Cautare

36026 de rezultate pentru "be" (1.46 secunde)
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, si-a prezentat la sfarsitul saptamanii programul electoral in Banat si in Ardeal. Calin Popescu Tariceanu, Mona Musca, Sorin Frunzaverde, Valeriu Tabara, Varujan Vosganian, Adriean Videanu, precum si reprezentanti ai organizatiilor locale ale PNL si PD l-au insotit pe candidatul democrato-liberal in turneu.
Internationala Socialista (IS) a devenit, de sambata, un sustinator fervent al PSD la alegerile din toamna, sprijinindu-l pe Nastase & Co.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
Reproducerea in presa scrisa, imprimarea pe bannere, pliante, carti postale, fluturasi si alte mijloace de propaganda electorala a combinatiilor de culori care sa evoce drapelul Romaniei este interzisa, au stabilit ieri membrii BEC.
Declaratiile de avere ale candidatilor pentru Parlament au inceput sa fie facute publice. Din cele rezultate pana acum, actualii candidati nu sunt cu nimic mai prejos fata de parlamentarii care isi incheie in curand mandatul.
Desfasurarea Forumului Economic "Romania Mare” a permis partidului omonim sa-si precizeze inca o data orientarea - "conservatoare-moderata”, potrivita cu o formatiune "crestina si pacifista” conform etichetarii facute chiar de liderul PRM, Vadim Tudor.
PSD a pus tunurile pe Traian Basescu, Guvernul, Mircea Geoana si partidul acuzandu-l pe principalul contracandidat al lui Adrian Nastase de "atacuri iresponsabile” indreptate impotriva liderilor Internationalei Socialiste, a unor oficiali UE si a altor "mari prieteni ai Romaniei”.
La Biroul Electoral Central au fost depuse zeci de contestatii impotriva candidatilor la alegerile prezidentiale. Faur Isaia, devenit celebru dupa ce l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu, a depus douasprezece contestatii, cate una pentru fiecare candidat la Presedintie validat de BEC.
Declaratiile de avere ale candidatilor la Cotroceni nu au fost inca publicate ca atare pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Totusi, cei care candideaza si pe listele pentru Parlament au deja aceste declaratii pe site-urile forului legislativ.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
Primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, i-a adus la cunostinta reprezentantului Guvernului in teritoriu ca presedintele CJC a informat Consiliul Local al orasului pe care liberalul il administreaza ca a fost repartizata suplimentar catre bugetul local o suma de peste 500 milioane lei, din cota de 17%.
Cele mai importante forte politice se intrec in a depune plangeri una impotriva alteia privind incalcarea legislatiei referitoare la campania electorala.
Liderii UDMR si ai Uniunii Civice Maghiare (UCM) par hotarati sa traga foloase electorale maxime din referendumul privind dubla cetatenie care va fi organizat la 5 decembrie in Ungaria.
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a acuzat de plagiat partidul de guvernamant pentru copierea mai multor initiative liberale. El a dat ca exemplu in acest sens ultima propunere a Guvernului privind intabularea gratuita a terenurilor.
Curtea Constitutionala a respins toate contestatiile formulate impotriva candidatilor la Presedintie, astfel incat pe buletinele de vot se vor regasi toti cei 12 candidati validati de Biroul Electoral Central.
Odata votat bugetul pentru 2005, PSD a revenit asupra "proiectelor sociale” - in fapt, mitei electorale - anuntate de Guvern in ultimul timp.
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde.
Declaratia lui Günter Verheugen, potrivit careia Romania va incheia negocierile de aderare la 24 noiembrie i-a suparat pe liberal-democratii europeni.
google-analytics.com