Cautare

2879 de rezultate pentru "banca" (3.60 secunde)
Suma finantata difera de la o banca la alta.
Avand in spate o experienta de aproape 500 de ani de activitate si sucursale in peste 30 de tari din lume, Banca italiana SanPaolo a deschis o filiala si in Banie, pentru a veni in intampinarea oamenilor de afaceri care doresc sa-si dezvolte activitatea.
Banca Nationala a Romaniei va emite autorizatii de functionare doar institutiilor de credit cu un capital social de minimum 5 milioane de euro, potrivit unui proiect de lege privind institutiile de credit si adecvarea capitalului.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a prezentat ieri, la Constanta, in cadrul unei conferinte de presa, cel mai nou produs de creditare destinat a imbunatati conditiile locative a publicului din Romania. ... Oferta Raiffeisen Banca pentru Locuinte este una inedita pe piata bancara romaneasca.
Banca Transilvania este cea de-a sasea unitate bancara din sistem care va adopta noile norme de creditare începând cu 15 august.
Iarna trecuta banca le-a "umflat" rata de la 305 euro la 446, iar oamenii spun ca nu-si pot permite sa mai plateasca. Banca i-a plimbat de la Craiova la Bucuresti si invers fara sa le dea un raspuns.
Banca Romaneasca, detinuta de National Bank of Greece, activeaza de 14 ani in Romania, rezultatele financiare plasand-o anul trecut pe locul 12 intr-un top al institutiilor bancare, cu o cota de piata de 2,07%.
Depozitele bancare ale persoanelor fizice si juridice la sucursalele din Romania ale institutiilor de credit cu sediul in statele membre ale UE sunt garantate de la 1 ianuarie 2007 de sistemul din tara unde isi are sediul banca-mama, potrivit Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Legislatia este astfel conceputa încât pentru orice leut pe care nu l-ai platit la timp bancii, si nu din vina ta, esti inclus automat în lista neagra de rau-platnici a Biroului de Credit si nimeni nu te poate scoate de acolo.Cu ce drept poate decide arbitrar o banca soarta unui client de a se mai împrumuta?
Schimbul valutar în cont era la banca amintita de 3,729 lei pentru un euro, tot la vânzare, usor diminuat decât cel de la ghiseu, unde se tranzactioneaza bani gheata. Banca Transilvania cumpara ieri euro cu 3,63 lei si vindea cu 3,72.
Contractele de credit cu ipoteca sunt învestite cu titlu executoriu, deci banca va ia casa fara proces, daca nu ati platit ratele la timp.
Cu alte cuvinte, daca banca va cheama sa va modifice contractul de credit pe OUG nr. ... La imprumuturile cu dobanda fixa, comisionul perceput de banca atunci cand rambursezi creditul in avans nu are cum sa fie mai mare de 1% din valoare.
Daca ei scad, atunci trebuie ca banca sa scada si ratele.
In lipsa unor ipoteci indestulatoare, banca va lua noi masuri, cea mai drastica putand fi introducerea unei cereri de insolventa. ... In acest context, banca va face toate demersurile pentru a-si recupera sumele imprumutate.
Ca reactie, banca centrala a decis sa plafoneze dobânda ROBOR a pietei monetare, folosita ca referinta pentru multe dintre creditele în lei cu dobânda variabila acordate de banci, la un nivel cu cel mult 25% peste dobânda la facilitatea de credit (sau de credit Lombard) a BNR, care este în prezent de 14,25% pe an.Printre numele vehiculate ca posibili participanti la "cartel" se numara Bancpost, ING Bank, UniCredit-Tiriac si Royal Bank of Scotland (fosta ABN Amro).
Asociatia Municipiilor din Romania (AMR), care reuneste reprezentantii primarilor de municipii, vrea sa infiinteze o banca a autoritatilor publice locale. La reuniunea Comitetului Director al AMR de la Sibiu, presedintele asociatiei, Adriean Videanu, a declarat ca "se asteapta la o opozitie a sistemului bancar" fata de viitoarea banca.
La sfarsitul saptamanii trecute, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, anunta ca toti cei sapte ofertanti pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni la Banca Comerciala Romana (BCR) au indeplinit criteriile de pana acum, ofertele lor financiare urmand sa fie deschise saptamana aceasta.
In functie de banca emitenta, titularul cardului are parte de diferite facilitati. ... Astfel, operatiunile se efectueaza in acest caz din disponibilitatile titularului, pe cand in cazul unui card de credit operatiunile se efectueaza in limita plafonului de credit acordat titularului de banca emitenta a cardului.
Din cauza normelor interne, unele banci din sistem (Bancpost, Banca Romaneasca, Finansbank, Romexterra Bank) nu acorda credite persoanelor cu un venit mai mic de 700 RON.
Persoanele care ajung in imposibilitatea de a-si plati ratele isi pot pierde locuinta (procesul dureaza cateva luni, iar in acest timp clientul este somat de banca).
google-analytics.com