Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (5.12 secunde)
Cererea pentru retrocedarea intregii case, pe care a facut-o in 2003, este tardiva. ... Chiar daca vor spune ca solicitarea de retrocedare a intregii case este o completare la notificarea initiala, nu este adevarat.
Pentru cei care au uitat, Vasile Bindelea este alesul local care anul trecut s-a facut remarcat prin constructia si vanzarea de case in comuna Valu lui Traian, case insa care s-au dovedit a fi unele fara fundatie.
Pentru cei care nu stiu amanunte despre respectivul imobil, merita precizat faptul ca Dionisie nu duce lipsa unei case de vacanta, in conditiile in care locuinta sa poate figura in topul celor mai luxoase case din Constanta.
Reprezentantii principalelor formatiuni politice se acuza de implicare excesiva ori dezinteres fata de cele 526 de familii ramase fara case in urma inundatiilor.
Deputatii si senatorii s-au vazut nevoiti sa-si suflece manecile si sa completeze noile formulare care trebuie sa contina date despre bijuterii, conturi, case si, in premiera, despre afacerile pe care le-au derulat cu statul.
Senatul a aprobat instituirea Zilei portilor deschise la muzee, case memoriale si colectii publice. ... Plenul Senatului a aprobat luni, cu 94 de voturi "pentru", un vot "impotriva" si 3 abtineri, instituirea Zilei portilor deschise la muzee, case memoriale si colectii publice.
Tot in Pietrosu, la cateva case distanta, in curtea lui Ion Udrea, se juca Elena, cea care avea sa-i devina lui Catalin, peste multi ani, colega de guvern. ... Elena Udrea si Catalin Predoiu au copilarit la cateva case distanta.
"S-a adoptat o noua Ordonanta de urgenta prin care se restrange masiv dreptul ministerelor si al companiilor de a apela la case de avocatura.
Trei sondaje diferite realizate de trei case de sondare diferite - IRES (Vasile Dancu), CSCI (Bogdan Teodorescu) si CCSB (Intact, Antena 3) in aceeasi perioada de timp (prima jumatate a lunii aprilie) scot in evidenta o crestere spectaculoasa a increderii in presedintele Traian Basescu, o crestere constanta a PSD si a prim-ministrului Victor Ponta si o scadere dramatica a imaginii lui Crin Antonescu.
Am fost atat de naiv, incat, dupa sloganul NASTASE/4 CASE si CASA DIN MIHAILEANU a lui Basescu, veti veni in fruntea tarii cu o casa de om normal si m-am trezit in fata unui hraparet care nu numai ca avea 6 case, dar majoritatea lor era consecinta unor falsuri grosolane in acte publice!
Potrivit declaratiilor acordate GNV de angajati din mai multe case de schimb valutar din Satmar, satmarenii tin de valuta ca de ochii din cap, in incercarea lor de a diminua piederea suferita in urma deprecierii valutei in raport cu leul.
In vreme ce, in buricul Capitalei, terenurile pentru case se incadreaza intre 600 si 1.500 de euro pe metrul patrat, terenuri mai ieftine, 5-10 euro pe metrul patrat, se mai gasesc in Balotesti.
Constructia de case pentru tineri, sistata la inceputul anului din lipsa de bani, va fi reluata in semestrul al doilea al anului, sursele de finantare urmand sa includa un credit de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE).
Afaceristul gorjean Gheorghe Sucitu a cumparat in noiembrie 2004 trei terenuri in zona ARTEGO Tirgu Jiu cu un miliard de lei si le-a vindut dupa cinci luni Complexului Energetic Rovinari cu 5,6 miliarde de lei • Loturile au fost cumparate de CE Rovinari pentru construirea de case pentru viitorii stramutati • Ion Pisc, directorul CE Rovinari, a declarat ca a dispus o ancheta pentru a se verifica modul in care au fost achizitionate terenurile • Comisia de ancheta de la CE Rovinari a constatat ca totul s-a derulat legal • Alta persoana a cumparat in august 2004 un teren cu 6.000.000 de lei si l-a vindut in martie 2005 tot Complexului Energetic Rovinari cu peste 300.000.000 de lei, adica de 50 de ori mai mult Complexul Energetic (CE) Rovinari a achizitionat in luna martie a acestui an mai multe loturi de teren in Tirgu Jiu care au fost platite cu sume de citeva ori mai mari decit cele cu care fusesera achizitionate initial de catre speculanti.
El a afirmat ca pana in prezent 15 firme s-au angajat la reconstructia a 735 de case din caramida, iar 2 firme la refacerea a 200 de case din lemn.
9.57% Raiffeisen Bank -Credite pentru achizitionarea de locuinte si case de vacanta: ... - Credite ipotecare pentru construirea de locuinte si case de vacanta:
Cele mai cautate zone pentru constructii de case in Zalau sunt zona Meses, zona Aghires, Gradina Poporului si strada Morii.
Potrivit CCIR, multi dintre cei care vor cumpara astfel de case vor face acest lucru pentru a le da spre inchiriere.
Fostii proprietari sunt disperati Secretarul de stat a mai afirmat ca in prezent Finantele se ocupa de recrutarea unei case de avocatura care sa ajute ministerul „sa gandeasca Fondul Proprietatea“, dar si sa-l sprijine in alegerea managerului de fond, care ar trebui sa fie „un jucator cu experienta pe Wall Street“.
Specialistii se asteapta ca in urmatorii ani sa aiba loc o explozie a imprumuturilor pentru cumpararea de case. Ei mai spun si ca locuintele se vor ieftini daca statul va oferi deductibilitate la dobanzile si comisioanele platite la banci.
google-analytics.com