Cautare

2151 de rezultate pentru "centru de excelenta" (2.58 secunde)
Gala Celebritatilor Romania - USA de la Miami se va difuza in reluare duminica, de la ora 18.00 - 19.00 si marti, de la ora 13.00 - 14.00, la CURIER TV live.
Cea de-a noua editie a galei Celebritatile Anului 2016 a avut loc de curand in Capitala, marcand cei 9 ani de existenta, prin acordarea de premii si distinctii personalitatilor publice din acest an.
Excelenta Sa Jean Hubert Lebet, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti, a vizitat recent Fabrica de Magiun Topoloveni pentru a vedea locul in care o mana de oameni harnici transforma prunele in cel mai sanatos desert de pe piata.
Sorin Rosca Stanescu) Excelenta Sa Mark Gitenstein este, cu certitudine, plecat. ... Cum ar fi, bunaoara, ca, inca din prima zi de la suspendare, protejatul sau, Traian Basescu, isi incepe campania fix la Cotroceni. ... E dusa si consiliera sa in materie de democratie si lupta anticoruptie.
Andreea Marin Banica au inaugurat Miercuri la Brasov Centrul de excelenta Happy, infiintat in cadrul proiectului cu finantare europeana - "Echilibru - o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala", ID:POSDRU/97/6.3/S/60002.
Unul dintre principalele obiective ale conducerii Combinatului pentru acest an il reprezinta infiintarea unui centru de excelenta in fabricarea tablei groase, a declarat directorul general al Mittal Steel Galati, Augustine Kochuparampil. "Mittal Steel Galati contribuie in prezent cu peste 35% la productia de tabla groasa a grupului Arcelor Mittal.
Anual, milioane de analize, sute de transplanturi si peste o suta de mii de pacienti internati Institutul Clinic Fundeni, 2013.
Pancreasul, tratat in centre de excelenta (Autoare: Magda Marincovici) Anual, in Romania, se fac aproximativ 2.000 de ecoendoscopii, iar in Franta, 65.000 Bolile pancreasului trebuie tratate in centre de excelenta care sa aiba specialisti cu expertiza necesara fiecare in domeniul lui, a subliniat prof.
Investitie privata majora intr-un centru modern si aparatura de ultima generatie Conceptul unic IHS ofera pacientilor cu Boala Cronica de Rinichi (BCR): terapii integrate si ingrijire individualizata, tratamente de dializa la standarde europene alaturi de confortul si caldura unui camin.
Imensul pavilion expozitional va costa 80 de milioane de lei, din care Primaria Craiova trebuie sa aloce 50 de milioane.
"Platforma de Centru Stanga va fi sursa doctrinara a Uniunii Social Progresiste" Cu toate acestea, tinem sa sublinem ca USL stia de la inceput, din noiembrie, ca nu are majoritate parlamentara. Dar de atunci si pana acum continua sa amageasca, desi nu au cum sa il suspende pe Basescu.
La Editura Amaltea a aparut cartea "Excelenta in vanzari" de Todd Duncan. ... schimbarile radicale si dese din mediul de afaceri, efectele crizei din ultimii ani, concurenta efectiv acerba sau clientii cu exigente din ce in ce mai mari.
Centrul de Excelenta in Urbanism "Ion Mincu" isi propune sa promoveze pe plan international planificarea urbana de excelenta din Romania si sa se impuna ca un hub pentru zona Europei Centrale si de Est. La eveniment au participat si Mircea si Mihaela Geoana, de profesie arhitect.
Sala mare a Primariei Craiova a gazduit ieri sedinta solemna a Consiliului Local Municipal, in cadrul careia au fost rasplatite cu distinctii personalitati de seama ale urbei, la ceas aniversar.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Cum arata modelul USL de dezvoltare regionala si de modificare administrativa Uniunea Social-Liberala (USL) a prezentat sambata, in fata a 5.000 de alesi locali, viziunea sa de reorganizare administrativa si dezvoltare regionala, ca raspuns la planurile PDL de a schimba tara administrativ si teritorial.
Democratii, in initiativa lor de creare a polului de centru-dreapta, crestin-democrat, se lovesc din start de problemele doctrinare, la fel ca si in cazul mult-discutatei fuziuni cu liberalii. Primele semnale arata ce fortele politice interesate de propunerea democratilor pun mai intai problema ideologiei.
"¥arani, nu va vindeti pamantul !" Presedintele PN¥CD, Marian Milut, a declarat ieri ca platforma politica a noului pol de centru dreapta va fi lansata in iulie. ... "Multi lideri de filiale locale au inteles ca trebuie sa ne apucam de treaba si in cadrul polului de centru dreapta.
Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat recent, in cadrul unei conferinte de presa, strategia de responsabilitate sociala a retailerului si proiectele de CSR sustnute in Romania. Reprezentantii Carrefour au asistat apoi la inaugurarea unui nou centru Samusocial de asistenta sociala pentru persoanele fara adapost.
Prin simpla accesare a site-ului, copiii pot alege testul in functie de grupa de varsta din care fac parte.
google-analytics.com