Cautare

36040 de rezultate pentru "be" (1.45 secunde)
In timp ce Parlamentul s-a intrunit, ieri, pentru ultima data in actuala forma, liderii PSD, PUR si UDMR au purces la negocierea viitorului Executiv si a majoritatii parlamentare necesare sustinerii guvernului.
Semnalele lansate de Traian Basescu saptamana trecuta in directia umanistilor, pentru ca acestia sa se dezica de PSD si sa ajute Alianta PNL-PD sa aiba majoritatea parlamentara, nu au avut succes, PUR respingand oferta liberalo-democrata.
BEC a hotarat ca persoanele care, in ziua votarii, se afla in alta localitate decat cea de domiciliu sa-si poata exercita dreptul de vot la oricare dintre sectiile de votare organizate in localitatea in care se afla, mai putin in sectiile de votare speciale.
Cei doi senatori si cinci deputati satmareni, "veterani” sau proaspat alesi in functiile respective, si-au primit ieri, in cadrul unei ceremonii desfasurate intr-o atmosfera destinsa la sediul Biroului Electoral de Circumscriptie nr.32, certificatele de parlamentari pentru noul mandat in Legislativul Romaniei.
De regula, politica este considerata o dama rea de musca, maestra in minciuni si compromisuri murdare.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
In urma deciziei BEC, Prefectura Cluj va amplasa la fiecare sectie de votare din judet extrase din lege cu pedepsele pentru cetatenii care voteaza de mai multe ori.
Partidul Romania Mare sustine ca a decis ca in aceasta etapa a procesului electoral sa nu angajeze nici o colaborare politica si neaga in mod “categoric“ existenta unor negocieri in vederea asigurarii prezentei la guvernare.
Desi PSD a demarat recent negocierile cu PUR si UDMR pentru asigurarea unei majoritati parlamentare si pentru alcatuirea noului Guvern, primind in aceste sens asigurari ferme de sprijin din partea umanistilor si a udemeristilor, liderii Aliantei PNL-PD continua sa creada ca ei se vor instala la putere.
Presedintele Ion Iliescu considera ca nu este obligatoriu ca Mircea Geoana sa fie prim-ministru, asa cum il nominalizase UN PSD+PUR.
Potrivit Ordinului Ministrului Transporturilor nr.2232/6.12.2004, o parte din actiunile Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA vor fi cedate incepand cu anul viitor administratiei locale, respectiv Primariei si Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN APMC.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
Dupa numeroasele acuzatii de frauda aparute dupa alegerile din 28 noiembrie, rromii s-au hotarit sa monitorizeze scrutinul prezidential de duminica.
Liderul PSD Satu Mare a tinut sa le multumeasca inca odata satmarenilor pentru increderea acordata in 28 noiembrie cind organizatia judeteana a partidului a obtinut cel mai bun scor din istoria sa si cel mai bun scor din Ardeal fata de Alianta PNL-PD.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
Cu trei zile inainte de turul doi al alegerilor generale, consilierii locali din Havirna s-au intrunit pentru a repartiza cele 650 milioane lei necesare achitarii ajutoarelor sociale.
O duminica linistita si insorita, tensionata treptat, pe masura trecerii orelor. Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Lui Gheorghe Dontu, fostul presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Constanta si ex-viceprimar al urbei noastre, i s-a urcat democratia la cap.
google-analytics.com