Cautare

1700 de rezultate pentru "centru" (7.90 secunde)
DAD Expertise SRL, SC Euro DSM Management si Consultanta SRL si Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana - organizeaza in data de 26 octombrie, Conferinta finala a proiectului Dezvoltarea Resurselor Umane in 19 Comunitati Rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia-PSCR2”, contract de finanțare POSDRU/135/5.2/S/126095.
In decembrie, precipitatii mai abundente vor fi in centru, est, sud-est si posibile ninsori in nord, centru si la munte. Sunt posibile nopti geroase in nord si in centru. Vreme rece si ninsori in nord si in centru se anunta si in luna ianuarie.
Avem partide de stinga, de dreapta sau de centru doar cu numele. Creat de Ion Iliescu drept partid de stinga, PDSR, azi PSD, s-a dus mult spre centru. ... In rest, partid de centru, ba chiar si de dreapta: ... Ca si PSD, PD s-a deplasat spre centru.
Avem partide de stinga, de dreapta sau de centru doar cu numele. Creat de Ion Iliescu drept partid de stinga, PDSR, azi PSD, s-a dus mult spre centru. ... In rest, partid de centru, ba chiar si de dreapta: ... Ca si PSD, PD s-a deplasat spre centru.
Principalul scop al acesteia este realizarea unei fuziuni intre PNL si PD, din necesitatea crearii unei entitati politice stabile de centru-dreapta. ... “Eficienta guvernarii depinde de unirea PNL si PD intr-un puternic partid de centru-dreapta. ... Din punct de vedere politic, aceasta fuziune este o unificare a fortelor politice de centru-dreapta.
"Ma pot schimba de la centru, nu ma tine nimeni de scaun", spune Sponte, dar sub nici o forma nu da de inteles ca ar fi dispus, din proprie initiativa, sa-si depuna vreo demisie de onoare, in conditiile unui PD ajuns in opozitie.
Desi la centru lucrurile, mai precis pozitia liderilor PD, a fost ferma in ceea ce-l priveste pe Cozmin Gusa, se pare ca nu acelasi lucru se poate spune si despre reactiile din teritoriu.
Presedintii celor doua filiale Viorel Hrebenciuc (PSD), respectiv Romeo Stavarache (PNL) au fost avertizati de la centru ca sondajele vor fi cele care vor stabili candidatii pentru CJ si Primarie, iar daca nu se va respecta decizia luata la centru se poate ajunge la excluderi.
El a spus totodata ca audierea sa la DNA nu are legatura cu aparitia unor scenarii politice, dintre care unul il avea in centru chiar pe el. Ca si celelalte ipoteze, cel care il are in centru pe Blaga are sanse aproape zero, din mai multe motive:
Judetul Olt va beneficia, incepand de vineri, de serviciile unui centru modern de ingrijire si asistenta sociala, care va functiona in localitatea Soparlita. ... In cadrul evenimentului de inaugurare a centrului va fi organizata o conferinta de presa pentru lansarea proiectului "Centru de Terapie Ocupationala Draganesti".
De asemenea, un alt punct important pe ordinea de zi a sedintei UNCJ l-a reprezentat prezentarea unui proiect, prin care se intentioneaza crearea unui centru care sa dea posibilitatea fiecarui consiliu judetean din tara sa aiba un post de lucru permanent la Bruxelles.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Emil Boc, singurul candidat pentru sefia PD cu o platforma populara, s-a aflat in week-end in mai multe zone din tara pentru a prezenta viitorul partidului sau prin schimbarea doctrinei dintr-una de centru-stanga intr-una de centru.
Presedintele partidului Forta Democrata, Petre Roman, a avut, in cursul acestei saptamani, intalniri separate cu senatorul PSD Ion Iliescu si cu liderul PSD Mircea Geoana, carora le-a propus realizarea unei grupari a fortelor de centru-stanga ca alternativa la actuala putere.
Dar asta nu inseamna ca PD nu-si va continua demersul de a crea un partid de centru-dreapta afiliat la PPE si fundamentat pe doctrina populara. ... Boc a aratat ca s-a dorit ca acest partid popular de centru-dreapta sa fie format impreuna cu PNL.
Liberalii vor sa treaca Consiliul Suprem de Aparare al Tarii in subordinea Guvernului si sa confere presedintelui de stat un rol decorativ, de bibelou pus timp de cinci ani la fereastra Cotroceniului, pe cand democratii au renuntat deja la menajamente si au dat sfoara-n tara ca fac preselectie pentru crearea unui partid - gigant, de centru-dreapta, care sa sufoce toate celelalte forte politice din Romania.
Dupa cum era de asteptat, taranistii au raspuns prompt la chemarea democratilor de formare a unui pol de centru dreapta.
Fiecare sat se simte, in constiinta colectiva a fiilor sai, un fel de centru al lumii, cum optic fiecare om se plaseaza pe sine de asemeni in centrul lumii.
Voi sunteti fericiti, ne spunea coana Florica, vedeti toate inmormantarile de aici, stati in centru, nu exista mort care sa nu treaca prin fata blocului vostru - si stergea mai departe praful oftand.
Autoritatile, fie ele Consiliu Judetean sau minister, stiu doar ca acest Centru de Recuperare exista si atat. ... Pentru astfel de specimene, nici un centru de reabilitare pamantesc nu mai poate face nimic.
google-analytics.com