Cautare

1700 de rezultate pentru "centru" (6.90 secunde)
"Pentru Brasov, deschiderea acestui centru de excelenta este un mare castig, atat prin faptul ca angajatii nostri din crese vor fi mult mai bine pregatiti, cat si datorita serviciilor pe care acest centru le asigura celor care doresc sa se pregateasca in activitatea de baby-sitting." a declarat primarul Brasovului George Scripcaru.
La Razoare se va construi si o gara subterana, pe langa pasaj rutier si metrou Nodul Intermodal Razoare, un proiect de 150 de milioane de euro, ar urma sa rezolve problema traficului dintre Vestul Capitalei spre Centru.
Dezvoltarea economica sustinuta din zona de Centru Vest a Romaniei impune prezenta unor companii care sa aduca garantii intr-o lume a riscului.
Tare curios sunt :) "Iese Pintilii, si coboara Prepelita in centru, langa Bourceanu si intra Chipciu in locul lui Tanase in repriza a doua. ... "Iese Pintilii, si coboara Prepelita in centru, langa Bourceanu si intra Chipciu in locul lui Tanase in repriza a doua.
Intel a ajuns la 350 angajati, dupa ce a finalizat un centru de cercetare-dezvoltare Intel a ajuns la aproximativ 350 de angajati in Romania, de la 10 in urma cu doi ani, evolutie sustinuta si de finalizarea centrului de cercetare si dezvoltare in domeniul aplicatiilor software, a carui dezvoltare a inceput in noiembrie 2010 si a necesitat investitii de cateva milioane de euro.
2014 CENTRU - ROMANTISM si EDUCATIE Albastru si negru sunt culorile bune pentru Centru. O planta verde vibrant in zona de centru este bun Feng Shui in 2014.
Dieta minune a fost detoxifierea, facuta intr-un centru la Bodrum, celebrul centru la care a fost si Andreea Marin. Intr-o saptamana, cat am baut sucurile acelea, combinatii dintre fructe, frunze verzi si legume special alese, am scapat de aproape 5 kilograme intr-o saptamana.
Aflat intre cetatile Varna si Kavarna (vechea Karvuna), Balcic se va dezvolta in cele aproape 5 secole de stapanire otomana mai mult ca centru de comert cerealier in tranzit, datorita pozitiei strategice si micului sau port.
In 1936 Centrul Cultural Francez (CCF) a fost infiintat in mod oficial de catre guvernul Republicii Franceze, initial sub denumirea de centru cultural francez.
In cadrul acestui Centru vor exista in total sapte laboratoare, dintre care unul in sistem de securitate biologica III si, respectiv, IV. ... Proiectul acestui Centru este structurat pe mai multe componente.
In general evita sa gasesti hotel in centru. Atena este una din capitalele in care NU vrei sa stai in centru, nici macar grecii nu mai stau acolo. ... Terasele de pe faleza din Salonic sau din centru din Katerini n-au nici pe departe acelasi farmec chiar si incalzite fiind.
After-school Pentru a veni in sprijinul mamelor care au copii intre 5-9 ani, care sunt in cautarea unui loc de munca si doresc sa participe la cursurile organizate de cei de la Brainstorming Consulting, va fi deschis un centru after-school.
Reprezentantii Carrefour au asistat apoi la inaugurarea unui nou centru Samusocial de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost. ... Acestia au participat si la inaugurarea de catre asociatia Samusocial a unui centru de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost.
Centru ultramodern de cercetare in Psihiatrie si Neurostiinte, construit in Bucuresti (Autoare- Liudmila Cernat) Centrul de Cercetare Translationala in Psihiatrie si Neurostiinte, proiect co-finantat din fonduri europene si implementat de Spitalul de Psihiatrie Prof.
clinica de medicina dentara, laborator de cercetare, sala de operatii, centru de radio-diagnostic, laborator de tehnica dentara, laborator de analize medicale, centru de frezaj, centru de implantologie, expoziție cu produse si echipamente stomatologice.
DAD Expertise SRL, SC Euro DSM Management si Consultanta SRL si Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana - a organizat în data de 26 octombrie 2015 Conferinta finala a proiectului Dezvoltarea Resurselor Umane in 19 Comunitati Rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2, contract de finantare POSDRU/135/5.2/S/126095.
anxietate, depresie si chiar abandon scolar In completarea sa, Diana Simon, psihoterapeut in cadrul Centrului Stelutelor, centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc, infiintat de Asociatia M.A.M.E., a vorbit despre impactul psihologic pe care bullying-ul il poate avea asupra copiilor bolnavi.
Un ecografist, chiar la o mica suspiciune de malformatie renala ar trebui sa trimita copilul intr-un centru specializat in imagistica sau de nefrologie pediatrica, pentru ca diagnosticul si tratamentul sa aiba loc in faze incipiente.
PROGNOZA METEO IN TARA - SAMBATA 28 IANUARIE 2017 Temperaturile se mentin mai coborate decat in mod normal in sud si in sud-est, dar se vor apropia de mediile climatologice in celelalte regiuni, chiar va fi ger dimineata local in vest, in nord-vest si in centru dar si in sud, iar noaptea pe arii mai restranse.
Alte proiecte realizabile - Biblioteca judeteana de la biserica din Volna, va fi restaurata, reabilitata, acoperisul va fi reparat, se va crea un centru de activitati in curtea interioara. ... Ideea este aceea de a realiza un Centru Universitar pentru ASE si/sau/numai Universitatea de Agronomie.
google-analytics.com