Cautare

37 de rezultate pentru "arctic gaesti" (6.62 secunde)
Turcia este cel mai important partener al Romaniei din afara UE, spune Ponta Victor Ponta a declarat, la Arctic Gaesti, firma detinuta de grupul turc Arcelik, ca Turcia este cel mai important partener al Romaniei din afara Uniunii Europene.
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
Oua de la gaini crescute la sol cu acces in aer liber Toneli Holding - Compania care lanseaza produsul La curte - Free Range, dupa o investitie de 700.000 de euro in ferma de la Gaesti.
In fine, alta compensare a fost efectuata in 2005, cu SC ELIN Gaesti.
MTS ar fi incheiat doua contracte pentru achizitia de laptopuri, cu doua firme, din care una ar fi fost patronata de un lider PD-L din Gaesti.
Locul secund in topul celor mai cunoscute marci romanesti este in continuare ocupat de Arctic, cu un grad de notorietate spontana de 26,3%.
Locul secund in topul celor mai cunoscute marci romanesti este in continuare ocupat de Arctic, cu un grad de notorietate spontana de 26,3%.
La Editura LIDER a aparut cartea "Evenimentul arctic" de Robert Ludlum.
Cristian Gabriel Serban din Gaesti a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in acest week-end in curtea MTR.
Un tanar in varsta de 39 de ani, proaspat eliberat din inchisoare, a refuzat sa iasa din Penitenciarul Gaesti. Politistii au fost nevoiti sa intervina pentru a-l scoate din celula.
Acest lucru este certificat de numarul mare si numele importante ale celor care au apelat la solutiile si produsele oferite de Parker, printre acestea fiind Mittal Steel Galati, Michelin Romania, Profiland, Arctic Gaesti, CNE Invest Cernavoda si multe altele.
Actiunea romanului "Evenimentul arctic" de Robert Ludlum, aparuta la Editura LIDER, este plasata pe o insula indepartata din Oceanul Arctic Canadian, unde o echipa americana condusa de locotenent-colonelul Jon Smith este trimisa pentru a dezvalui secrete bine ascunse de Federatia Rusa intr-un bombardier prabusit in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.
s-au parcurs 300.000 km in Groenlanda, Antarctica, Patagonia, Georgia de Sud, si in oceanele lumii (Tara Arctic - in Oceanul Arctic 2006-2008, Tara Oceane in 2009-2012).
Arctic Monkeys vin in Romania! Una dintre cele mai mari trupe britanice, cu peste 9 miliarde de vizualizari, vine pentru prima data in Romania si va canta la Buftea, pe scena festivalului Summer Well, in 14 august.
Britanicii de la Arctic Monkeys canta vara viitoare la Summer Well. Festivalul te asteapta intre 12 si 14 august pe Domeniul Stirbey.
Submarinul nuclear rus K-329 Belgorod a "disparut" de la baza sa si a fost mobilizat in Oceanul Arctic unde urmeaza a testa, cel mai probabil in Marea Kara, aflata la nord de Siberia, noua torpila nucleara "Poseidon", supranumita "Arma Apocalipsei", se arata intr-un raport secret al NATO citat de publicatia La Repubblica.
Munti de bagaje ratacite s-au format pe aeroporturile din Statele Unite, dupa ce mii de curse aeriene au fost anulate din cauza viscolului arctic.
A debutat in 1983, ca avocat stagiar la Gaesti, dupa ce fusese cooptat in Partidul Comunist Roman, dar calitatea de membru nu a primit-o gratuit.
Se mai lucreaza la intersectia Batasani, pe strazile Herculane,valea Timisului, Curtea de Arges, Gaesti, Vartejului, Pitesti, lucrari ce vor fi finalizate pana la data de 5 august.
Din datele pe care le detinem, 11 ofiteri de politie cu functii de conducere au sarcini expres nominalizate in ceea ce priveste mobilizarea si transportul votantilor mituiti in localitatile Titu, Potlogi, Pucioasa, Pucioasa Sat, Trainica, Gaesti, Matasaru, Crangurile, Moroeni si Fieni.
google-analytics.com