Cautare

2879 de rezultate pentru "banca" (4.71 secunde)
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) ar putea deveni o banca destinata agricultorilor. ... "Suntem in discutii avansate cu CEC si ne gandim sa indreptam banca spre agricultura.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romextera SA - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
În ceea ce priveste avansul pentru creditele imobiliare, banca solicita un avans cuprins între 0 si 25%. ... Potrivit acestora, alt avantaj al noilor credite este acela ca banca solicita o vechime de minimum trei luni la actualul loc de munca.
În cazul în care debitorul moare, banca îsi recupereaza banii de la societatea de asigurare, iar mostenitorii sunt scutiti de datoria de a plati în continuare ratele defunctului.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
În cazul în care debitorul moare, banca îsi recupereaza banii de la societatea de asigurare, iar mostenitorii sunt scutiti de datoria de a plati în continuare ratele defunctului.
Oradenii care nu mai vor sa bata drumurile la furnizorii de utilitati pentru a-si plati facturile la banca pentru ratele lunare sau la diverse ghisee pentru impozite si taxe isi pot achita darile fie din fata calculatorului, fie la cel mai apropiat bancomat.
Pe de alta parte, banca a decis sa majoreze cu 1% dobanda la creditele Habitat Plus si Habitat Ipotecar, pana la 6,75%, pentru varianta cu dobanda fixa pe un an in euro, dar a redus cu 1,25% dobanda la varianta in dolari cu dobanda variabila, potrivit finzoom.ro.
Fie vin cu lei la banca, de unde cumpara la cursul unitatii pentru a-si achita rata la credit, fie vin cu euro si acolo îi schimba în franci. ... Apoi, ia francii elvetieni necesari de la banca, unde paritatea euro-franc este de 1,59.
Asta daca creditul ales este de la Banca Romaneasca, care, de altfel, percepe si cea mai mica rata la un imprumut pentru achizitionarea unui teren. Suma scoasa lunar din buzunare pentru achitarea ratei creste pana la 1.193 de euro, daca banca aleasa pentru contractarea imprumutului este Raiffeisen Bank.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
E normal, pentru ca banca stie ce anume va face cu banii", au declarat surse bancare autorizate.
Daca însa stiti ca îi folositi doar când aveti nevoie si îi puneti la loc în perioada de gratie, cardul de credit este avantajos deoarece aveti costuri zero“, au precizat surse autorizate din alta banca.
Rata dobanzii de referinta a crescut de la 9,03% pe an in aprilie la 9,50% in a cincea luna din 2008, nivel egal cu cel al dobanzii de politica monetara, a anuntat luni Banca Nationala a Romaniei (BNR).Banca centrala calculeaza dobanda de referinta sub forma de medie ponderata intre dobanzile de interventie practicate de banca centrala in luna precedenta.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
Pentru modificarea dobânzii de baza, banca ar urma sa fie obligata sa notifice clientul prin extrasul de cont, iar clientul va avea optiunea sa accepte majorarea dobânzii sau sa ramburseze integral creditul si sa îl transfere la alta banca.„Legislatia este saraca în modul de stabilire a dobânzilor variabile.
Mai mult, Lungeanu mai sustine ca adresandu-se unei alte banci pentru obtinerea unui credit de nevoi personale a fost informat de catre respectiva banca asupra faptului ca, din verificarile efectuate in vederea acordarii creditului de nevoi personale, a rezultat ca pe numele clientului constantean mai exista un credit inca nerambursat complet, credit oferit de BRD.
Daca tranzactia a fost facuta cu cardul de credit, atunci clientul este obligat ca intr-o perioada de gratie, care difera in functie de banca, sa returneze banii consumati. In cazul in care se depaseste perioada de gratie atunci banca percepe si un comision.
Banca Albina, Bankcoop, Banca Internationala a Religiilor, Banca Romana de Scont, Banca Turco-Romana si Banca Columna
Depinde insa si de politica monetara pe care o va adopta Banca Nationala a Romaniei (BNR) anul viitor", spune Craciun.
google-analytics.com