Cautare

2977 de rezultate pentru "actiuni bcr" (3.20 secunde)
Sindicalistii si conducerea Bancii Comerciale Romane se aseaza la masa negocierilor dupa ce, vineri, angajatii celei mai mari banci din Romania au decis sa inceteze greva japoneza, dar continua in aceasta saptamana discutiile despre revendicari cu patronatul BCR.
Petrom, Rompetrol si BCR - principalele 3 companii asociate cu domeniul CSR in social media romaneasca Am dorit sa observam care dintre principalele companii care desfasoara actiuni de CSR in Romania sunt cel mai des asociate cu acest context de catre participantii in social media.
Noua intrare la bursa, Transelectrica, a avut o prestatie buna, insa in rest nu s-a putut identifica o tendinta clara pentru celelalte actiuni lichide.
Toate cele trei societati din Romania la care germanul detine pachetul majoritar de actiuni, Textila Ardeleana, Filatura de Bumbac si Maratex din Baia Mare, sint in pragul falimentului, dupa ce firmele lui Arnold Neisse din Germania si Ungaria au fost declarate falimentare.
statul ofera despagubiri, dar nu in bani, ci in actiuni. ... Insa nu in bani, ci in actiuni la societati la care statul este actionar majoritar. ... un risc, niste actiuni cu o anumita valoare la bursa, care astazi pot avea valoare, miine nu", a afirmat avocatul Valentina Topor.
Aprobarea parlamentului privind limitarea la 1% a pragului maxim de detinere la SIF-uri prin actiuni concertate va duce la scoaterea pe piata a milioane de actiuni, in valoare de zeci de milioane de dolari.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
Dupa ce a achizitionat pachetul de 22,56% din actiuni pe care il detinea SIF Oltenia la Automobile Craiova (ACSA), Ford Motor Company rascumpara participatiile de la micii actionari.
Camin Extra/Super BCR-credit imobiliar in lei sau in valuta (euro si dolari) care permite cumpararea sau construirea de imobile, cumpararea de terenuri aflate in intravilan, precum si acoperirea cheltuielilor pentru amenajari, modernizari, viabilizari si reparatii de locuinte.
Banca Comerciala Romana (BCR) va opri functionarea unor bancomate, in noaptea de vineri spre sambata, intre orele 1.00 si 3.00, pentru efectuarea unor lucrari de extindere a aplicatiei informatice care permite acceptarea de carduri cu chip, a anuntat institutia de credit.
Cardurile Bancii Comerciale Romana (BCR) nu vor putea fi folosite de sambata, 5 aprilie, ora 23:00, pana cel tarziu duminica, 6 aprilie, la ora 05:00, din cauza unor operatiuni de imbunatatire a sistemului informatic, a anuntat, vineri, banca.In aceasta perioada nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzactii cu cardurile BCR, iar reteaua de bancomate (ATM) si aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS) nu va fi operationala, se mai precizeaza in comunicatul BCR.
BCR va opri functionarea sistemului de carduri, de sambata seara de la ora 23.00, pana cel tarziu duminica, 4 Mai 2008, ora 18.00, a anuntat banca.In aceasta perioad nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzactii cu cardurile BCR iar reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va fi operationala, se mai arata in comunicatul bancii.
Un atac de phishing a fost lansat in aceasta dimineata la adresa clientilor BCR.
Dobanda platita de BCR se calculeaza adaugand o marja de 0,725% la rata LIBOR (dobanda interbancara pe piata londoneza), respectiv EURIBOR (dobanda pentru creditele interbancare in euro pe piata europeana). BCR a sindicalizat, anul trecut, un imprumut international de 100 de milioane de dolari, care a fost suprasubscris.
De pilda, Banca Comerciala Romana (BCR) si Raiffeisen Bank acorda bonusuri la cumparaturile pe card.
In ceea ce priveste privatizarea institutiei, Eugen Radulescu sustine ca ar fi o greseala ca CEC sa fie privatizata o data cu BCR, argumentand ca acest tandem nu este oportun.
Banca Comerciala Romana (BCR) va fi vanduta cu mult peste valoarea ei reala, apreciaza experti citati de Deutsche Welle. ... Mai mult decat atat, BCR are „petitori“ cu nume rezonante.
Comisia de privatizare a BCR a hotarat prelungirea termenului de depunere a ofertelor finale angajante pentru preluarea pachetului majoritar la Banca Comerciala Romana pana la 17 octombrie 2005.
Presedintele BCR, Nicolae Danila, a apreciat ca pe parcursul lui 2006 dobanzile la depozite se vor majora, in timp ce dobanzile la credite vor ramane la aproximativ aceleasi niveluri ca si anul trecut.
google-analytics.com