Cautare

1698 de rezultate pentru "centru" (2.66 secunde)
La centru e militarie. ... A doua fisura e chiar disciplina de fier, teama de centru. ... Reporterul, camuflat in activist PD-L de la centru, a sunat filialele pe numerele afisate pe site-ul PDL.
De parca in afara birourilor sefilor municipalitatii nu ar sufla vantul crizei, acestia propun cu seninatate consilierilor locali sa voteze contractarea unui imprumut bancar pentru finantarea "scaldatoarei" din Fata Luncii si a unui centru multifunctional la targ.
centru de zi pentru persoanele varstnice, centru de informare, consiliere si asistenta a victimelor violentei domestice, infiintarea serviciului public comunitar local de evidenta a persoanei, colectarea selectiva a deseurilor in comuna, modernizarea drumurilor de interes local, infiintarea centrului comunitar de servicii sociale, infiintarea cantinei sociale, economia bazata pe cunoastere (aici se impune o explicatie:
Intr-o scrisoare deschisa adresata membrilor si simpatizantilor PSD, Cozmanca scrie ca "Partidul Social Democrat nu mai este un partid de stanga sau chiar de centru-stanga, asa cum pretind unii lideri din actuala conducere a PSD".
Pentru a-i opri, ma aliez cu oricine Senatorii si deputatii independenti au discutat cu liderii marilor centrale sindicale conditiile in care viitorul partid de centru-stanga ar putea sa colaboreze cu sindicatele, Gabriel Oprea sustinand ca dialogul social va fi unul din pilonii preconizatei constructii politice.
'Presedintele PSD, Victor Ponta, si presedintele PNL, Crin Antonescu, au declarat, miercuri, la Realitatea tv, ca exista posibilitatea constituirii unei aliante electorale intre social-democrati si viitoarea constructie politica - Alianta de Centru-Dreapta, care se va parafa intre PNL si PC, la inceputul saptamanii viitoare.
UNPR vrea sa construiasca o platforma civica si merge separat in alegeri Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat marti ca Uniunea intentioneaza formarea unei platforme civice de centru-stanga, impreuna cu ONG-uri, asociatii de pensionari, sindicate si patronate.
Surse din partid sustin ca exista mari diferente intre opiniile liderilor locali si a celor de la centru, iar Basescu si-a dat seama ca a pierdut sprijinul activului PDL.
Din punct de vedere formal, procesul s-a incheiat pe 9 august, la Tribunalul Bucuresti, odata cu inregistrarea Aliantei de Centru-Stanga. ... PSD-UNPR, respectiv Alianta de Centru-Stanga si Alianta de Centru-Dreapta, PNL-PC.
Astfel, potrivit sondajului, Alianta de Centru Stanga (ACS) formata din PSD si UNPR ar obtine peste 38% din voturile romanilor in cazul in care duminica viitoare ar avea loc alegeri europarlamentare, ceea ce ar insemna, practic, o guvernare pe cont propriu.
Potrivit acestuia, UNPR se va manifesta, in continuare, ca partid de sine statator, care va face politica alaturi de PSD in cadrul Aliantei de Centru Stanga (ACS).
UNPR nu se varsa in PSD UNPR va face parte in continuare din alianta de centru-tanga, dar nu va fuziona cu PSD. ... Am aratat ceea ce inseamna in clipa de fata, parteneriatul in cadrul USL, parteneriatul in cadrul aliantei de centru-stanga pe care o avem cu PSD.
Constanta mai are doar un singur centru de prelucrarea lanii Pe de alta parte, la nivelul judetului mai exista un singur centru de prelucrare al lanii, si anume Societatea Myt Dan Impex S.R.L.
Noul centru destinat asigurarii de servicii informationale, consultanta si asistenta in afaceri pentru intreprinzatorii constanteni mici si mijlocii functioneaza in sediul PIMM Constanta, situat pe B-dul Mamaia nr.186 si este conceput ca un departament al organizatiei patronale amintite, ce se va autofinanta din prestarile de anumite servicii contra cost, efectuate pentru solicitanti, noul centru de afaceri fiind o unitate teritoriala a unei retele de organisme similare infiintate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, la nivelul intregii tari.
Pic Hipermarket este deja in constructie Preferinta craiovenilor de a face cumparaturi mai rar, intr-un centru comercial mare, e evidenta.
Cu 700-800 de miliarde, in Calafat se poate achizitiona o casa modesta", a adaugat Hurduc, care a spus ca in centru, terenul se vinde cu 30-40 de euro/mp, insa e destul de greu de gasit.
Un motiv pentru care cererea se reorienteaza este ca preturile apartamentelor vechi, dar situate in centru, sunt supraevaluate. ... Dar nu numai locuintele vechi din centru sunt supraevaluate.
In ciuda sprijinului acordat de Agricultura, proprietarii de centre de colectare a laptelui nu-si vor permite sa investeasca 2.000-3.000 de euro intr-un centru de la nivelul satului care colecteaza 1.000 de litri.
"In centru nu are cum sa scada pretul. Cine doreste o locuinta sau un spatiu in centru stie care este nivelul zgomotului", a spus Onescu. Persoanele care doresc imobil in centru il vor in general pentru uzul propriu.
Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Craiova a devenit Centru European de pregatire si formare, dupa ce a devenit membru al Retelei Europene RETE SOCIAL‘E.Proiectul „Promovarea cetateniei europene active“, având ca parteneri organizatii din Franta, Italia, Spania, Finlanda, Portugalia si România, s-a derulat, în perioada 2006-2007, în România, la initiativa Comisiei Europene.
google-analytics.com