Cautare

703 de rezultate pentru "bijuterii italiene" (4.24 secunde)
La targul de Craciun de la MTR sunt prezente si brandurile de bijuterii Art My Way si Nuwa Jewrlry. ... Facem bijuterii si la comanda si pe alte culori. ... Lucram si cu aliaj, cupru, alama, la bijuterii, la brose lucram cu lemn.
In cadrul targului colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman organizat in acest week-end, gasiti si un stand cu bijuterii superbe, din argint, de firma si industrial, amestecate: ... Doamnele peste 40 de ani cauta bijuterii vechi, iar cele tinere cauta bijuterii moderne.
Pe de o parte oameni saraci, care dupa cele cateva zile de sarbatoare au ramas fara un sfant in buzunar, amanetandu-si putinele bijuterii din aur pentru a face rost de bani, iar pe de alta parte, oamenii instariti care fac rand in fata caselor de schimb valutar.
Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis recent, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall. ... Incepand din luna ianuarie, in toate magazinele vor fi disponibile si colectii de bijuterii pentru copii, plus alte mii de modele de bijuterii si accesorii cerute de public.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
De ani de zile ma ocup de bijuterii hand-made.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei.
Anca si Constantin Costache participa la targurile traditionale organizate in curtea MTR cu un stand cu bijuterii cu pietre semipretioase si cu accesorii handmade. ... La acest targ am venit cu bijuterii cu pietre semipretioase, pandantive, cercei, coliere, pe toate gusturile, cu bijuterii cu perle.
Anca si Constantin Costache participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti in curtea MTR cu un stand cu bijuterii cu pietre semipretioase si cu accesorii handmade. ... La acest targ am venit cu bijuterii cu pietre semipretioase, pandantive, cercei, coliere, pe toate gusturile, cu bijuterii cu perle.
Asta nu inseamna ca unele dintre problemele de fond nu au ramas, si ca ele nu cer solutii mai bine adaptate contextului si nevoilor pe termen lung ale economiei si societatii italiene.
Simpatia romanilor pentru italieni este o realitate si sunt convins ca si simpatia italienilor pentru romani este o realitate", a precizat seful statului, care a spus totusi ca autoritatile de la Bucuresti nu aproba toate actiunile celor italiene.
Parcul de masini si utiliaje agricole din Romania este invechit, peste 70 la suta din acesta avand varsta depasita, a declarat Dorin Zaharescu, directorul Directiei de mecanizare din Ministerul Agriculturii, la o conferinta organizata de Uniunea Intreprinderilor Italiene Constructoare de Masini Agricole (UNACOMA).
Inainte de toate, in cadrul acestui forum s-a subliniat, mai ales de catre reprezentantii autoritatilor locale, importanta si rolul investitiilor italiene in Bihor, oamenii de afaceri din Peninsula Italica fiind prezenti cu afaceri de la inceputul deschiderii granitelor spre investitorii straini. ... Presedintele CCI italiene:
In fata numeroaselor vedete si personalitati prezente, Adina Buzatu a prezentat o colectie stilizata din brandurile italiene de prestigiu pe care le reprezinta in exclusivitate in Romania, prin magazinele TRENDS.
Recent, Resedinta Ambasadorului Italiei la Bucuresti - Diego Brasioli a fost gazda unei serate italiene, organizata de Maris Made to Measure.
Lucratorii Serviciului de Investigarea fraudelor il cerceteaza in stare de libertate pe Harutyun Baghdasaryan, administrator al societatii comerciale Goldenais SRL, care prin punctele de desfacere din municipiul Constanta si statiunea Mamaia a expus la vanzare bijuterii din aur purtand marca unor produse de prestigiu - Nike Versace, fara a putea insa prezenta autorizarea titularilor marcilor respective.
La targul de la Muzeul Taranului Roman, poti gasi in fiecare week-end standul Andreei si Cristinei, cu bijuterii din pietre semipretioase si bijuterii hand-made, ornamente pentru pom hand-made, felicitari hand-made, tricotaje hand-made,.
Gina Cimpoca a expus bijuterii sale hand-made la targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... La standul ei, gasiti o geanta superba din blana sintetica, gen manson - la 120 RON, dar si bijuterii create din organza, matasuri, organza si dantele.
La standul Angelei Avram din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori", organizat in Parcul Cismigiu, gasiti bijuterii inedite create de ea:
sotia avea bijuterii in valoare de 12.000 de euro; ... Familia Mircea si Mihaela Geoana mai avea bijuterii si obiecte de cult in valoare de aproximativ 10.000 de euro.
google-analytics.com