Cautare

975 de rezultate pentru "afacere" (3.09 secunde)
Cand dragostea unui calarasean pentru flori se transforma intr-o afacere de familie In urma cu 5 ani, un tanar din Calarasi pasionat de gradinarit si flori isi ia inima in dinti si porneste o afacere proprie in domeniu.
In ultimii sase ani de cand functioneaza programul SAPARD in Romania, Uniunea Europeana a pus la dispozitia solicitantilor care au dorit sa-si contureze o afacere in agricultura milioane de euro sub forma de ajutor nerambursabil.
Fosta BCR Asigurari, in prezent OMNIASIG, a pus pe butuci o afacere cu fonduri europene, refuzand sa plateasca asigurarile pentru doua cladiri distruse de greutatea zapezii Cand inchei o asigurare de bunuri, te gandesti ca firma de asigurari te va despagubi daca un eveniment nedorit iti va afecta ceea ce ai construit cu greu.
Despre OSCAR Suntem partenerul de incredere pentru fiecare industrie si tip de afacere. ... firme de transport, constructii, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere. ... Impreuna am gasit de fiecare data solutii adaptate fiecarui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul.
Am profesat 6 ani in Romania ca profesor de pictura, in Uniunea Artistilor Plastici nu am reusit sa intru din cauza ca trebuia sa am pile si am fost respinsa, asa ca mi-am creat propria mea afacere cu arta care a durat numai 4 ani si am preferat sa parasesc definitiv Romania, sa vad cum este sa vinzi pictura in strainatate si pot sa iti spun sincer, sunt fericita.
Entuziasmul e la cote maxime, esti pregatit pentru tot ce va urma si, cat timp aceasta siguranta de sine se mentine pe un nivel ridicat, vei evolua repede si bine spre scopul cel mare.Ca e o afacere aflata la start sau o investitie de zile mari, esti increzator in ceea ce faci pentru a-ti vedea visul cu ochii foarte repede.
Terenul a fost concesionat pe o perioada de 40 de ani, iar intreaga afacere se ridica la valoarea de 11 milioane de euroa€, a spus Marian Popa.
Legislativul judetean a achizitionat doua imobile in Craiova, prin negociere directa cu proprietarii, cu suma de 1.370.000 de euro, cam cat ar costa acum vreo 25 de apartamente, si considera ca a facut o afacere foarte buna cu banii doljenilor.
Membrii subcomisiei parlamentare de Cod Civil au cerut detalii suplimentare privind oportunitatea introducerii prestatiei compensatorii a unei persoane fata de fostul sot, majoritatea lor considerand ca aceasta ar face din casatorie o afacere.
Pe piata imobiliara din Romania, inchirierea de garsoniere in regim hotelier a devenit o afacere neprofitabila, desi dupa Revolutie multi au crezut ca vor da lovitura cu acest „business-fantoma“.
Afacere cu materialul clientului Afacerea este simpla. ... Initiatorii actiunii sustin ca se castiga din aceasta afacere, chiar daca nu au putut preciza o suma, fiind vorba de un pionierat in domeniu. ... In aceste conditii, cresterea porcilor pe cont propriu, in scopul vanzarii, nu mai este o afacere.
In prezent, instaleaza interfoane pe scarile de bloc, o afacere profitabila, in care ruleaza anual circa 8,5 miliarde de lei. ... Mi-am dat seama ca pot dezvolta o afacere asemanatoare, mult mai bine decat firma in care lucram.
Doua firme europene prezentau la prima manifestare "Construct Expo" in 1994 termopane pentru a oferi scolarizare celor interesati sa dezvolte o afacere profitabila. Marin Crutescu, director general la unul dintre cei mai mari producatori romani de geam tip termopan, a fost printre primii invatacei care s-a inrolat in afacere.
Prestarea de servicii din domeniul utilitatilor este o afacere extrem de profitabila. ... Adevarata afacere in domeniul repartitoarelor de energie termica o constituie insa exploatarea acestor aparate.
O data cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, tinerii care viseaza la o afacere in domeniul agricol ar putea beneficia de sprijin financiar de pana la 40.000 de euro.
Secretul afacerii - clientul multumit Desi evita sa-l catalogheze drept un secret, directorul si managerul firmei spune ca intr-o astfel de afacere cea mai importanta este multumirea clientului.
Si cafenelele aduc venituri substantiale celor care investesc in acest tip de afacere. ... Investitia initiala minima se ridica la circa 20.000 de euro", a spus Liviu Dascalu, asociat la o societate care are ca obiect de activitate acest gen de afacere.
"Usor nu e nimic - nici sa lucrezi la stat" Pentru a incepe o afacere cu gradinite particulare e nevoie de mult curaj, multa pasiune si multa rabdare.
Vanzarea de mobila este o afacere profitabila daca tii cont de datele pietei si de tendintele in materie.
Dupa patru ani de la infiintare, domeniul prestarilor de servicii in agricultura nu a mai fost o afacere profitabila, astfel ca directorul societatii s-a reorientat catre alta afacere, tot in domeniul agriculturii.
google-analytics.com