Cautare

1700 de rezultate pentru "centru" (3.95 secunde)
In acest scop, municipalitatea a contractat un credit extern In aceasta primavara vor incepe lucrarile la imensul Centru Multifunctional Craiova, un complex expozitional care va costa peste 80 de milioane de lei (800 de miliarde de lei vechi) si se va ridica pe locul fostului targ din Romanesti in urmatoarele 36 de luni.
"Platforma de Centru Stanga va fi sursa doctrinara a Uniunii Social Progresiste" Cu toate acestea, tinem sa sublinem ca USL stia de la inceput, din noiembrie, ca nu are majoritate parlamentara.
localitate, judet, regiune si centru.
Democratii, in initiativa lor de creare a polului de centru-dreapta, crestin-democrat, se lovesc din start de problemele doctrinare, la fel ca si in cazul mult-discutatei fuziuni cu liberalii.
"¥arani, nu va vindeti pamantul !" Presedintele PN¥CD, Marian Milut, a declarat ieri ca platforma politica a noului pol de centru dreapta va fi lansata in iulie. ... "Multi lideri de filiale locale au inteles ca trebuie sa ne apucam de treaba si in cadrul polului de centru dreapta.
AGERPRES Platforma de centru-dreapta isi lanseaza manifestul politic "Romani, sus inima!
Grupul Raiffeisen a inaugurat ieri cel de-al II-lea Centru pentru Credite Ipotecare si Imobiliare din Romania la Constanta.
De anul viitor, Craiova va avea Centru Expozitional Transfrontalier în valoare de peste 1.100.000 de euro.
Investitie privata majora intr-un centru modern si aparatura de ultima generatie Conceptul unic IHS ofera pacientilor cu Boala Cronica de Rinichi (BCR):
Daca Partidul Democrat s-a hotarat sa se transforme intr-un partid de centru-dreapta, Partidul Umanist din Romania si-a schimbat "palaria", luand o alta denumire, si anume Partidul Conservator (PC).
Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a vizitat si el acest centru de boli rare. Obiectivele specifice ale acestui centru sunt: ... profesionalizarea celor 3 servicii sociale si medicale (centru de zi, centru medical, centru medical NoRo - amublator de specialitate) oferite de Centrul NoRo intr-o perioada de 36 de luni 2.
Poate de aceea, in mijlocul fronturilor dense ale Budapestei, recentul centru de afaceri ridicat de Buick respecta aliniamentul, inaltimea si registrele vecinatatilor neoclasice, chiar daca este un edificiu high-tech.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat ieri ca misiunea partidelor care l-au sustinut pe Traian Basescu la referendum, respectiv PLD, PD, PNG si UPSC, este de a actiona pentru formarea polului de centru-dreapta in Romania.
Noua formatiune se va numi Partidul Democrat Liberal si va fi de orientare centru-dreapta, afiliat la Partidul Popular European. ... "Am decis sa propunem conducerilor partidelor noastre formarea unui nou partid politic de centru-dreapta, rezultat din unificarea PD si PLD.
Toata lumea stie ca Basescu este motorul care anima manevra infiintarii noului partid de centru-stanga al parlamentarilor dezertori din PSD si PNL (asa-zisi independenti).
"Magnatul Dan Voiculescu vrea ca marea alianta a Opozitiei sa fie de centru".
In speta este vorba de crearea unei constructii politice de centru dreapta (la fel cum se autointituleaza si PDL), care sa trimita acest fost partid de stanga, la periferia esicherului politic .
Mircea Geoana a vorbit de curand despre aparitia pe scena politica a unui nou partid de centru-dreapta, care isi va face loc in viata noastra dupa Congresul de pe 14 mai al PDL.
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat, intr-un interviu pentru "Gandul", ca si-ar oficializa intrarea in politica, nu intr-un "PDL asa cum este el acum", ci daca ar fi vorba de o miscare mult mai larga de centru-dreapta.
Ministrul Oprea are planuri mari cu viitoarea uniune de centru-stanga Liderii UNPR au lansat Platforma de centru-stanga, baza doctrinara pentru Uniunea Social Progresista, al carei "botez" e preconizat pentru sfarsitul lunii decembrie.
google-analytics.com