Cautare

2879 de rezultate pentru "banca" (2.88 secunde)
Aceasta deoarece, de câteva zile, cardurile Millenium emise de banca sunt restrictionate din cauza suspiciunilor de frauda, dupa ce sume între 200.000 si 300.000 de euro au fost furate recent. ... Acum merg sa îmi dea banca alt card în locul acestuia.
Astfel, afaceristul a sustinut ca Banca "Dacia Felix" nu ar fi intrat niciodata in faliment, ci a fost cedata unei alte banci, dupa ce au aparut problemele cu acordarea de credite fara garantii. "Banca Dacia Felix a fost transferata catre alte identitati.
Pentru ca in momentul contractarii unui imprumut cei mai multi dintre cei care apeleaza la serviciile unei banci prefera o rata lunara cat mai mica, astfel prelungindu-si creditul la perioada maxima de creditare, in viitor ajung sa plateasca de la doua sau chiar de cinci ori suma luata initial de la banca.
Daca iei credit de 150.000 de lei de la banca, trebuie sa restitui 500.000, 600.000 sau chiar 700.000 de lei. ... Banca te obliga sa dai un avans de 25%, astfel ca din 150.000 de lei (pretul garsonierei), banca te mai împrumuta cu 112.500.
Consultantii financiari cu care am stat de vorba ne-au declarat ca acestea pot fi platite mai tarziu decat data stabilita contractual, fara ca relatia cu banca sa devina conflictuala. ... De asemenea, este foarte important sa se respecte termenele stabilite impreuna cu banca.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) ar putea autoriza, in urmatoarele luni, functionarea unei noi banci cu capital romanesc, in conditiile in care aceasta a depus deja la banca centrala documentatia necesara pentru infiintare, a spus directorul Directiei de Supraveghere din cadrul BNR, Nicolae Cinteza.
Comunicati cu banca Pentru ca fenomenul sa nu se amplifice, sfatul bancherilor pentru cei care intra în imposibilitate de plata este sa mergeti la banca, eventual la consilierul care i-a analizat dosarul, si sa-i explicati situatia în care va aflati, respectiv cu privire la nivelul actual al veniturilor.
Nici o banca din Dolj nu a fost sanctionata cu adevarat de Protectia Consumatorului, iar institutia nu a aplicat amenzi, pentru ca "nu-i permitea cadrul legal". ... Nici o persoana nu a fost "razbunata" pentru nedreptatea pe care i-a facut-o banca.
Banca te rezolva, dar iti mai ia un comision baban. ... Si ce face banca? ... Pentru „depuneri in cont de moneda metalica la casa de circulatie in valuta“ banca percepe un comision de 20% din valoare.
Cum procedeaza insa banca daca restantierul nu are nici salariu, nici bunuri personale sau a plecat in strainatate? ... Aici ajung creditele de recuperat dupa ce banca a epuizat metodele amiabile de recuperare a debitului de la client. ... "Clientul este urmarit nonstop pana ce banca isi recupereaza creditul.
Ai intrat in somaj, ti-ai pierdut locul de munca, a crescut cursul euro/leu peste puterile tale de a-ti mai plati ratele catre banca? ... Banca vegheaza pentru tine si iti gaseste solutii!
Banca mare, dobanda mica Bancile importante de pe piata romaneasca au inceput sa scada dobanzile la depozitele constituite de populatie in moneda nationala.
Banca Mondiala lanseaza consultari publice online pentru Strategia de Parteneriat cu Romania. ... Aceste domenii se stabilesc in functie de prioritatile guvernarii, de performanta economica a tarii, precum si de experienta acumulata in derularea proiectelor finantate de Banca Mondiala.
Nici o banca dintre cele vizitate ieri de redactorii GdS nu a deschis finantarile pentru creditele "Prima casa", desi programul ar fi trebuit sa inceapa pe 20 iunie, dupa cum anunta guvernul cu surle si trambite.
Ieri, BRD a deschis portile clientilor pentru programul "Prima casa", in sensul ca banca primeste dosarele pentru credite.
Prin protocolul incheiat intre BRD-Groupe Societe Generale si Ministerul Turismului, banca se obliga sa asigure creatia si productia spoturilor publicitare pentru campania de promovare turistica a Romaniei in strainatate, denumita "Romania - The land of choice" in schimbul promovarii BRD, care a resusit sa obtina documentele incheiate intre institutia bancara si minister.
Zona Moldova detine suprematia in privinta depozitelor bancare Persoanele de sex masculin declara in masura mai mare decat cele de sex feminin ca au depus bani in banca in cursul anului 2009:
"Uniunea Europeana si-a luat masuri ca nicio banca importanta din sistemele bancare nationale sa nu ajunga in dificultate", a declarat presedintele Traian Basescu.
In 2010, Banca Nationala a Romaniei aniverseaza 130 de ani de la infiintare, prin organizarea unor manifestari stiintifice si culturale pe tot parcursul anului:
In ciuda crizei, Banca Transilvania (BT) a deschis ieri o noua unitate in Banie, in cartierul Valea Rosie, pe strada Sarari-Siloz, la parterul blocului M51-M52.
google-analytics.com