta parte, astazi, liderii grupurilor parlamentare se intalnesc, sub coordonarea fostului presedinte al comisiei pentru Codul electoral Victor Hrebenciuc, pentru a stabili componenta comisiei, potrivit algoritmului politic, si pentru a stabili aspectele tehnice.
Plenul comun al Senatului si Camerei Deputatilor a decis ieri retrimiterea la Comisia juridica a proiectului de hotarare privind constituirea Comisiei speciale comune pentru elaborarea propunerii legislative privind Codul electoral.
Deputatul PD Valentin Iliescu, membru in Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea Codului electoral, a declarat ca propunerea legislativa privind Codul electoral va trebui finalizata pana la 31 octombrie 2006.
Ministrul Justitiei a venit ieri dis-de-dimineata la Parlament cu gandul de a reputa cateva victorii importante in ce priveste modificarea articolelor din Codul Penal si cel de procedura penala, retrimise pentru a doua oara la Comisia Juridica din Camera.
Macovei a precizat ca modificarile la Codul Penal si la cel de procedura penala "vor intra in vigoare la 30 de zile de la publicarea in MO", dar ca prevederile de la "capitolul privind raspunderea penala a persoanei juridice vor intra in vigoare in 90 de zile, ca sa aiba timp persoanele juridice, firmele, companiile sa faca fata acestei noi prevederi".
- Imi amintesc foarte exact termenii in care discutam cu GCI (nu imi amintesc codul de chemare). ... Am transmis catre CGI codul Judy.
- Care este codul in care sunt scrise semnalele neuronale? ... - Ma gandesc la un moment viitor cand vom putea masura semnalele tuturor celor o suta de miliarde de neuroni si cand vom descifra codul si legatura dintre ele.
Daca liderii PD si social-democratii spun ca alegerile anticipate sunt necesare in viitorul apropiat, pentru a se conferi o majoritate politica stabila, liberalii au de gand sa demareze discutiile pe acest subiect doar dupa ce Parlamentul va adopta in toamna Codul electoral, prin care se va introduce votul uninominal.
In ceea ce priveste reducerea duratei proceselor, presedintele PD, Emil Boc, a declarat ca trebuie modificate Codul de Procedura Penala si Codul de Procedura Civila in sensul reducerii cailor de atac si al modificarii regimului probatiunii.
Codul seifului, schimbat de Giurgiteanu Insarcinat in prezent cu o parte din atributiile pe care le avea inainte de plecarea din prefectura Ionel Ciobotea, subprefectul Nicolaie Giurgiteanu a preluat si seiful pe care Ciobotea il avea in birou. ... Ciobotea pastrase codul din fabrica", a declarat subprefectul Giurgiteanu.
La randul sau, Norica Nicolai a sustinut ca membrii Coalitiei s-au mobilizat exemplar pentru a adopta Codul de Procedura Penala si ca nu intelege de ce reprezentantii PSD nu au votat acest proiect
Potrivit NewsIn, ministrul liberal pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, care este presedintele Comisiei pentru Codul Electoral, si deputatul PD Valentin Iliescu, vicepresedinte al aceleiasi comisii, au reprosat PSD ca, pe de o parte, s-a pronuntat, in cadrul Comisiei pentru Codul Electoral, in favoarea variantei Legii alegerilor pentru PE, iar, pe de alta parte, la votul in plen, s-a abtinut.
legea ANI, Codul penal si Codul de procedura penala. "Voi face un apel pentru a ne misca foarte repede cu aceste prioritati legislative.
Democratul Valentin Iliescu, vicepresedinte al Comisiei pentru Codul electoral, i-a adresat presedintelui Traian Basescu o scrisoare deschisa prin care ii solicita sa declanseze procedurile pentru organizarea unui referendum privind introducerea votului uninominal.
Senatorul PSD a precizat ca proiectul prevede eliminarea articolelor din Codul Fiscal care reglementeaza taxa auto, introduse in anul 2006. Proiectul mai prevede ca actele normative emise in baza acestor reglementari din Codul Fiscal se abroga, la randul lor, a mentionat Serban Nicolae.
62 si urmatoarele din Codul de procedura penala.
Geoana a spus ca in aceasta sesiune extraordinara Camera Deputatilor ar trebui sa adopte Codul Fiscal, in conditiile in care in dezbatere exista mai multe propuneri de limitare a efectelor scumpirii alimentelor, una dintre acestea fiind introducerea cotelor diferentiate de TVA la alimente.
Senatorul PNL a insistat insa ca o alta lectie a dosarelor este ca Parlamentul "s-a uitat" prea usor la Constitutie si la unele legi, precum Codul Penal, Codul de Procedura Penala, legile sigurantei nationale.
google-analytics.com