Cautare

4339 de rezultate pentru "caut apartamente in craiova" (2.80 secunde)
In Bucuresti vor fi scoase la vanzare mai multe sute de apartamente din zone centrale ocupate in prezent de ministri, secretari de stat, consilieri guvernamentali, inclusiv de la Cancelaria premierului, de fundatii si organizatii neguvernamentale, precum si de fosti ministri in regimul comunist.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Moda petrecerilor private prinde din ce in ce mai bine in Craiova. Cererea pentru apartamente de inchiriat pentru perioada Revelionului este tot mai mare. Proprietarii de locuinte din Craiova nu sunt insa incantati de ideea de a-si lasa casele pe mainile petrecaretilor.
Compania Pelican Com SRL, dezvoltatorul complexului rezidential Atlantis Residence, anunta ca ansamblul este locuit si pune la dispozitia celor interesati de achizitia de apartamente de 3 camere la standarde inalte, oferte financiare flexibile.
Dezvoltatorii au pus frana brusc in cartierele care ar fi trebuit sa apara langa Craiova. ... Unii si-au redus constructia de case la o treime fata de anul trecut, altii nu pot anticipa cat pierd in 2009, dar numara pe degete vanzarile de pana acum.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
In puscarie exista sefi de camere, sef de palier...
În 2008 s-au înregistrat la notarii publici doar tranzactii imobiliare între rude (donatii, preluari de locuinte cu acte de întretinere).
În 2008 s-au înregistrat la notarii publici doar tranzactii imobiliare între rude (donatii, preluari de locuinte cu acte de întretinere).
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
In plin sezon estival, preturile la imobiliare, atat la Constanta, cat si in sudul litoralului, au explodat pur si simplu, atingand cel mai mare nivel inregistrat vreodata in zona.
Investitii de peste 150 de milioane de euro intr-un numar de mai mult de 30 de proiecte vor fi lansate in premiera si in exclusivitate la tIMOn tIMOn are cea mai buna oferta de pe piata din punct de vedere al preturilor, cat si al suprafetelor locuintelor Intr-un moment de relansare a constructiilor noi din Romania, Targul Imobiliar National - tIMOn gazduieste o oferta de locuinte noi a caror valoare de piata depaseste 1 miliard de euro.
Compania romaneasca EcoVillas a finalizat in proportie de 90% primele 44 de apartamente si spatii comerciale din Romania 100% ecofriendly din proiectul LOFT green apartments. Locuintele nu polueaza, fiind primele apartamente care nu sunt racordate la gaze ai folosesc un sistem de incalzire si racire cu pompe geotermice.
Daca sunteti in cautarea unei locuinte premium intr-o zona exclusivista a Bucurestiului, zona Pipera poate fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra. MTM Residence construieste apartamente premium cu 2, 3 sau 4 camere in Pipera, intr-un complex rezidential format din 4 blocuri.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" Craiova. ... Craiova este o entitate sportiva care functioneaza sub tutela Consiliului Judetean (CJ) Dolj, fiind deci finantata din bani publici.
asa i s-a parut lui Marin Sorescu Craiova, privita de sus, de la Simnic, de sub ulm. ... Caragiale spunea despre Craiova ca este un oras din care iti vine sa pleci, nu sa vii in el. ... Daca o iubesti, Craiova ti se pare frumoasa;
Craiovenii care doresc sa achizitioneze o locuinta iau in considerare in primul rand pretul, lasand pe locul doi confortul pe care il ofera aceasta. Unul dintre aspectele luate in considerare la achizitionarea unei locuinte este vechimea constructiei.
"Umflate" mai mult sau mai putin artificial la inceputul sezonului estival, preturile apartamentelor din zona sudica a litoralului nu vor "ceda" nici acum, in prag de toamna, ba, dimpotriva, vor creste cu cel putin 30% in urmatoarele doua luni.
in doua blocuri cu 200 de apartamente Compania de dezvoltare imobiliara Adama a reinceput investitiile pe piata rezidentiala locala, unde va construi doua blocuri cu 210 apartamente, la mai bine de un an de la tranzactia prin care austriecii de la Immofinanz au preluat integral compania, in schimbul a 42 mil.
Atat de mult, incat ar fi in stare sa desemneze candidat un dusman daca acesta este primul in sondaje. ... In consonanta cu protocolul pe care l-am semnat.
google-analytics.com