Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (2.50 secunde)
El si-a exprimat nemultumirea fata de declaratiile facute recent de un parlamentar, potrivit caruia statul nu ar trebui sa intervina pentru a ajuta familiile ale caror case au fost distruse. ... O parte care ar putea fi considerata ca responsabila de intrarea apei in case ar fi constructorul.
Pentru ca cererea de locuinte este mare si nu toti cetatenii au puterea de cumparare necesara achizitionarii unei case in zone rezidentiale, Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) le propune romanilor proiecte de case din prefabricate.
pe unele le ridica, iar la altele pur si simplu renunta, probabil de jena", a declarat Narcis Marcu, unul dintre comerciantii unei case de amanet craiovene. ... In aceste zile, foarte multi craioveni stabiliti in strainatate s-au intors acasa si asta a creat aglomeratie la case.
De exemplu, la un calcul simplu, intretinerea unui apartament de bloc ar trebui sa coste mai putin decat cea a unei case. ... Potrivit spuselor acestuia, alegerea unei case sau a unui apartament depinde atat de nivelul social al beneficiarilor, cat si de confortul pe care proprietarul si-l doreste.
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta va repeta in zilele urmatoare licitatiile pentru inchirierea spatiilor din noul Terminal de Pasageri al celui mai mare port autohton de la Marea Neagra, alocate amenajarii unui bar, a unui magazin de suveniruri, a unei case de schimb valutar si a unei unitati comerciale de tip duty-paid.
Tinerii casatoriti, cu varsta pana in 35 de ani, vor primi subventii de 20% de la bugetul de stat pentru construirea unei case. ... In primul rand, trebuie sa dovedeasca ca nu detin o locuinta si ca nu au mai primit subventie pentru construirea altei case.
De asemenea s-a verificat daca intreaga cantitate de produse fabricate este trecuta in evidenta contabila, daca producatorii detin licenta de fabricatie, precum si daca magazinele in care se comercializeaza painea si produsele de panificatie sunt dotate cu case de marcat fiscale si daca acestea sunt utilizate.
Tinerii care doresc sa-si achizitioneze o locuinta prin programul "Prima casa" trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare si sa nu se astepte la minuni in achizitionarea unei case.
"Cu suma aceasta se poate cumpara un apartament cu doua camere intr-un bloc nou (2008-2009) sau se pot achizitiona case la rosu, respectiv case vechi in zonele limitrofe Craiovei (Carcea, Podari, Pielesti)", a explicat directorul CDC Imobiliare.
Astfel, 42,5% dintre romani nu au in case toaleta conectata la o retea de apa si canal, iar 41,2% nu au baie sau dus. ... Potrivit statisticilor europene, 37,7% dintre romani traiesc in apartamente, 60,7% in case si 1,6% in duplexuri.
Ansamblul va avea 24 de case in prima faza, urmand sa fie dezvoltate alte 3 faze de construcție totalizand aproximativ 120 de case. ... ISG Residence II cuprinde in total 180 de apartamente in 4 blocuri, iar Springville are 80 de case.
De exemplu, la proiectul nostru de case pasive Ecovillas, locatarii platesc in lunile de iarna in jur de 100 de lei pentru incalzire si apa calda” (Gabriel Focseneanu - investitor LOFT Green Apartments) LOFT green apartaments este primul ansamblu de apartamente pasive lansat pe piata imobiliara din Romania, care ofera un stil de a trai viitorilor locatari prin felul in care este construit.
Publicistul Florian Popa Micsan a scris un text pe Facebook despre fascinatia pe care i-o trezeste podul unei case. ... - Multi scriitori au scris despre case, dar nu stiu de o carte care sa aiba ca subiect podul casei.
- Domnul Iohannis are 5 case in Romania despre care se stie, probabil si una de la Miami. A fost dovedit de 4 instante consecutiv ca 2 dintre aceste case si le-a insusit prin fals.
Nu a trecut mult de cand autoritatile le promiteau marea cu sarea, luna de pe cer, cum ca in cel mai scurt timp casele lor vor fi gata, ca la cat de harnici sunt ei, in doar cateva luni vor primi iarna la caldura, in noile case.
Iar noi trebuie sa asteptam sa ne salveze lucrurile din case, animalele din curte, sa ne reconstruiasca locuintele, sa ne dea si bani daca se poate. ... Dar nu credem ca este bine sa se cheltuiasca bani pe reconstructia unor case situate tot in aceleasi locuri inundabile.
RAAPPS este un mamut imobiliar care da case demnitarilor si nu le mai ia inapoi. ... Fiecare dintre noi este sau a fost in situatia respectiva sau are un copil care inca sta acasa din cauza chiriilor si a preturilor mari la case.
RAAPPS este un mamut imobiliar care da case la demnitari si nu le mai ia inapoi. ... Fiecare dintre noi este sau a fost in situatia respectiva, sau are un copil care inca mai sta acasa din cauza chiriilor si a preturilor mari la case.
S-au promis salarii ca in UE, case pentru tinerii saraci, cosuri de gunoi pe strazi, cismele, fintini arteziene, bazine de inot, bani pentru echipele de fotbal etc. ... La fel de interesanta e si promisiunea conservatorilor de a da case pe gratis pensionarilor evacuati din fostele case nationalitate.
Un apartament in Bucure_ti, intr-un bloc ceausist se vinde la pretul unei case de pe lang_ Stuttgart, iar metrul patrat de teren viran se negociaza la peste 100 de euro.
google-analytics.com