Cautare

135 de rezultate pentru "anunturi" (2.86 secunde)
Ziarele de anunturi sunt pline de oferte dubioase de creditare, care mai de care mai atractive. Mai mult, unele dintre anunturi sunt destinate exclusiv persoanelor de sex feminin, avand sigla „numai pentru doamne“, iar altele ne spun ca poti obtine un credit doar prin telefon.
Fie ca este vorba despre anunturi de angajare pentru ingineri, agenti imobiliari, administratori de retele, agenti de vânzari sau altele, majoritatea textelor folosesc un limbaj asemanator pentru a descrie calitatile care se cauta pentru acele posturi. Site-ul ejobs ofera câteva indicatii pentru a citi corect aceste anunturi.
Google a lansat, vineri, Google Maps Romania, disponibil la adresa maps.google.ro, oferind utilizatorilor posibilitatea sa acceseze harti online, sa caute companii, sa plaseze anunturi gratuite si sa isi creeze harti proprii.
bunsimt.ro este un site de anunturi cu obiecte gasite (chei, portofel etc.). ... In curand, oamenii vor putea posta pe site anunturi cu lucrurile pe care le-au pierdut.
eBay este in prezent cel mai mare mediu organizat in care utilizatori din toata lumea (persoane fizice sau companii) pot publica anunturi in legatura cu produse, pot licita pentru alte produse, le pot vinde si pot incasa banii.
Astfel, peste 100.000 de anunturi si invitatii de participare la licitatii sunt publicate pe site-ul de achizitii publice, eLicitatie, potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).
De exemplu, in afara de masini.ro, autovit.ro, autoshow.ro, turatii.ro etc, dar si sectiunea stiri auto din www.rol.ro , sectiunea anunturi auto din www.evrika.ro , sectiunea anunturi auto din www.roportal.ro etc.
Nici pe site-ul Primariei nu gasesti anunturi de licitatii. ... De la 1 aprilie, daca am numarat noi bine, au fost postate anunturi pentru 22 de licitatii.
Batranelul se agita iritat, privind cu insistenta cand "Pobeda" veche de la mana, cand spre ghiseul taiat in usa de placaj, plina de anunturi avertizatoare, din incinta Sectiei de politie 12, biroul evidenta populatiei. ... Usa e din nou inchisa si la fel de plina cu anunturi de avertizare.
Cred ca in aceste momente putem sa tragem concluzia ca valorile democratiei si ale statului de drept nu par sa fie decit niste simple anunturi, in fata unor astfel de gesturi, care ne demonstreaza ca presedintele a ramas acelasi, neschimbat, cu un trecut incarcat de valorile comunismului”, a sustinut Calin Popescu Tariceanu.
Toate aceste anunturi au fost facute in fata lui Ion Iliescu si Adrian Nastase, prezenti amandoi la Conferinta Organizatiei PSD Bucuresti.
Referitor la declaratiile lui Viorel Hrebenciuc potrivit carora Geoana va fi contracandidatul lui Iliescu, senatorul PSD a explicat ca nu este datoria acestuia sa faca asemenea anunturi.
Practic, dupa doua-trei scurte anunturi razboinice - „suntem gata de alegeri, vom castiga, vor anticipate (PNL si PD - n.r.) le dam noi anticipate” - liderul PSD s-a apucat de prorocit nenorociri peste nenorociri care se vor abate peste noi odata cu alegerile anticipate.
Sunt cativa medici acolo, care nu cred ca atunci cand au facut aceste anunturi constientizau bine ce fac impotriva medicilor care au muncit in aceste zile.
In plus, nici unul dintre subalternii mei nu a confirmat afisarea tematicii si a celorlalte anunturi necesare inaintea probelor", a afirmat Ovidiu Vanghelie, directorul Directiei patrimoniu.
Asa cum povestea, el a plasat anunturi in ziarele locale de pe coasta de est a S.U.A., cautand persoane care l-au vazut pe Elvis in 1954, si aveau fotografii sau filme cu el.
Pe forumul atasat site-ului localitatii, persoanele interesate si localnicii pot afla informatii despre evenimentele desfasurate in comuna, precum Balciul organizat pe 21 mai, pot injura in voie edilii localitatii sau pot posta anunturi de vanzare-cumparare.
Proiectul presupune si amplasarea de afise cu tematica romaneasca in statiile mijloacelor de transport in comun, precum si de anunturi in mass-media europene.
Continutul mailului a fost insa atat de haios incat nu am putut sa nu il publicam, cu precizarea ca atasat acestor informatii se aflau si exemple de materiale aparute despre cativa din cei mentionati mai sus ca avand functii in cadrul PLD Constanta, respectiv o pagina de net (asezata frumos pe un document word) si in care aparea, la anunturi matrimoniale, Cristian Tanase, sub numele de "Crenvustila" (asta da revelatie!), desi actualizarea pe pagina in cauza pare mult prea recenta...
Daca cititi ziarele o sa gasiti anunturi de angajare care sint pline de precizari care duc spre zona discriminarii, iar amenzile nu sint deloc mici.
google-analytics.com