Cautare

36040 de rezultate pentru "be" (2.71 secunde)
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
Coalitia formata de partidul de guvernamint cu umanistii a cistigat sase din cele zece mandate de parlamentari care revin Botosaniului.
In contextul rezultatelor alegerilor si al calculelor firesti care se fac, se pare ca viitoarea guvernare se contureaza ca o noua alianta.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
Uniunea Nationala PSD+PUR a primit cu sase procente mai multe mandate pentru Parlament decat Alianta D.A. PNL-PD.
Uniunea Nationala PSD+PUR are toate sansele sa formeze noul Guvern, avand in vedere ca-si poate asigura mai usor majoritatea parlamentara pentru a primi votul de investitura din partea forului legislativ.
Deputatul PNL Mona Musca s-a autosechestrat ieri in Camera Deputatilor, in semn de protest fata de refuzul lui Viorel Hrebenciuc (vicepresedinte PSD) de a-i da stenogramele sedintelor Comisiei parlamentare de redactare a legilor electorale.
Palatul Cotroceni are o istorie de peste 300 de ani. Lacas domnesc, el si-a pierdut acest statut doar in anii comunismului.
Alianta D.A. PNL-PD (ADA) nu va recunoaste rezultatul alegerilor parlamentare si prezidentiale, pe care le considera "fraudate ", dar va accepta deciziile institutiilor statului, cu speranta ca ele vor face "anchete obiective ", a reafirmat ieri, intr-o conferinta de presa, Cozmin Gusa, membru al echipei de campanie a ADA.
Candidatii de pe listele constantene pentru Parlamentul Romaniei pot sta linistiti. In cursul zilei de ieri, Biroul Electoral Judetean Constanta a stabilit atribuirea mandatelor pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor, la nivel judetean, in functie de voturile obtinute la alegerile din data de 28 noiembrie a.c.
Iata ca nici nu s-a conturat bine viitorul Guvern si au si aparut primele tensiuni intre posibilii parteneri PSD-UDMR - bineinteles, pe probleme etnice.
Liberalii au fost ieri foarte aproape sa-i tradeze pe democrati pentru a ajunge la putere alaturi de PSD. Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a fost obligat sa ameninte cu demisia pentru a elimina un prim vot favorabil unei colaborari cu PSD in Delegatia Permanenta a partidului.
In urma cu o luna, Biroul Permanent Teritorial al filialei PNL Constanta a luat in discutie excluderea din partid a lui Sorin Strutinsky, membru al Delegatiei Permanente.
Nu numai logodna PSD-UDMR scartaie, ci si mariajul PNL-PD, care a trecut ieri printr-o mica neintelegere conjugala. Sursa a constituit-o PNL, partid banuit, de altfel, ca nu nutreste o pasiune tocmai sincera fata de Traian Basescu.
Cei doi candidati ramasi in cursa pentru Presedintie si-au inceput campania pentru turul doi cu atacuri de la distanta. Reprezentantii Aliantei au cerut clarificari despre privatizarea Petrom, iar Adrian Nastase a amenintat ca-i va da in judecata pe cei care lanseaza acuzatii fara probe.
Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania (UDMR) a decis ca in negocierile cu Uniunea Nationala PSD+PUR pentru formarea Guvernului sa solicite reprezentare la cel mai inalt nivel.
Sase primari liberali din Mehedinti au plecat din PNL si au trecut la PSD, a anuntat, ieri, presedintele organizatiei judetene a PSD, deputatul Eugen Nicolicea.
Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitati (CNSAS) a lansat, ieri, la Ministerul Culturii si Cultelor, trei lucrari:
Presedintele PSD, Adrian Nastase, a pledat ieri pentru un sistem european bazat pe descentralizare la nivel teritorial, nu pe criterii etnice, raspunzand astfel acuzatiei lui Basescu privind o asa-zisa intelegere cu UDMR pentru autonomia Tinutului Secuiesc.
google-analytics.com