Cautare

1294 de rezultate pentru "arminizare fiscala" (3.67 secunde)
Ministerul Finantelor Publice a stabilit, printr-un ordin recent, o noua procedura de atribuire a codului de inregistrare fiscala pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere.
Pentru prima oara in decursul acestui an, reprezentantii patronatelor din mediul de afaceri s-au intalnit cu cei ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), pentru a discuta pe tema prevenirii si combaterii evaziunii fiscale.
Pe baza datelor colectate de la institutiile abilitate in controlul financiar (Ministerul Finantelor Publice, ANAF, Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor, Curtea de Conturi, Directia Nationala Anticoruptie, Institutul National de Statistica) a fost realizata o baza de date privind evaziunea fiscala si economia subterana din Romania.
Seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar, a aruncat pe piata un nou proiect pe care il are in vedere pentru descoperirea evaziunii fiscale.
Actul normativ care a modificat Codul de Procedura Fiscala, publicat in Monitorul Oficial din 2 septembrie 2011, a clarificat o masura fiscala in avantajul mediului de afaceri.
Actul normativ care a modificat Codul de Procedura Fiscala, publicat in Monitorul Oficial din 2 septembrie 2011, a clarificat o masura fiscala in avantajul mediului de afaceri.
La nivel local, se numara pe degetele de la o mana doljenii care sunt condamnati anual la inchisoare pentru evaziune fiscala, cei mai multi fiind absolviti din diverse motive. ... Dar cine sunt oamenii care practica evaziunea fiscala si cine sunt cei care trebuie sa o descopere?
Planul de relaxare fiscala din proiectul de Cod Fiscal urmareste, in ceea ce priveste populatia, reducerea unor taxe si introducerea mai multor deduceri, pentru a alinia nivelul taxelor cu nivelul salariilor din Romania, a declarat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Copos a mai primit un an si sase luni pentru evaziune fiscala. ... Padureanu a mai primit doua pedepse de doi ani pentru spalare de bani si inca una de trei ani pentru inselaciune in forma continuata, iar pentru evaziune fiscala inca un an si jumatate de inchisoare.
Actul normativ modifica si completeaza Ordonanta 71/2001 privind organizarea si exercitarea activitatii de consultanta fiscala.
Premiile pot fi revendicate incepand cu prima zi dupa extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale, pana la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator emis in perioada 2 februarie -28 martie, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de a revendica premiul la Loteria Bonurilor Fiscale.
Cat reprezinta in PIB evaziunea fiscala din Dolj? ... Suntem si un judet preponderent expus la evaziunea fiscala prin prisma faptului ca zona este una cu mare potential agricol, unde evaziunea este prioritara.
Cat reprezinta in PIB evaziunea fiscala din Dolj? ... Suntem si un judet preponderent expus la evaziunea fiscala prin prisma faptului ca zona este una cu mare potential agricol, unde evaziunea este prioritara.
Impozitul minim sa fie diferentiat Cunoscatorii mediului de afaceri spun ca impozitul minim - daca va ramane acesta in vigoare - ar trebui diferentiat pe categorii de firme si indreptat impotriva domeniilor de activitate unde se poate face lejer evaziune fiscala.
Ce date aveti la nivelul MFP, inclusiv de la alte institutii ale statului, despre evaziunea fiscala si locurile de munca la negru si la ce va asteptati dupa ce se vor aplica gradual aceste masuri de relaxare fiscala?
Indiferent de guvernul aflat la Palatul Victoria, instabilitatea fiscala a fost de mare clasa in Romania. ... Din 2003 si pana acum, cea mai importanta lege fiscala a Romaniei - Codul Fiscal - a suferit numeroase modificari.
Administratorii si managerii zonali ai jocului piramidal Society Club sint cercetati pentru spalare de bani, evaziune fiscala si inselaciune.
Legea pentru combaterea evaziunii fiscale ar trebui sa stabileasca in mod clar cand este evaziune fiscala, si nu sa se lase la latitudinea inspectorului fiscal care face din asta o sursa de coruptie, spun reprezentanti ai mediului de afaceri.
"In opinia noastra, sistemul fiscal romanesc a ajuns la un punct in care interesele statului in colectarea veniturilor, interesul mediului de afaceri in a avea o politica fiscala cat mai primitoare si cele ale contribuabililor au ajuns intr-un anumit punct de echilibru", a declarat ministrul Vosganian.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a emis un proiect de ordin, prin care va putea cesiona creantele fiscale pe care le administreaza, iar diferenta se va transforma în venit la buget, dupa ce OUG nr.
google-analytics.com