Cautare

1166 de rezultate pentru "case" (3.24 secunde)
Faptul ca noul sistem de colectare a gunoiului de la case, in municipiul Botosani, folosind saci menajeri personalizati nu a prins este, fara indoiala, un punct minus al administratiei locale. ... cei care locuiesc la case si cei care stau in apartamente, de aici si sistemele de a plati difera.
Si uite asa, pe nesimtite, s-a facut frig, stam cu zecile de miliarde necheltuite in conturi si materialele pentru case prin depozite, drumurile sint nefacute, iar din case facem doar vreun sfert.
Mikit Mikit este primul constructor din Franta de case individuale traditionale. ... Mikit inseamna mai mult de 30.000 de case construite, 20 de ani de experienta in domeniu, o cifra de afaceri de 150 milioane de euro in 2005 si 160 de parteneri.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Construiesti si vinzi case. Dupa o experienta de un deceniu in electroretail, Dragos Simion a trecut cu arme si bagaje in industria constructiilor de case ecologice pentru export.
Aici iti dai seama ca cele doua case fac parte din aceeasi familie, dar din perioade diferite. ... De exemplu, in intersectia bulevardului Regina Maria cu strada Gladiolelor se aduna patru-cinci case, fiecare de alt stil, insa se potrivesc unele cu altele extrem de bine.
"In total avem 267 de case si nu se pune problema ca oamenii sa nu plece. ... "Foarte multi dintre localnicii din Carbunesti au case la Seciuri. Noi punem la dispozitie tot pentru constructia a 300 de case:
Profesorii care nu si-au putut lua 6 case ca el au avut GHINION Presedintele PNL Klaus Iohannis a facut o declaratie socanta, mai ales pentru un candidat la prezidentiale.
Atentia va va fi atrasa de un panou publicitar foarte vizibil, deci nu aveti cum sa n-o gasiti .Fiind o plaja ”celebra” , aici este posibil sa va intalniti cu unele Vip-uri, care au in insula case de vacanta sau isi aleg vacanta in Kefalonia , fiind o insula romantica ,recomandata si proaspetelor cupluri ,in cautarea vacantei perfecte.
"Noi nu ne putem apuca de construit case pe un teren care nu are titlu de proprietate sau carte funciara si unde nu s-a realizat pana acum un plan cadastral.
Cauza ar fi, se pare, acele case din judet care nu sunt inca racordate la energie electrica. ... "Faptul ca sunt case neelectrificate in judetul Galati este cunoscut in toata tara.
Proprietarul imobilului considera ca demersul sau este firesc din moment de CJ Dolj nu a dorit sa-i rascumpere cladirea preferand sa achizitioneze alte doua case la un pret mai mare."Promisiuni amanari trageri de timp"Sava sustine ca negocierile de vanzare a imobilului derulate din septembrie 2008 cu CJ "nu au fost decat promisiuni amanari trageri de timp pentru ca eu sa nu pornesc un proces de evacuare".
Un individ oarecare, samsar de case, instigator si faptuitor Actorul Mihai Malaimare a rabufnit intr-o postare pe reteaua de socializare. ... Este un individ oarecare, ajuns in functie prin lucrarea Securitatii, marunt samsar de case, instigator si faptuitor prin incalcarea Constitutiei Tarii.
Egner, care face parte din Consiliul Local, considera ca anularea, de la 1 ianuarie a 2005, a taxei de salubritate pentru proprietarii de case este nelegala si discriminatorie.
Cele cateva case de licitatie de la noi ruleaza circa 10 milioane de euro anual. ... Cel putin asa crede Mihai Popagheorghe, directorul unei mari case de licitatii.
Romania si-ar putea rezolva problema locativa fara ANL si fara interventia statului in subventionarea constructiei de case prin introducerea in acest an la tranzactionarea pe bursa a obligatiunilor ipotecare, a declarat ieri Varujan Vosganian, presedintele Comisiei de Buget, Finante si Banci a Senatului.
In standurile firmelor putem alege de la case din lemn de doar 10.000 de euro, la case economice de 36.000 de euro, si pana la case de lux care pot ajunge la 200.000 de euro.
Chiar daca preturile apartamentelor din imobilele vechi ar putea sa scada pana la sfarsitul anului, tot construirea unei case este mai avantajoasa.
Directorul DSV are cite doua case, terenuri si masini plus un apartament Inspectorul sef al IPJ Satu Mare, comisarul Ioan Tibil, detine un teren intravilan de 678 mp in Ocna Sugatag si 1,091 ha in Negresti-Oas.
Inundatiile din aceasta luna au afectat 603 localitati din tara, au distrus complet 2.583 de case si au acoperit cu apa 149.577 de hectare de teren agricol si 11.735 de hectare de finete si pasuni.
google-analytics.com