Cautare

223 de rezultate pentru "ahmed quffa sani quffa arestati" (3.04 secunde)
Procurorii Parchetului Tribunalului Bihor au emis mandate de arestare pe 29 de zile pe numele a doi tineri suspectati ca luna trecuta au jefuit o masina a Postei din care au furat un sac cu 35.000 de lei noi.
patronul de la Drakom si administratorul de la PatiProd, Vasile Dardala si Florin Macovei, au fost arestati preventiv, in timp ce alte doua persoane din conducerea firmelor sunt cercetate penal.
Politistii bulgari au retinut, la sfarsitul saptamanii trecute, doi barbati pentru distribuirea ilegala de filme si muzica, acestia facand parte din una dintre cele mai mari retele de piraterie pe internet din Europa.
Doi arestati In prezent, sunt arestate preventiv doua persoane si invinuite peste 40, intre care si doi consilieri de credit bancar.
i"In aceeasi cauza penala au mai fost arestati preventiv inculpatii Doru Meosu, Paul Vasile Manzu si Osman Tunc, toti trei implicati in activitatea infractionala initiata de inculpata sus amintitai" se arata in comunicatul Ministerului Public.
Geoana, ii suna pe procurorii DNA si le spunea "Lasati-o mai moale cu Voicu, n-are timp sa-l arestati, trebuie sa ia Internele in primire" acestia se conformau mintenas, in loc sa protesteze public.
Patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu si realizatorul de emisiuni Doru Parv au fost arestati in aceasta dimineata. Arestarea a fost facuta in jurul orei 6:00, pentru 24 de ore dupa ce au fost audiati timp de mai multe ore.
De fapt, cred ca sunt cel mai tanar dintre detinutii politici in aceasta sala, sunt ultimul dintre arestati, sa speram ca eu voi incheia aceasta lista si sa speram ca impreuna si cu dvs.
Vantu a admis autenticitatea inregistrarilor in fata completului care judeca recursul declarat de el si alti doi apropiati fata de hotararea prin care au fost arestati pentru 29 de zile pentru favorizarea infractorului.
Dupa ce cazul a explodat in presa, capii afacerii - Nelu Gaina, Maricel Bartic si Constantin Furtuna - au fost arestati.
Doua grupari distincte de hackeri constanteni au fost anihilate zilele trecute de politistii Directiei de Combatere a Criminalitatii Informatice din cadrul Directiei Generale de Combatere a Criminalitatii Organizate a IGPR.
In anul 1918, autoritatile bolsevice au inchis-o, clericii ce slujeau au fost arestati, clopotele i-au fost luate si obiectele de cult confiscate.
18.67 % - Au fost arestati prea putini: 25.33 % • In 2013, v-ati simtit mai bine ca posesor al unui pasaport romanesc?
Stefanescu a analizat situatia tragica a intelectualilor romani, aratand ca numerosi scriitori romani au fost arestati din motive politice. Cateva exemple:
si arestati, chiar executati. E o vorba: balaurul moare, dar inainte de asta mai loveste de cateva ori cu coada.
Printre fruntasii adunarii arestati din ordinul domnitorului Mihai Sturza s-a aflat si Cuza; a reusit apoi sa scape de sub paza si sa fuga in Transilvania.
In 1957, preotii bisericii Sacré CÅ"ur au fost arestati, iar lacasul a fost inchis. Arhiepiscopia Romano-Catolica din Bucuresti a cerut redeschiderea bisericii in 1991.
Parchetul evident ca someaza, deci, s-a autosexizat imediat - ar fi interesant sa aflam ce se intampla cu persoanele respective, daca nu cumva respectivii or fi fost arestati "preventiv", in timp ce aratia criminali, hoti si violatori sunt (cel mult judecati) in libertate.
Desi parlamentarii pot fi urmariti penal si trimisi in judecata penala ei "nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati", inainte de condamnare pentru a se evita eventuale abuzuri, in principal impotriva parlamentarilor opozitiei.
95 alin.1 precizeaza ca "Judecatorii, procurorii si magistratii-asistenti pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati preventiv numai cu incuviintarea sectiilor Consiliului Superior al Magistraturii".
google-analytics.com