Cautare

223 de rezultate pentru "ahmed quffa sani quffa arestati" (3.03 secunde)
In ceea ce priveste noul an, 44% dintre romani nu cred ca vor avea loc alegeri anticipate (in 2006), 41% nu cred ca vom avea un alt premier si aproape 60% nu cred ca vor fi arestati marii corupti.
Cinci dintre cei noua condamnati la moarte au fost deja arestati, iar o a zecea persoana cercetata in acelasi caz a primit o condamnare la inchisoare de trei ani.
Daca pe la inceputul anilor 2000 a scazut numarul furturilor, al spargerilor de locuinte si al cersetorilor nu a fost pentru ca au fost arestati sau au devenit cinstiti si muncitori, ci pentru ca cei mai multi au plecat in strainatate.
Din pricina simpatiilor sau activitatii legionare din perioada interbelica, foarte multi aromani au fost arestati si inchisi in lagare sau inchisori.
Abia in urma presiunilor diplomatice, cand Grecia a inteles ca are nevoie de Romania pentru interesele sale in Balcani, guvernul de la Atena a luat masuri pentru corectarea situatiei celor arestati.
Situatia din Fasia Gaza a devenit exploziva, dupa ce armata israeliana a recurs ieri la arestarea unei treimi din Parlamentului palestinian, ca raspuns la rapirea unui soldat israelian in varsta de 19 ani de catre militanti palestinieni.
Toti cei arestati sunt britanici de origine pakistaneza sau din Asia de Sud, a transmis Sky News, fara a dezvalui sursa informatiei.
Referindu-se la atitudinea oamenilor politici fata de romanii arestati in Irak, Basescu considera ca Dan Voiculescu, Mircea Geoana si Norica Nicolai le-au facut un rau acestora, din dorinta de a-l ataca pe presedintele tarii.
Acestia au fost arestati in anul 1947 si condamnati la munca silnica pe viata", se arata intr-un comunicat remis redactiei.
La 31 ianuarie, un cotidian din Bucuresti dezvaluia ca doi muncitori romani fusesera arestati de fortele americane in Irak, sub acuzatia de spionaj.
Am avut o campanie violenta in care oamenii au fost arestati, batuti, maltratati, doar pentru ca am vorbit despre privatizari de lacuri, de parcuri, despre borduri, asfaltari.
Doi neonazisti au fost arestati în Statele Unite pentru ca au facut amenintari cu moartea la adresa lui Barack Obama, în cadrul unui complot rasist, ceea ce a intensificat temerile de un atentat împotriva senatorului de culoare.Dar expertii au avertizat, de asemenea, ca o tentativa de asasinare a unui presedinte privit cu atâta optimism în mare parte din lume ar putea sa îi tenteze si pe islamistii radicali.
Geoana a precizat ca trei dintre militantii de campanie ai candidatului PSD pentru Parlamentul Romaniei reprezentand Republica Moldova, ambasadorul Tudor Pantaru - respectiv Igor Cupec, Teodor Papuc si Eugen Enachi, doi fiind si cetateni romani - au fost arestati marti la Chisnau si pusi sub invinuire, urmand a fi trimisi joi in judecata pentru fapte penale.
Pe de alta parte, in 2008, DNA Constanta a dispus o singura solutie de scoatere de sub urmarire penala privind trei inculpati arestati preventiv.
Acesta a mai spus ca "sponsorii cei mai bogati" ai tulburarilor au parasit tara si ca au fost arestati 118 organizatori ai violentelor.
Liderul comunist sustine ca instigatorii au fost arestati si pusi sub acuzare pentru jaf, pentru ca au furat casele de bani din institutiile vandalizate.
Viorel Badea, reprezentant al romanilor din diaspora, considera, potrivit unui comunicat de presa, ca simpla renumarare a voturilor din Republica Moldova nu poate schimba situatia din aceasta tara si a afirmat ca va cere, in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), o ancheta internationala referitoare la abuzurile autoritatilor de la Chisinau, unde un tanar a murit, iar peste 160 de participanti la protestele de saptamana trecuta au fost arestati.
"Peste trei sute de tineri au fost arestati fara nici o explicatie. Dreptul la libera circulatie a fost ingradit prin reintroducerea vizelor de catre autoritatile de la Chisinau .
Disperata ca sotul, doi puradei si un nepot au fost arestati luna trecuta in Bucuresti pentru santaj, inselaciune si infractiuni cu violenta, Sidonia a apelat la Prodan, dupa ce l-a vazut la televizor agitandu-se inflacarat prin fata portilor lui Gigi Becali, in momentele de restriste ale latifundiarului din Pipera.
Ce poate face insa Voronin este sa dea raspunsuri in legatura cu jurnalistii, inclusiv jurnalistii romani arestati, in legatura cu cei trei tineri care au murit in arestul politiei", a explicat ministrul roman de extrene Cristian Diaconescu.
google-analytics.com