Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (4.51 secunde)
Lor nu le pasa ca timpul trece, se pun din nou ploile si oamenii nu au case. ... "Daca sunt oameni care pot sa-si ridice case, acestia nu au cum sa suporte manopera, pentru ca sunt saraci.
Majoritatea oamenilor au avut impresia ca un avion era pe punctul de a cadea peste case. Multi, care iesisera din case, ori erau deja afara, au vazut si au descris mai tarziu trecerea, la foarte joasa altitudine, a doua avioane militare.
Aromanii, oameni harnici, si-au construit case si s-au straduit sa isi lucreze si sa isi apere noua proprietate. ... Desi abia si-au construit noile case in urma emigrarii din Cadrilater, dupa venirea comunismului o alta nenorocire s-a abatut asupra aromanilor.
Dupa un drum cu trenul, care a durat doua saptamani, au fost debarcati in Baragan, pe campul liber, departe de orice alta asezare omeneasca, si li s-a ordonat sa-si ridice case.
Conform declaratiilor de avere, afisate pe site-ul Primariei Ramnicu Valcea, din 9 mai 2005, atat primarul, cat si viceprimarul detin diferite suprafete de teren, case, apartamente si bijuterii.
Desi situl fosilifer format din cochilii a fost declarat zona protejata pe patru hectare de teren situat pe dealul Curmatura, satenii si-au facut case ale caror curti se intind pana langa zona protejata.
In aceeasi perioada va fi demarata si actiunea de contorizare individuala a consumatorilor de la case. ... Ionita a precizat ca principalul scop este acela de a elimina sistemul pausal care se aplica craiovenilor care stau la case.
Situatia la care facem referire se afla in municipiul Medgidia, iar familia Decu - Veronica si Marcel - au depus actele necesare acordarii unui teren necesar pentru constructia unei case.
Primarul are un rol foarte important si, desi a primit materiale pentru 500 de case, a distribuit doar 4% din ele. ... Daca primarul ne va preda toate amplasamentele asa cum a promis, de saptamana viitoare, firmele vor ataca toate cele 300 de case", a precizat directorul Popescu.
Valeriu Zgonea de la PSD este proprietarul unei case si al unui teren in Varvoru de Jos si al unui apartament in Bucuresti.
Materialele urma sa fie folosite de sinistratii care si-au pierdut locuintele dupa revarsarea Dunarii de anul trecut pentru reconstructia a peste 200 de case.
Aproape ca intra peste noi in case", a declarat un vecin de curte cu firma in cauza.
Abia spre capatul satului, acolo unde traiesc neamurile din familia Opris, trei gospodine discutau, la poarta unei case, despre Gigi Becali care aparuse, seara trecuta, la o emisiune OTV.
"In fiecare an, cand ploua mai mult, oamenilor le intra apa in case", a afirmat ieri Ovidiu Brailoiu, care a concluzionat, impreuna cu Serviciul Tehnic din cadrul Primariei Eforie, ca este nevoie de largirea canalelor de scurgere din zona.
Si aici ma refer la imprumutul de 200 de milioane de euro, la proiectul ISPA si la terenurile pentru case din cartierul 'Dimitrie Cantemir'. ... 'V-am dat terenuri de case, nu conteaza daca puteti sau nu sa le faceti'.
"Aceasta catastrofa este, dupa parerea mea, cea mai puternica dupa cutremurul din 1977, prin caracterul sau concentrat afectand direct peste 1.500 de case, calamitatea din Tecuci nefiind una de inundare, ci una de torent.
La casieria celor doua Camere au ajuns pana acum doi dintre cei 26 de deputati si senatori care, luna de luna, au primit cate 25 de milioane lei vechi pentru chirie, desi aveau case in Bucuresti.
Completarile vin sa rezolve situatia chiriasilor, dar si a celor care au cumparat case in baza Legii nr.
Case, pensii si salarii marite si "supraimpozitarea hiperbogatilor", promisiunile de campanie ale PSD, fara a mentiona insa si resursele financiare necesare implinirii acestora.
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente. ... În aceste conditii, responsabilii consiliului judetean si-au indreptat atentia catre alte doua case boieresti, situate una langa alta pe strada Jietului din Craiova.
google-analytics.com