Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (3.13 secunde)
In 2011 au fost aplicate amenzi de peste 2 milioane de lei.
Nu vom aplica amenzi De astazi, administratiile locale vor putea aplica amenzi tuturor proprietarilor care nu si-au asigurat locuinta impotriva calamitatilor naturale. ... "Nici nu se pune problema de a se aplica amenzi pentru ca niciun primar nu vrea sa-si puna in cap electoratul.
Conform legii, cei care organizeaza, pe perioada starii de alerta, mitinguri, demonstratii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de intruniri, in spatii deschise, ori intruniri de natura activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, in spatii inchise, activitati interzise conform art.5 alin.(3) lit.a), pot primi amenzi de la 3.000 lei la 15.000 lei.
Fie pentru ca nu cunosc legislatia in vigoare, fie pentru ca incearca sa ocoleasca aplicarea ei, tot mai multe firme folosesc angajati la negru Cu toate ca risca atat amenzi usturatoare (10.000-20.000 de lei), cat si dosar penal, zeci de angajatori din Dolj continua sa foloseasca personal fara a intocmi forme legale de angajare.
Astfel, cei care circula fara bilet sau care transporta in vagoanele de calatori pasari sau animale vii vor trebui sa plateasca amenzi intre 250 si 400 de lei, mai mult decat duble fata de cele prevazute anterior, cuprinse intre 140 si 180 de lei.
La fel ca si in alte orase, ghiseele Directiei de Taxe si Impozite Craiova au fost luate cu asalt de populatie pe 31 ianuarie, mai ales dupa ce oamenii au auzit ca sunt pasibili de amenzi usturatoare daca nu-si declara contractele.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC Bihor, ne-a comunicat ca, in perioada 26 ianuarie-1 martie, OJPC Bihor a verificat 67 de operatori economici si s-au aplicat amenzi la 25 dintre acestia, in valoare de 68.000 de lei.
Angajatii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj au aplicat, în luna februarie, amenzi în valoare totala de 397.000 de lei societatilor comerciale depistate ca au angajati fara forme legale sau ca nu respecta normele de securitate a muncii.
Politistii locali din Banie au dat in ultima luna 858 de amenzi, au dispus ridicarea a 294 de autoturisme si au aplicat 2.049 de puncte de penalizare De cand Politia Locala din Craiova a primit aceleasi atributii ca si cea Rutiera, institutia din subordinea primariei a dat amenzi in valoare totala de 165.172 de lei.
- Soferii care se incumeta sa treaca pe culoarea rosie a semaforului vor fi sanctionati cu amenzi de 4.000 de lei.
Legislatia care intra in vigoare pe 1 noiembrie prevede amenzi intre 2.500 si 4.000 de lei pentru cei fara anvelope de iarna, soferii riscand si retinerea certificatului de inmatriculare al automobilului.
De astuparea gropilor ramase in urma lor nu s-a ocupat nimeni pana acum, iar viceprimarul Nedelescu e hotarat sa aplice amenzi in cazul in care craterele facute de angajatii Distrigaz nu vor fi astupate.
Amenzi si confiscari de peste 100.000 de dolari in numai doua luni ale sezonului estival.
La un alt club de noapte, respectiv SC Potena Exim SRL Oradea, comisarii au aplicat amenzi de 80 de milioane de lei si au confiscat marfa in valoare de 290 de milioane de lei vechi pentru ca nu s-a operat in casa de marcat marfa comercializata.
Presedintele CSA, Nicolae Crisan, a avertizat companiile de asigurari ca risca amenzi consistente in cazul in care nu-si corecteaza erorile. ... Proprietarii din ultima categorie risca suspendarea certificatelor si amenzi consistente in cazul in care circula pe drumurile publice fara a reinnoi inmatricularea.
Proprietarii acestor depozite, care se vor incapatana sa functioneze fara autorizatie, risca amenzi usturatoare, ca si operatorii economici care achizitioneaza cereale de la ei.
De aceea, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) mai aplica, din cand in cand, amenzi mai mult sau mai putin usturatoare.
Aceia care cred ca pot demara lucrarile si fara aceste acte sau se incapataneaza sa inceapa lucrarile fara autorizatie risca sa primeasca amenzi usturatoare. ... In cazul in care angajatii primariei nu solutioneaza cazul, intervine ITC Craiova, care da amenzi atat celui vinovat, cat si primariei.
Cu prilejul unei ample actiuni de control derulate in perioada 15-30 iunie a.c., in cadrul careia au fost verificati nu mai putin de 98 agenti economici care-si desfasoara activitatea in judetul Constanta si cu precadere in statiunile de pe litoral, inspectorii Serviciului de Investigatii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta au aplicat unui numar de 93 de agenti economici amenzi ce insumeaza 106.400 lei RON, a declarat pentru "Replica" Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP.
Totusi, in cazul in care, prin aplicarea acestor amenzi, se depaseste limita maxima prevazuta pentru amenzi in legea-cadru care reglementeaza regimul juridic al contraventiilor, se vor aplica reglementarile acesteia din urma.
google-analytics.com