Cautare

583 de rezultate pentru "bcr ro" (4.23 secunde)
Cerealele recoltate in aceasta toamna, mai putin porumbul, ar putea fi mai putine cu 25-30%, in urma rezultatelor mai slabe consemnate la prouctia de grau, informeaza un nou raport al Bancii Comerciale Romane (BCR).
Sunt vizati toti clientii BCR! ... BCR va intrerupe sistemul informatic pentru lucrari de mentenanta.
Cum a facut si in cazul Petrom, cand a vandut compania unui concern austriac si i-a concesionat acestuia si rezervele de titei ale tarii, statul este gata sa se lepede si de cea mai mare banca a Romaniei, Banca Comerciala Romana (BCR).
Fitch a anuntat ca ar putea acorda ratingul „BB plus“ pentru emisiunea de obligatiuni pe care vrea sa o lanseze Banca Comerciala Romana (BCR).
Privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost de departe cea mai importanta trecere in proprietate privata din ultimii 15 ani. ... Mai mult, banii castigati de Romania din toate privatizarile ultimilor 15 ani abia egaleaza suma incasata pe BCR.
BCR lanseaza in premiera, prin Universitatea BCR, programul de practica Student BCR - care permite studentilor efectuarea practicii in cadrul a sapte sucursale BCR din Bucuresti.
BCR a castigat licitatia privind gestionarea fondurilor europene in domeniul agriculturii. Potrivit site-ului Realitatea TV, este vorba de peste 560 de milioane de euro, pentru plati directe la hectar si pentru dezvoltare rurala, bani ce vor fi alocati agricultorilor prin intermediul BCR.
Fondul vrea restul de bani de la MFP Urmatorul termen in procesul pe care Fondul l-a intentat MFP pentru restul de 160 de milioane de euro pe care le mai are de primit in urma privatizarii BCR este la sfarsitul lunii martie, a declarat Daniela Lulache.
Fosta BCR Asigurari, in prezent OMNIASIG, a pus pe butuci o afacere cu fonduri europene, refuzand sa plateasca asigurarile pentru doua cladiri distruse de greutatea zapezii Cand inchei o asigurare de bunuri, te gandesti ca firma de asigurari te va despagubi daca un eveniment nedorit iti va afecta ceea ce ai construit cu greu.
Pensionarii isi vor putea primi pensiile pe carduri sau in conturi curente deschise la BCR in urma semnarii unei conventii intre banca si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale, potrivit unui comunicat BCR.
Banca Comerciala Romana (BCR) a incheiat un protocol de colaborare cu Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice (UNAS) prin care banca isi extinde programul privind acordarea de credite pentru medicii stomatologi cu practica privata.
Agentia de evaluare financiara Standard&Poor’s a imbunatatit calificativul general pe termen lung acordat Bancii Comerciale Romane (BCR), de la “B plus“ la “BB minus“, ratingul fiind insotit de perspectiva stabila.
Banca Comerciala Romana (BCR) a cumparat aproximativ zece kilograme de aur fin, in prima luna de cand a lansat acest serviciu, si a deschis un nou punct de colectare in cadrul sucursalei BCR sector 5 din Strada Tudor Vladimirescu.
Procesul de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR) va fi finalizat cel mai tarziu in primul trimestru al anului viitor, pentru a raspunde exigentelor Fondului Monetar International, a anuntat premierul Calin Popescu-Tariceanu.
La prima sedinta a Comisiei de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR) in noua componenta, asa cum a fost aceasta stabilita prin hotarare de Guvern, s-a decis pastrarea consultantului selectat, firma Daiwa Securities, pentru a finaliza intr-un timp cat mai scurt si fara sincope privatizarea bancii.
O analiza din punct de vedere al atractivitatii pentru investitorii straini a privatizarilor bancare, realizata recent de Societatea Academica Romana (SAR), situeaza CEC inaintea BCR.
Altex ofera alternativa creditelor prin BCR si Finansbank. ... Revenind la Altex, trebuie spus ca la acest magazin exista si varianta contractarii de credite prin BCR sau Finansbank.
Anuntul de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR) va fi publicat in aceasta saptamina, iar din semnalele venite pina acum, va fi o tranzactie de succes, a declarat presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Gabriel Zbircea.
Anuntul pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) va fi publicat pana la sfarsitul acestei saptamani, iar investitorii care vor sa participe la proces trebuie sa depuna scrisorile de interes pana la 7 iulie, a declarat ieri Gabriel Zbarcea, presedintele Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS).
Banca Comerciala Romana (BCR) a castigat, pentru a patra oara, titlul de „Banca Anului“ in Romania, acordat de revista britanica „The Banker“, ne-a informat ieri purtatorul de cuvant al bancii, Corneliu Cojocaru.
google-analytics.com