Cautare

703 de rezultate pentru "bijuterii italiene" (4.31 secunde)
La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum: ... De asemenea, mai gasiti la vanzare si o lustra veche, superba, care are 100 de ani si costa 200 de euro, dar si obiecte mici, din argint, de colectie, precum casete de bijuterii.
Galeria SENSO prezinta o gama complexa de bijuterii unicat, de autor, fiecare fiind o veritabila opera de arta in miniatura.
La standul Claudiei Bureata de la targul 100 de traditii romanesti, vizitatorii au putut gasi bijuterii deosebite, precum o salba veche, autentic machedoneasca, cu banuti si lapis lazuli, la 300 de euro, o bratara de aur, cu safire, la 2.500 de euro, o bratara din citrin si briliante, la 3.000 de euro, coliere cu granate, iar brosele sunt cu granate victoriene, cu coral natural, montura in aur, model art nouveau, brose in aur rosu si platina, un colier cu cuart natural si chihlimbar, la 250 de euro, o cutie de bijuterii cu foita de argint, la 150 de euro.
Romanita Blanca Cires participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... Am inceput sa creez bijuterii din cristale, inele lucrate din sarma, din diferite minerale:
Tot la standul Anamariei Vidu de la targul de cristale mai gasiti si pomisori multicolori cu toate pietrele, pomul vietii, de protectie, ingerasi, inimiare, bijuterii de chihlimbar, turmalina neagra, shungit, cranii de ametist, la 20 RON, 90 RON si 140 RON, cupru nativ, shatukit, serepentin, dioptaz, figurine din steatit, coliere din turmalina, ametist si cuart roz, intre 80 RON - 500 RON, ne-a spus Anamaria Vidu care participa la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului National de Gelogie.
Daca sunteti in cautarea unui cadou, aici gasiti bijuterii, decoratiuni hand made, arta populara sau dulciuri, de la specialitati de la ciocolata la dulciuri unguresti si serbet turcesc.
Magazinul cu "bijuterii cosmetice primavaratice" de la www.organicway.ro Ei bine, nu sunt tocmai niste bijuterii, ci creme bio, ambalate foarte frumos in borcane pictate manual, cu motive ce amintesc de primavara.
coliere din melci - la 10 RON, bijuterii din lemn, bijuterii din lemn, precum bratari din lemn - la 10 RON, bratari din margele - la 10 RON, cercei din pietre semipretioase - la 10 RON perechea, cercei din hartie (origami) - la 10 RON perechea", a mai precizat Stelian Popa.
Aflat la un eveniment la Valcea la petrecerea unei firme de bijuterii, Onoriu nu s-a putut abtine si a umplut de cadouri atat pe iubita sa Simona, cat si pe fiica sa de 18 ani, Andreea. ... As fi luat si mamei mele ceva, dar mama nu poarta bijuterii.
Bani de benzina cu garantie in bijuterii si valuta straina Cam la fel ca in cazul de mai sus, dar mult mai elaborata, este teapa cu cei din benzinarii. ... Are in schimb niste bijuterii si niste Euro, dar nu are unde sa schimbe.
Acesta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor" organizat in curtea Muzeului National de Geologie. - Cu ce noutati ai venit la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor"? ... - Am adus cateva piese de efect si ceva bijuterii.
Patru prezumtivi infractori sunt cercetati pentru talharii si furt, fapte comise in ultimele trei luni in Bucuresti si in judetul Ilfov, de la domiciile lor fiind ridicate, in urma perchezitiilor, bijuterii, un autoturism de lux si alte bunuri.
Un barbat de 45 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a furat in cursul anului 2010, impreuna cu alte persoane, bijuterii si ceasuri din mai multe magazine din Austria, Germania si Elvetia, in valoare de peste 120.000 de euro.
I s-a aratat insa o oportunitate nesperata de a fura bijuterii de 150.000 de euro.
De atunci, pe insula Pacuiul lui Soare au fost descoperite foarte multe obiecte care fac din aceasta rezervatie arheologica un muzeu important - obiecte de uz casnic, ceramica, monede, bijuterii, plus zeci de morminte medievale.
fara bijuterii si obiecte de arta, fara bunuri imobile de peste 1000 de euro care sa fi fost instrainate in ultimul an, fara conturi mai mari de 5.000 de euro, fara investitii directe sau imprumuturi acordate mai mari de 5.000 de euro, fara cadouri, dar si fara datorii.
Tehnologia si prezentul dominat de mediul virtual aminteste o traditie veche de 8.000 de ani, simbolizata de mici bijuterii si obiecte ornamentale, care au ajuns de la simple figurine la obiecte complicate si care mai de care mai pretioase.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie. ... Aceasta va fi prezenta si la urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale ce va avea loc intre 9 - 11 noiembrie 2012, intitulata "Expo Cristal".
Doamna Vali de la firma Alex Logserv a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie. ... Urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale va fi intre 9 - 11 noiembrie 2012.
Emil Spiac din Arad a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de la Muzeul National de Geologie. ... Veti putea achizitiona din nou bijuterii create de Emil Spiac, la Expo Cristal, intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012.
google-analytics.com