Cautare

70 de rezultate pentru "biscuiti" (2.59 secunde)
Tortul ecler cu ciocolata se face fara coacere, din blat de biscuiti, budinca de vanilie si glazura de ciocolata.
Prin produsele variate, gama Cereal BIO readuce in actualitate beneficiile nutritionale ale unor cereale milenare, precum graul spelta, hrisca, amarath-ul, quinoa, regasite in intreaga gama, de la biscuiti si fursecuri, la cerealele pentru micul dejun, paleuri, paine nordica, paine crocanta taraneasca, sos pentru paste si umpluturi.
Grupul European Drinks a fost unul dintre putinii reprezentanti ai Romaniei care au participat la cea de-a 35-a editie a Targului International de Dulciuri si Biscuiti ISM Cologne din Köln, Germania. ... ISM este cel mai mare si mai important targ de dulciuri si biscuiti din lume.
napolitane Rikky cu ciocolata - la 1,5 RON bucata, biscuiti cu bezea si glazura de ciocolata - la 1 RON, doi biscuiti gen sandwich - la 1 RON, napolitane Rikky cu lamaie - la 1,5 RON bucata", ne-a spus Catalin Irimescu de la Arslan.
Magda Marincovici) Canadienii au dreptul sa consume canabis terapeutic sub forma de biscuiti sau ceai, potrivit deciziei Curtii Suprem din 11 iunie 2015, anunta site-ul Top Sante.
Gerlinea este o companie care produce batoane proteice, pentru slabit sau pentru cei care fac mult efort fizic, biscuiti proteici, shake-uri. Atunci cand sunt consumate pentru a slabi, un shake, doua batoane sau doua portii de biscuiti pot inlocui o masa.
O modalitate de a mentine kilogramele sub control este aceea de a reduce zaharul, de a consuma mai putine dulciuri comerciale, prajituri, biscuiti si de a consuma mai putine bauturi carbogazoase (racoritoare etc).
Pe poarta fabricii din Craiova ies lunar 25 de tone de biscuiti Salatini, iar la nivel national, acest produs se fabrica în cantitate de 350 de tone pe luna.
gogosi cu branza si stafide - la 5 RON, gogosi cu ciocolata si gem de caise - la 5 RON, cozonac domnesc - la 30 RON/kg, tiramisu, Alba-ca-Zapada, Alexandra cu afine, prajituri cu miere si gem, prajitura cu dovleac, cu branza, salam de biscuiti.
gogosi cu branza si stafide - la 5 RON, gogosi cu ciocolata si gem de caise - la 5 RON, cozonac domnesc - la 30 RON/kg, tiramisu, Alba-ca-Zapada, Alexandra cu afine, prajituri cu miere si gem, prajitura cu dovleac, cu branza, salam de biscuiti.
Potrivit acestora, exportam peste 2.600 de tone de paste fainoase in peste 12 tari din Africa si aproximativ 4.000 de tone de biscuiti in tarile Uniunii Europene.
Anual, se mananca mii de tone de biscuiti, saratele si floricele de porumb, iar consumul este in crestere, potrivit unui post de televiziune. ... In ceea ce priveste dulciurile, romanii sunt mari iubitori de napolitane, dar si de biscuiti dulci.
In judetul Suceava, inghetata de visine Alpin era expirata de circa cinci zile, in judetul Mures, chiflele multicereale precoapte, congelate si branza topita TOAST erau expirate de doua zile, cornulete cu susan expirate de o zi, prajituri si fursecuri expirate de cinci zile, iar in judetul Covasna, pralinele Magnat, ciocolata Milka, biscuiti Germino, biscuiti Dominica, sana Milli si Metios, iaurt Campina si unt Markenbutter erau toate expirate.
De dimineata pana seara mancam criza pe paine, pe biscuiti si crizuimore Guvernatorul Bancii Centrale, Mugur Isarescu, a declarat ca romanii afiseaza un exhibitionism prea mare in contextul crizei zonei euro. ... O punem pe unt, pe paine, pe biscuiti si crizuim", a spus Isarescu.
Nu peste mult timp gama de produse a fost diversificata, aparand astfel prajitura Lica cu foi de napolitana si zahar caramel, nuga Cindrel si Bliss cu delicioase arome, umpluturi si miere de la crescatorii de albine din judetul Sibiu, alaturi de Biscuiti si Nucile umplute cu multa crema, prajiturile asortate Sureanca si Dorothea preparate din pandispan cu diferite creme si arome si Salamul de biscuiti.
Astfel, aflam, de exemplu, ca mancarea preferata a romanilor este salamul de biscuiti, dar si ciorba de perisoare si pizza, se arata intr-un comunicat al Google, remis Ziare.com. ... salam de biscuiti 2.
Cartofii si painea rumenite, boabele de cafea arse, unii biscuiti si cipsuri contin substante toxice Cartofii prajiti, painea prajita, biscuitii, boabele de cafea arse si mai toate alimente rumenite in profunzime ar putea accelera aparitia unor boli severe:
pricomigdale, tavalita, nuci de casa, cornulete fragede cu nuca, cornulete fragede cu rahat, salam de biscuiti, saratele de casa si ciucalai (biscuiti de casa).
pricomigdale, tavalita, nuci de casa, cornulete fragede cu nuca, cornulete fragede cu rahat, salam de biscuiti, saratele de casa si ciucalai (biscuiti de casa).
PPDD, partidul construit din ambalase de biscuiti de catre Dan Diaconescu. Cred ca e gresit: PPDD nu e nici "forta", nici "a treia", e doar inca o fetida secretie basista.
google-analytics.com