Cautare

223 de rezultate pentru "ahmed quffa sani quffa arestati" (4.66 secunde)
Impreuna cu fiul ei, Leontin Iuhas, a raspandit 160 de manifeste de solidaritate cu muncitorii din Brasov rasculati la 15 noiembrie 1987, ambii fiind arestati pentru 5 saptamani (noiembrie-decembrie 1987).
De fapt, cred ca sunt cel mai tanar dintre detinutii politici in aceasta sala, sunt ultimul dintre arestati, sa speram ca eu voi incheia aceasta lista si sa speram ca impreuna si cu dumneavoastra se vor termina arestarile pe criterii politice in Romania", a spus Diaconescu.
Din cand in cand sunt arestati, perchezitionati, li se confisca documentele si computerele. Pedeapsa cu moartea este inca aplicata de plutoanele de executie, iar autoritatile belaruse spun ca societatea lor nu e pregatita sa renunte la aceasta "traditie".
Sorin Ovidiu Vintu, Octavian Turcan si Alexandru Stoian au fost arestati preventiv, pe 10 septembrie, pentru 29 de zile, prin decizia Tribunalului Bucuresti, in dosarul fugii lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor.
In cursul saptamanii trecute, au avut loc o serie de descinderi in vami, printre care si Stamora Moravita, in cursul carora au fost arestati zeci de politisti de frontiera si vamesi.
• Ziarul "Romania libera" ridica intr-un articol o problema de principiu: Costuri imense pentru intretinerea vamesilor arestati preventiv. Morala e evidenta.
• In forma actuala in vigoare, articolul 72 din Constitutie stipuleaza ca parlamentarii "nu pot fi perchezitionati, retinuti, sau arestati fara incuviintarea Camerei din care fac parte, dupa ascultarea lor".
Parlamentarii vor fi perchezitionati, retinuti, arestati sau trimisi in judecata fara a mai fi nevoie de acordul camerei din care fac parte.
N-are cum sa priceapa ca Regele Mihai a abdicat pentru ca sa salveze viata celor 1000 de studenti arestati la 8 noiembrie 1945, pentru a fi santajat ca sa abdice.
• Peste cateva zile, Petru Groza si Gheorghiu-Dej s-au prezentat la palat cu cererea de abdicare si cu pistolul in buzunar si au amenintat ca vor impusca pe cei 1.000 de studenti arestati la manifestarea de ziua Regelui daca nu abdica.
Ponta si-a continuat seria declaratiilor apreciind ca toti cei care au fost arestati vor fi pusi sa intre in Miscarea Populara, pentru a nu li se repeta povestea.
Unii liderii PSD s-ar astepta ca in perioada urmatoare sa existe din randul Opozitiei cateva cazuri de social-democrati care sa fie ori condamnati, ori arestati, in contra partida la ultimele cazuri de arestari si anchete in randul unor lideri locali ai PDL, a declarat unul dintre liderii PSD aflati in conducerea partidului.
Unul dupa altul, sunt arestati preventiv pentru fapte de coruptie vicepresedintele CJ, Radu Bica, si primarul Sorin Apostu. Ambii sunt exclusi din partid, drept urmare, Bica isi pierde mandatul de consilier.
Partenerii europeni stiu foarte bine ca, din cei 231 politisti de frontiera si vamesi cercetati si arestati in direct, azi se mai afla in inchisoare fix - ati ghicit!
Se explica astfel reactia lui MRU si a celor doi recent racolati, Elena Udrea si Teodor Stolojan, cand, la 30 noiembrie 2006, au fost arestati in Romania, din ordinul lui Tariceanu, celebrii spioni energetici Vadim Benyatov, Mustafa Oral si Semion Stanchev.
Pentru ca altfel meritocratia, competitia in partid va muri, pentru ca altfel toti noi ceilalti care desi aveam procese sau dosare nascocite, care aveam lideri anchetati sau arestati, am stiut sa ne facem treaba si am castigat.
In Franta, membrii Parlamentului nu pot fi arestati sau retinuti fara acordul conducerii camerei. La fel si in Germania, Danemarca, Estonia, Belgia, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Luxemburg, Polonia, Slovacia, Slovenia, Spania.
Inclusiv oficialii onesti se tem ca incheierea unor acorduri privind investitiile vor atrage investigarea acestora de catre procurori, urmand astfel altor functionari deja anchetati sau arestati.
Reforma legilor justitiei si a codurilor penale va continua.Trebuie sa ne propunem ca cetatenii acestei tari sa nu mai fie supravegheati si arestati fara motiv.
Reamintim ca Zaher Iskandarani, Eugen Iovescu, Ghannoum Obayda si Fadi Jamil au fost arestati la 19 mai sub acuzatia de “initiere si constituire a unui grup infractional organizat, avand drept scop comiterea de infractiuni grave, respectiv contrafacerea si contrabanda de mare anvergura cu tigari“, avand ramificatii in mai multe judete din zona de vest a tarii.
google-analytics.com