Cautare

2490 de rezultate pentru "actiuni" (3.37 secunde)
Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS) a lansat ieri cinci noi tipuri de derivate pe actiuni care se tranzactioneaza in prezent la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Investitor misterios interesat de Petrotub çn timp ce, in urma cu o luna, valoarea unei actiuni Petrotub era de doar 29.000 de lei, aceasta a a€žexplodata€œ la 55.000 de lei per actiune.
Statul analizeaza posibilitatile de revocare a conversiei datoriilor in actiuni, facuta cu un an si jumatate in urma la Oltchim, pentru a urgenta privatizarea combinatului.
Modificarile care vor fi aduse legii pietei de capital ar trebui sa prevada ca un procentaj de 20% din actiunile Bursei de Valori Bucuresti (BVB), atunci cind aceasta institutie se va transforma in societate pe actiuni, sa poata fi achizitionat de cele cinci societati de investitii financiare (SIF), a declarat Viorel Munteanu, director in cadrul societatii Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia.
Trebuie spus ca planul de reorganizare a Rafo prevede conversia tuturor datoriilor in actiuni si, in paralel, fuziunea rafinariei cu combinatul de cauciuc sintetic Carom Onesti.
Potrivit anuntului pentru privatizarea CEC SA, publicat recent de Ministerul Finantelor Publice, oferta de vanzare cuprinde un pachet majoritar de actiuni de pana la 1.122.750 de actiuni, reprezentand o participatie de pana la 75%, dar nu mai putin de 748.501 actiuni, reprezentand 50% plus o actiune, din totalul capitalului social CEC.
In urmatoarea perioada, analistii estimeaza o crestere a valorii unitatilor aferente fondurilor deschise de investitii care au plasamente preponderent in actiuni.
Vom incepe cu Cehia, avand in vedere ca o companie cu capital de stat din aceasta tara pare a fi cea mai interesata de achizitionarea pachetului majoritar de actiuni la complexurile energetice Turceni si Rovinari, dupa ce controleaza deja distributia de energie electrica din Oltenia.
Noii proprietari ai Bancii Comerciale Romane (BCR), austriecii de la Erste Bank, vor plati peste 3,75 miliarde de euro pentru 61,88% din actiuni si incepand de astazi vor avea acces total la informatiile BCR.
Institutia a anuntat in noiembrie 2005 ca doreste sa vanda prin negociere pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile, 78 de milioane de actiuni reprezentand 62,8% din capitalul social.
Angajatii Sinteza care detin actiuni in PAS au inceput sa vanda la pachet, firma clujeana ajungand ca, pana ieri, sa detina peste 30% din totalul actiunilor detinute de firma.
Cei care lucreaza in domeniu sustin, de asemenea, ca plasamentele in actiuni listate la bursa sunt acum mai profitabile decat depozitele bancare sau economiile in valuta. ... Este mult mai convenabil sa cumperi actiuni. Am calculat ca in 2005 randamentul total mediu din actiuni a fost de 65%.
De asemenea, aceste actiuni mai vizeaza campanii de informare privind sistemul pentru recunoasterea si protectia denumirilor de origine protejate, indicatii geografice protejate, caracteristici traditionale garantate ale produselor agricole si produselor alimentare, precum si actiuni de informare privind produsele ecologice.
Totusi, societatea figureaza si in topul celor mai activi emitenti, fiind pe locul patru in topul tranzactiilor (4,8 milioane de actiuni), dupa Rompetrol Rafinare Constanta (13,39 milioane de actiuni), SNP Petrom (zece milioane de actiuni) si Banca Transilvania (7,42 milioane de actiuni), si pe primul loc ca valoare a tranzactiilor (11 milioane RON).
Fondul strange bani de la mai multe persoane si ii investeste in diverse instrumente ale pietelor financiar-bancare si de capital (depozite bancare, actiuni etc.). ... La Intercaptital (actiuni) variatia este de -8,44%.
Pachetele de actiuni detinute de stat la Societatea Comerciala "Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) - S.A. ... Guvernul a adoptat ieri o Hotarare privind transferul pachetelor de actiuni ale celor doua societati catre AVAS, in scopul pregatirii celor doi operatori economici pentru privatizare.
Peste 600 de milioane de actiuni ale Petrom au fost blocate in urma cu o zi de la tranzactionare. ... Ea este motivata de faptul ca pachetul de actiuni emis de Petrom face obiectul unui litigiu in care justitia inca nu s-a pronuntat definitiv.
In ultima perioada, tot mai multi craioveni sunt interesati sa investeasca in actiuni. ... Castig de pana la 300% Tranzactiile la Bursa sunt realizate de societatile de servicii de investitii financiare (SSIF) care intermediaza cumparari si vanzari de valori mobiliare tranzactionabile (actiuni cotate) la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
portofoliul de actiuni profitabil detinut la societati bine cotate. Valoarea unei actiuni a crescut cu 20% de la inceputul anului. ... "SIF-urile au un portofoliu bun de actiuni care au crescut la BVB.
Investitorii americani si cei britanici au fost cei mai mari cumparatori de actiuni in septembrie, cu volume de 38,6 milioane de lei, respectiv 37,3 milioane de lei, fiind urmati de investitorii din Austria, cu achizitii de 32,3 milioane de lei.
google-analytics.com