Cautare

2490 de rezultate pentru "actiuni" (4.16 secunde)
Investitii în instrumente cu risc ridicat:- 30% actiuni listate, instrumente pe piata monetara, obligatiuni, fonduri mutuale.Maximul investitiilor în actiuni listate va fi de 30%, iar maximul investitiilor în instrumente cu risc scazut va fi de 90%.ALLIANZ-TIRIAC (Fondul AZT Viitorul Tau)1.
Investitii în instrumente cu risc ridicat:- 30% actiuni listate, instrumente pe piata monetara, obligatiuni, fonduri mutuale.Maximul investitiilor în actiuni listate va fi de 30%, iar maximul investitiilor în instrumente cu risc scazut va fi de 90%.ALLIANZ-TIRIAC (Fondul AZT Viitorul Tau)1.
Când toate companiile de asigurari fug de piata de capital, Generali Fond de Pensii a investit în actiuni cota cea mai mare dintre toate firmele de profil care activeaza pe Pilonul II.
Pentru detinerile SIF de la Ford, Staicu a oferit AVAS actiuni la o firma falimentara din Voluntari, implicata intr-un scandalos proces de privatizare cu o societate controlata de Omar Hayssam. ... Prin majorarea de capital, cota de actiuni detinuta de SIF scade de la 22% la 0,14%.
Aflati din GdS ce actiuni au fost cele mai lichide pe Bursa romaneasca in conditiile unei piete "involburate"
In timp ce, la nivel inalt, institutiile se bat pe termeni juridici, la nivel local, oamenii spun ca au obtinut randamente bune din tranzactii cu actiuni pe aceasta piata si cer sa se tina cont si de parerea lor cand se iau decizii importante.
Acest transfer de actiuni se va realiza in cursul anului 2005, dupa ce va fi emisa o Hotarare de Guvern in acest sens, a precizat directorul Administratiei Porturilor Maritime Constanta.
In cursul anului trecut structura actionariatului a suferit o noua modificare in urma vinzarii catre PAS, de catre Amerom, firma omului de afaceri Nicolai Boghici, a pahetului de actiuni detinut la cea mai mare societate de constructii din judet.
atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va face toate demersurile legale pentru impiedicarea executarii hotaririi actionarilor Rafo Onesti referitoare la conversia creantelor bugetare si garantate in actiuni, se arata intr-un comunicat al Autoritatii.
Doua Hotariri de Guvern care reglementeaza efectele conversiei in actiuni a datoriilor unor societati catre Distrigaz Nord si Distrigaz Sud au fost adoptate de Executiv in ultima sedinta.
Termenul pana la care societatile comerciale pe actiuni sunt obligate sa-si majoreze capitalul social pana la echivalentul in lei al sumei de 25.000 euro va fi prelungit cu sase luni, pana la 1 iulie 2006, se arata intr-un proiect de lege aprobat de Guvern.
La Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au fost tranzactionate joi aproape 72 milioane actiuni, valoarea totala a celor 5.420 tranzactii ridicandu-se la 27.364.484,41 RON, respectiv 7,683 milioane euro sau 9,286 milioane USD.
La sfarsitul saptamanii trecute, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, anunta ca toti cei sapte ofertanti pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni la Banca Comerciala Romana (BCR) au indeplinit criteriile de pana acum, ofertele lor financiare urmand sa fie deschise saptamana aceasta.
Pe perioade de peste sase luni, in general tendinta este de crestere, subliniaza Ghiseul Bancar, care explica in continuare ca nu poate fi prevazut un castig pentru ca o parte din banii dintr-un fond de investitii sunt plasati in actiuni ale societatilor listate la Bursa.
Totodata, vor fi introduse noi reguli de calcul, aplicate in functie de numarul de actiuni detinute de stat si de situatia pe bursa a societatilor.
In urmatoarele patru luni, aproximativ 50% din societatile pe actiuni din Dolj trebuie sa-si majoreze capitalul social la 25.000 de euro.
Aceasta diferenta, coroborata cu faptul ca salariatii care vor intra in posesia actiunilor nu sunt nici pe departe niste "cunoscatori" ai pietei de capital, va conduce cu siguranta la specularea, in adevaratul sens al cuvantului, de catre "rechinii" pietei bursiere a acestor actiuni.
Daca vrem sa investim la bursa, alcatuim un portofoliu in care sa intre mai multe actiuni, eventual si obligatiuni listate. ... Spre exemplu, atunci cand ne plasam banii intr-un fond sau in actiuni la bursa, profitul trebuie raportat la dobanzile bancare si la rata inflatiei.
Noua intrare la bursa, Transelectrica, a avut o prestatie buna, insa in rest nu s-a putut identifica o tendinta clara pentru celelalte actiuni lichide.
google-analytics.com