Cautare

189 de rezultate pentru "anexa 1" (2.68 secunde)
Anexa facturii curente, care este trimisa automat si gratuit tuturor abonatilor, are rolul de a explica modul de calcul al sumelor trecute pe prima pagina a facturii, detaliindu-se fiecare dintre rubrici. Anexa cuprinde si perioadele exacte pentru care se percepe un anume abonament.
Relatiile dintre PNL si PD sunt din ce in ce mai tensionate dupa ce democratii s-au rastit la premierul Tariceanu, sustinand ca nu sunt „o anexa“ a acestuia.
Raportul are si o anexa tehnica din care voi cita cateva pasaje ceva mai jos. ... Forme fara detalii exacte Anexa la raportul catre JIC arata ca, din 10 martie 1949 pana in momentul raportarii, s-au inregistrat 256 de incidente care implicau obiecte aeriene neidentificate.
În comunicat, CE mai spune ca ajutorul de stat ar fi incompatibil cu normele europene în domeniu si ar constitui "un avantaj nedrept acordat beneficiarului, fata de concurentii lui".  Anexa ajutoarelor de stat - tinuta la secret Ford sustine ca, în acest caz, Comisia Europeana urmeaza procedura fireasca privind ajutoarele regionale:
În comunicat, CE mai spune ca ajutorul de stat ar fi incompatibil cu normele europene în domeniu si ar constitui "un avantaj nedrept acordat beneficiarului, fata de concurentii lui".  Anexa ajutoarelor de stat - tinuta la secret Ford sustine ca, în acest caz, Comisia Europeana urmeaza procedura fireasca privind ajutoarele regionale:
Hotararea de Guvern privind modelul, continutul si modalitatea de depunere a declaratiei unice, care a fost introdusa de la 1 ianuarie 2011, a fost publicata in Monitorul Oficial in ultima zi din anul 2010.
Obligatiile privind contributiile sociale, impozitul pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate sunt cuprinse in Nomenclatorul "Creante fiscale", din Anexa 2 a actului normativ mentionat.
GHEORGHE de 24 de ani din Bucuresti, in timp ce sustragea bunuri dintr-o anexa situata in curtea unui imobil din str.
Pe langa contract, Mircea Banias semneaza, anual, si o anexa cu criterii de performanta. "Chiar in martie am semnat anexa.
De altfel, precizarile consemnate la Anexa I a contractului 15190/2004 sunt edificatoare in vederea felului, cantitatii si mai ales a preturilor pentru serviciile prestate de GEOTEC.
Ruptura dintre Calin Popescu-Tariceanu si democrati, declansata prin renuntarea primului-ministru la demisia care facea posibila demararea anticipatelor, devine iremediabila, democratii avertizandu-l public pe seful Guvernului ca PD nu e anexa acestuia.
PNL trebuie sa inteleaga ca PD nu este o anexa a primului ministru. PD doreste anticipatele si vor fi gasite modalitatile de rezolvare a problemei, ori prin demisia premierului, ori printr-o motiune de cenzura"I, a mai afirmat Stanca.
Funar, care este initiatorul propunerii, a declarat ca o asemenea masura este necesara, tinand cont de faptul ca in ultimii ani Parlamentul s-a transformat intr-o anexa a Guvernului.
Alesii nu au reusit insa sa adopte nicio anexa din proiectul de buget deoarece PSD a solicitat, in repetate randuri, pauza de consultari, considerand necesara prezenta ministrilor la discutii.
El a afirmat ca PSD va contesta "calitatea Partidului Verzilor", despre care a apreciat ca ar fi "o anexa a PDL" si va solicita ca aceasta formatiune sa nu aiba reprezentanti in nicio sectie de votare
"S-a omis in anexa sa fie trecute si inspectoratele scolare. Se vorbeste in textul ordonantei despre demiterea inspectorilor scolari generali, dar in anexa nu figureaza si ISJ-urile, desi in hotararea de guvern bruta figura acest lucru.
Din aceste pregatiri face parte si "dezlipirea imaginii PC de anexa a PSD". ... La nivelul perceptiei publice suntem considerati o anexa a PSD. ... Am luat in serios acest anunt al lor si le urez succes", afirma recent Victor Ponta la emisiunea "2+1", de la postul B1.
Parlamentul e doar o anexa a guvernului. Guvernul e doar o anexa a presedintelui tarii. Separatia puterilor in stat ar fi de mult desfiintata de facto, daca Justitia nu s-ar incapatana sa-si exercite prerogativele de putere judecatoreasca, stiind ca este irepresibila.
Practic, consiliul judetean trebuia sa aprobe indicatorii tehnico-economici ai proiectului si suma alocata "potrivit anexei nr.1 si anexei nr.2". Consilierul liberal Marius Carceie a atras atentia ca "nu exista anexa 1 in limba romana, ci doar in engleza.
O simpla anexa a Executivului.
google-analytics.com