Cautare

2879 de rezultate pentru "banca" (3.59 secunde)
Daca insa, atunci cand deschizi un depozit la o banca stii sigur care este dobanda la termen, la Bursa castigurile pot fi mult mai mari. ... La fel cum am deschide un depozit bancar, mergem tot la banca, mai precis la societatile de investitii ale bancilor.
Erste Bank va pastra denumirea BCR si dupa trecerea celor trei ani specificati in contractul de privatizare, pentru ca banca este una dintre cele mai cunoscute din Romania, a declarat ieri la Bucuresti, presedintele bancii austriece, Andreas Treichl. "Cand cumparam o banca, evaluam si denumirea.
Banca Comerciala Romana (BCR) acorda, de la inceputul lunii martie, un bonus de pana la 3% posesorilor de carduri BCR, persoane fizice. ... Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati din conturile de card.
De asemenea, in cazul cumpararii unei locuinte, banca solicita si un precontract de vanzare-cumparare. ... Astfel, pentru o valoare a unui apartament de 50.000 de euro si dispunand de un avans de 15.000 de euro, este nevoie ca banca sa suporte diferenta, adica 35.000 de euro.
Avand in vedere ca acest nou-intrat pe piata bancara constanteana face parte din puternicul grup bancar italian Veneto, Banca Italo Romena ofera posibilitatea cetatenilor romani care lucreaza cu contracte oficiale de munca in Italia - al caror numar se cifreaza la ora actuala la cca.
La acestea se adauga situatia materiala a beneficiarului (banca nu "ofera" bani decat pentru 75% din valoarea imobilului), starea civila a sa, previziunile din piata si alegerea monedei in care urmeaza sa fie contractat imprumutul.
Contractarea unui credit sau depunerea unor bani in vederea constituirii unor depozite bancare sunt activitati care cer incredere in institutia financiara cu care lucrati, adica in banca respectiva.
Reprezentantii Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) au avertizat recent ca firmele din acest sector pot pierde fondurile nerambursabile acordate de guvern din cauza conditiilor de creditare practicate de Banca Comerciala Carpatica (BCC), cea prin care se deruleaza finantarea.
Concret, aceasta afacere consta in cedarea de catre o companie a creditelor comerciale incheiate cu clientii proprii la o banca sau la o societate financiara specializata.
Potrivit Ghiseului Bancar, cele mai active banci in ceea ce priveste numarul de unitati deschise in 2006 au fost BRD si Banca Transilvania. ... Banca Transilvania a reusit in 2006 sa deschida 125 de noi agentii, ajungand astfel la o retea de 341 de unitati bancare.
Oferta bancilor comerciale in ceea ce priveste refinantarea este generoasa, chiar daca creditul de refinantare nu se contracteaza tot de la aceeasi banca.
Banca Comerciala Romana (BCR) si actionarul sau majoritar, grupul austriac Erste Bank, analizeaza oportunitatea deschiderii unei banci specializate in finantari pentru locuinte, a declarat ieri Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR, citat de Mediafax.
Pentru a accesa acest produs trebuie sa contribui cu 25% din suma, garantie imobiliara, iar banca iti finanteaza restul investitiei.
Cursul afisat luni de Banca Nationala a Romaniei (BNR) arata o apreciere a monedei nationale cu peste un ban fata de euro (0,39%) de la 3,2708 lei/euro, cit era vineri, la 3,2580 lei/euro, nivel ce nu a mai fost atins din 28 octombrie 2002, cind banca centrala a afisat un curs de 32.558 lei vechi (echivalentul a 3,2558 lei noi) pentru un euro.
"Deocamdata, a existat doar o solicitare informala, iar ARB (Asociatia Romana a Bancilor - n.r.) ar putea decide sa transmita o solicitare formala", a declarat Veronica Raducanescu, director in Banca Nationala a Romaniei, citata de Mediafax.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) si HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL) au decis infiintarea Asociatiei Bancilor pentru Domeniul Locativ din Romania (ABDLR) in scopul promovarii si dezvoltarii economisirii-creditarii in sistem colectiv pentru domeniul locativ, dar si pentru acordarea de consultanta si consiliere persoanelor interesate de acest sistem in Romania, potrivit unui comunicat HVB BpL.
Aceste criterii vizeaza, in functie de banca, vechimea restantei, suma restanta si motivatia pentru restantele inregistrate.
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM SA) si Banca CR Firenze Romania au pus bazele parteneriatului lor la inceputul lunii iunie a.c.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a relaxat din nou conditiile de acordare a creditelor.
Banca Chineza pentru Dezvoltare (CDB) vrea sa-si deschida o filiala in Romania. ... Banca este interesata de pietele emergente din Europa de Est, Africa, Orientul Mijlociu si America Latina.
google-analytics.com