Cautare

975 de rezultate pentru "afacere" (3.89 secunde)
In orasul lui nea Marin, un oltean get-beget a pus pe picioare o afacere cu impletituri din papura pe suport de lemn. ... Promovarea produselor, cheia succesului Persoanele care vor sa se apuce de o astfel de afacere ar trebui insa sa stie ca foarte importanta este promovarea produselor.
Craioveanca Izabela Bucur si-a transformat pasiunea pentru produsele naturiste intr-o afacere. ... Desi spune ca mai are mult pana sa detina o mare afacere, Izabela Bucur declara ca anual castiga mii de euro din comercializarea acestui tip de produse.
O afacere profitabila la ora actuala este infiintarea unei firme de consultanta financiara.
In acest fel, bugetul local pierde bani frumosi dintr-o afacere care se ridica la sute de mii de euro anual. ... Afacere de 25 de milioane de euro In Romania exista o adevarata industrie a mesh-urilor.
Comertul electronic a devenit deja un mijloc comod de achizitionare de bunuri, iar pentru intreprinzatori - o afacere mai mult decat profitabila.
De asemenea, Romania ocupa locul 7 in topul statelor in care este cel mai usor sa incepi o noua afacere, in functie de numarul de proceduri, timpul necesar, costurile operatiunii si capitalul minim necesar.
Daca va intrebati cat de profitabila poate fi o firma care are ca domeniu de activitate reumplerea cartuselor pentru imprimante, ar trebui sa stiti ca un craiovean a reusit sa puna pe picioare o afacere extinsa la nivel national.
Daca e sa ne luam dupa cele spuse de doi baieti care au o “afacere” cu gunoi, pentru o caruta de pet-uri si alte materiale pe care nu le-am putut identifica se pot cistiga cel putin 50 de lei.
In termen de 14 zile de la finalizarea acestui curs, participantii pot depune un plan de afaceri pe baza caruia pot beneficia de un ajutor financiar partial nerambursabil prin care isi pot initia sau continua propria afacere.
Alta afacere cu terenuri la Pielesti A doua afacere producatoare de TVA ilegal s-a incheiat in august 2004 intre aceeasi AGROLUC si firma SC MELCONF SRL, administrata de Marian Bogdan Gherghe, fratele Nazianei Slotea.
"Daca nu respecti anumite norme, nu rezisti in piata" Sfatul specialistilor pentru o persoana care se gandeste sa se lanseze acum intr-o astfel de afacere este sa amenajeze un spatiu adecvat, in conformitate cu noile norme europene, si sa faca totul cu pasiune si profesionalism pentru ca altfel nu iese nimic bun.
Ultima varianta - afacere imobiliara Presedintele AVAS a recunoscut ca, in cazul unui esec, fabrica va fi tratata ca o afacere imobiliara.
Gheorghe Preotu, directorul general, spune ca a inceput aceasta afacere in urma cu zece ani, pornind de la zero. ... "O afacere de acest fel se poate incepe cu o investitie de pana la 100.000 de euro.
O firma care sa ofere consultanta si o expertiza tehnica a automobilului inainte de tranzactionare, intr-un oras precum Craiova, unde circula zilnic aproximativ 90.000 de masini, poate fi o afacere care sa aduca un profit frumos, dat fiind faptul ca piata de profil este neocupata.
Firma de consultanta specializata in furnizarea de servicii in domeniul resurselor umane este o afacere cu potential care necesita nu atat investitie financiara importanta, cat utilizarea cunostintelor si informatiilor acumulate in domeniu. ... Succesul in afacere, ca in toate domeniile de activitate, este rezumat simplu de Eduard Stanov, patronul firmei:
Cea mai mare afacere cu imobiliare din istoria Statelor Unite ale Americii a presupus scoaterea la vanzare, in schimbul a 5 miliarde de dolari, a doua cartiere rezidentiale situate de-a lungul First Avenue, intre 14th Street si 24rd Street, in Manhattan.
Agricultura nu înseamna doar cereale, iar o firma specializata pe productia sau comercializarea de flori ornamentale, seminte de legume sau plante furajere poate fi o afacere profitabila, în conditiile unei investitii mici sau medii.Productia de plante furajere, flori sau legume are nevoie de seminte, iar o firma care sa fie intermediara între producatorii agricoli si furnizorii de seminte este o afacere banoasa.
O afacere de proportii are nevoie de spatii imobiliare pe masura. Fie ca vorbim despre depozitele de marfuri, cladiri de birouri sau de arhivare, orice companie necesita astfel de spatii.
Profitul vine în continuare din activitatea de service, o „afacere în afacere“. Contractele de service stipuleaza plata pentru astfel de servicii o data ce expira perioada de garantie.
„Profitul obtinut se reinvesteste în dezvoltarea fabricii“, a declarat Johann Suciu. Colaborare dificila cu partenerii români Problemele pe care le-a întâmpinat aceasta afacere sunt legate de neseriozitatea unora dintre partenerii români si lipsa de personal calificat, cu experienta, îndeosebi în ultimii ani.
google-analytics.com