Cautare

1131 de rezultate pentru "car pensionari braila com dudesti" (3.65 secunde)
La standul lui Florin Spiridon din Braila, din cadrul targului traditional organizat in Parcul Cismigiu, gasiti si hamuri din piele, pentru cai, facute la Braila de Chirac Alecu, la pretul de 200 RON.
Luni, 23 februarie 2015, de la ora 14:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei (mezanin, spatiul Palimpsest/Muzeul Cartii) are loc vernisajul expozitiei Braila - literatura, personalitati, istorie, propusa de Biblioteca Judeteana Panait Istrati.
Despre Braiconf Producatorul de camasi Braiconf Braila (simbol bursier BRCR) este o companie romaneasca listata, a carei istorie a inceput in urma cu 66 de ani. ... Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara.
Silvia Nanu, care conduce afacerea Prajituri delicioase, din Braila, participa la targul organizat pe platoul de la Piata Amzei, in fiecare sambata, duminica si luni, intre orele 10.00 - 18.00. ... Placinta cu mac se face la mine la Braila.
Braila In Centrul Vechi din Braila exista inca portiuni din vechile tuneluri folosite de turci, secole la rand - loc tainic unde era ascuns aurul.
Proiectul podului suspendat peste Dunare Braila-Tulcea a ajuns la etapa lucrarilor de relocare a retelelor electrice. Acestea sunt necesare pentru realizarea drumurilor de acces dintre Centura municipiului Braila si pod.
Cu ceva vreme in urma, in cadrul unei intalniri pe tema zonei metropolitane Galati-Braila, cineva a venit cu o idee pentru rezolvarea diferendelor dintre cele doua unitati administrative in privinta a ceea ce se va construi in zona dintre cele doua orase:
Medicii de pe ambulanta, pompierii si elicoptere SMURD din Braila, Galati, Constanta si Bucuresti au fost concentrati in comuna Baldovinesti, judetul Braila, unde un autocar de pasageri s-a rasturnat intr-o curba.
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
"Golden Gate"-ul de la Braila, inaugurat de nici doua luni se desurubeaza. Podul rutier suspendat de la Braila care traverseaza Dunarea a fost inaugurat pe 6 iulie.
salariile mici vor creste accelerat, s-ar putea sa vedem un nou producator auto care sa vrea sa faca masini in Romania, cine va oferi angajati va lua noi investitii, polarizarea economiei se va accentua, vor fi cautati pensionari pentru a fi angajati (Autor:
Proiect pentru pensionari Reprezentantul conservatorilor galateni in Camera Deputatilor a precizat ca a semnat un proiect de lege ce se doreste a fi o rezolvare a problemei pensionarilor.
La aceasta concluzie au ajuns nu numai miile de pensionari care vin cu jalba-n protap in fiecare luna la institutia condusa de fostul ofiter de artilerie Oscar Benes, ci si majoritatea reprezentantilor presei constantene care doar printr-un noroc chior pot accede la persoana mult prea ocupatului director al Casei Judetene de Pensii Constanta.
Popa a sustinut ca este cat se poate de evident ca presedintele Basescu "este strabatut" de o sete de razbunare fata de pensionari si vrea sa le dea o lectie, deoarece doar 20 la suta l-au votat.
Liderul PSD, Mircea Geoana, considera ca intentia Presedintiei de a achizitiona aeronave prezidentiale superdotate demonstreaza ca opozitia presedintelui Traian Basescu fata de promulgarea legii pensiilor si argumentele legate de prudenta financiara reprezinta "o cruda nepasare" din partea sefului statului "fata de milioanele de pensionari pe care i-a amagit cu vorbe-n vant in campaniile electorale".
Democratul Mircea Toader ia, astfel, in discutie ajutoarele de incalzire si sustine ca 1,4 milioane de pensionari nu vor mai primi subventiile respective, iar alte 2,3 milioane de pensionari vor primi ca ajutor sume mai mici decat cele stabilite initial.
Mese intinse, sute de pensionari -acesta a fost "peisajul" petrecerii de care ulterior am aflat ca se face "vinovat" liberalul Victor Manea. ... In total, alaturi de Victor Manea au petrecut peste 1.000 de pensionari.
Ultima sesizare primita de ecologistii galateni nu este nici pe departe vreo problema legata de spatiile verzi din municipiul nostru sau vreo problema ecologica la nivelul Galatiului, ci este vorba de un cupon de pensie din aceasta luna, care poarta pe spate un mesaj care ii informeaza pe cei de varsta a treia cu cat au crescut pensiile din 2004 si pana in prezent pe grupe de pensionari, in conditiile in care Casa de Pensii nu stie nimic despre acest lucru.
In aceasta situatie se afla aproximativ 10.000 de pensionari. ... In total sunt 37.000 de pensionari care beneficiaza de gratuitati pe mijloacele de transport in comun si efortul financiar anual este de 130 miliarde de lei vechi.
000 de pensionari din sistemul public si 353. 000 de pensionari agricultori. ... 000 de pensionari agricultori”, a anuntat ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Marian Sarbu.
google-analytics.com