Cautare

1503 de rezultate pentru "capital" (3.28 secunde)
In calitate de actionar minoritar, in urma cu doua luni - cand avea 22% din actiunile Automobile Craiova -, SIF solicitase instantei anularea majorarii de capital la fabrica din Craiova, in suma de 250 de milioane de euro si realizata de Ford Capital B.V.
Se asteapta noi majorari de capital La finele lunii sepetembrie, rata de solvabilitate (raportul dintre fondurile proprii si activele ponderate in functie de riscuri) a sistemului bancar se ridica la 13,7%, iar Banca Nationala impune fiecarei banci in parte un nivel minim al indicatorului de 10%.
Iata ce declara Domnul Leslie Breer, Presedintele Signal iduna Romania referitor la recenta infuzie de capital : ... Activitatea principala a grupului Signal Iduna este producerea si vanzarea de polite de asigurare pentru persoane fizice si corporatii, managementul activelor si servicii bancare pentru acumularea de capital.
Concret, siteul relateaza ca editia din acest an a Top 300, realizat de saptamanalul economic Capital, nu a putut vedea lumina tiparului odata cu cel rival, realizat de Adevarul Holding, dintr-un motiv foarte simplu:
Insa, chiar daca amplitudinea lor a fost peste asteptari, ulterior au fost considerate doar puncte din evolutia ciclica a pietei de capital. ... Daca in primele luni asteptarile tindeau sa devina optimiste, din al doilea semestru increderea in piata de capital a scazut, ducand la rulaje tot mai mici.
De asemenea, cresterea economica din tarile emergente s-a reintors la nivelul dinaintea crizei si pare sa fie sustenabila, cu ajutorul unor politici mai putin ortodoxe, menite a stopa masivele intrari de capital strain care le destabilizau in trecut.
Specialistii de pe piata de capital argumenteaza de ce este 2012 un an propice pentru investitii in actiuni. ... Dar, la momentul cand am inceput eu sa cumpar actiuni, nu stiam mare lucru despre piata de capital", a povestit Mihai.
A fost o premiera in istoria privatizarilor romanesti, un semnal pozitiv pe care Romania l-a transmis catre pietele de capital. ... De altfel, unul dintre cele mai mari beneficii pe care il poate obtine o companie din dubla listare este atragerea de investitori noi, castigarea unui capital de imagine.
investitii in inovatie, conditii mai bune pe piata, acces la capital,si crearea de abilitati/indemanari. ... Pe marile grupe industriale s-au inregistrat cresteri in industria bunurilor de folosinta indelungata (cu 10,4%), in industria bunurilor de capital (cu 6%) si in industria bunurilor intermediare (cu 2,8%).
Împreuna, Microsoft si Yahoo pot oferi o alegere competitiva, raspunzând mai bine nevoilor clientilor si partenerilor“, mai arata Microsoft, potrivit AFP.Reprezentantii Microsoft considera ca ar putea încheia tranzactia în al doilea semestru al lui 2008, estimând ca proiectul ar putea obtine toate autorizatiile necesare de la autoritatile de reglementare.„Nu sunt foarte surprins de aceasta oferta, în conditiile în care actiunile Yahoo se ieftineau tot mai mult“, a comentat directorul administrativ al RBC Capital Markets, Robert Breza, citat de Reuters.„Microsoft face achizitii tot mai agresive.
Un spor de capital politic. ... Si a marcat importante puncte de capital politic, ba chiar si de rating. ... Astfel, Traian Basescu a dobindit un insemnat capital politic fara sa riste nimic.
Un spor de capital politic. ... Si a marcat importante puncte de capital politic, ba chiar si de rating. ... Astfel, Traian Basescu a dobindit un insemnat capital politic fara sa riste nimic.
Nici un finantator sau presedinte de club din 1990 incoace nu s-a folosit de acest capital de imagine decat episodic, ca sa zic asa, iar uneori fostii mari fotbalisti au fost manipulati.
- E adevarat ca, prin politica si ideologia noastra, aparam si promovam valorile stangii moderne, asa cum acestea sunt consacrate de Carta sociala europeana, in raporturile dintre stat si piata, dintre munca si capital, dintre individ si comunitate, dar aceste lucruri nu au nimic de-a face cu comunismul - si de aceea respingem orice asociere a partidului nostru cu acest tip de regim politic.
Suntem inca o societate foarte individualista, animata de un fel de spirit de capitalist salbatic, suntem o societate fara incredere, asadar cu un capital social foarte mic, vorbind din punct de vedere sociologic.
Statul va vinde o cota de 61% din actiunile societatii Electrica Muntenia Sud, in zilele urmatoare fiind stabilit si numarul de participatii care vor fi vandute direct sau in urma unei majorari de capital, potrivit Ministerului Economiei si Comertului.
Fondul austriac de investitii Vienna Capital Partners (acelasi care intentioneaza printr-un consortiu sa cumpere actiunile Balkan Petroleum de la Rafo, dupa cum spunea recent Marin Anton, consilierul presedintelui Balkan Petroleum), vrea sa achizitioneze pachetul majoritar al combinatului Oltchim Ramnicu-Valcea.
De asemenea, BCR a luat in considerare si posibilitatea de a investi in instrumente ale pietei de capital internationale, existind doua posibilitati. ... Procesul de privatizare a intarit in acest fel sectorul bancar romanesc, fiind un moment important si pentru piata de capital.
Taxele si impozitele pentru firme, piata de capital, subventiile in agricultura, tranzactiile imobiliare, leasingul financiar, polita auto RCA si multe alte domenii vor functiona dupa reguli noi.
In cursul anului trecut investitorii straini au cumparat pe piata romaneasca de capital actiuni si obligatiuni in valoare totala de 1,04 miliarde de euro, se arata intr-o statistica data publicitatii ieri de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare.
google-analytics.com