Cautare

2977 de rezultate pentru "actiuni bcr" (6.06 secunde)
00 cardurile, bancomatele, aparatele pentru plata cu cardul la comercianti, precum si serviciile de internet banking si phone banking ale Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi oprite, au declarat, vineri, reprezentantii bancii. Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic, mai precizeaza oficialii BCR.
In cursul acestui an Banca Comerciala Romana (BCR) va mentine numarul de angajati la acelasi nivel in acest an si a majorat salariile, insa cu valori sub 10%, a declarat ieri Andreea Voinea, directorul executiv de resurse umane al BCR. "BCR isi mentine planul initial de restructurare.
Cardurile, bancomatele, aparatele pentru plata cu cardul la comercianti, precum si serviciile de internet banking si phone banking ale Bancii Comerciale Romane (BCR) nu vor functiona de joi seara, de la ora 23:00, pana vineri dimineata, la 5:00.
Asa sustineau sapte banci, in frunte cu BCR, care au solicitat modificarea conventiei cu Fondul. ... Insa cei de la BCR recunosc faptul ca se putea ipoteca un apartament chiar daca mai era ipotecat de dezvoltator.
Un exemplu in acest sens este BCR Leasing IFN, care a lansat site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro, ce ofera celor interesati de chilipiruri posibilitatea de a cumpara autovehicule si echipamente la preturi avantajoase.
De ce se teme BCR sa fie listata la Bursa Erste crede ca banca pe care a cumparat-o in Romania valoreaza mai putin decat acum cinci ani. Razboiul listarii BCR la bursa se reaprinde, odata cu expirarea termenului de doi ani in care operatiunea a fost amanata.
Saptamana trecuta, Erste Bank, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa Centrala, s-a aratat interesat de privatizarea celor doua banci aflate inca sub controlul statului roman, BCR si Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC), exprimandu-si intentia de a oferi pentru CEC un pret care va determina la sfarsitul privatizarii obtinerea unui profit deosebit pentru statul roman.
Unii jucatori la bursa lasa zeci de mii de euro pe mâna brokerilor, în sensul ca acestia din urma decid soarta câstigurilor din tranzactiile cu actiuni. ... Un craiovean a vândut într-un minut zeci de mii de actiuni a caror valoare a ajuns aproape de 100.000 de lei.
Mari Jean si Matusa - actionari convinsi Deputatul liberal-democrat Horatiu Buzatu a trecut in declaratia de avere completata in ianuarie 2006 ca detine peste 300 de metri patrati de teren intravilan, o casa de locuit si actiuni la patru societati comerciale.
Potrivit Raportului curent conform Regulament 13/2004, Liviu Scarlat in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie la SC Mangalia SA, cumpara de pe piata un numar de 121.500 actiuni ale SC Mangalia SA, la un pret mediu de 1800 lei/actiune (aproximativ 218,7mil.
Gheorghe Piperea, lichidatorul desemnat sa se ocupe de falimentul SC RECONVERSIA SA, societate controlata de Staicu si care a absorbit firme actionare la SIF, a afirmat in urma cu o saptamana, in cadrul unei emisiuni TV, ca la SIF Oltenia 6,5 milioane de actiuni (1,2% din capitalul social) sunt detinute de societati fictive, controlate de Dinel Staicu.
Asta i s-a întâmplat unei persoane din Filiasi, care s-a trezit fara 1.750 de actiuni, disparute misterios cu ajutorul unei societati de valori mobiliare din Bucuresti.
Asta i s-a întâmplat unei persoane din Filiasi, care s-a trezit fara 1.750 de actiuni, disparute misterios cu ajutorul unei societati de valori mobiliare din Bucuresti.
Asta i s-a întâmplat unei persoane din Filiasi, care s-a trezit fara 1.750 de actiuni, disparute misterios cu ajutorul unei societati de valori mobiliare din Bucuresti.
Sunt oameni de afaceri din Craiova, care au ales investitiile în actiuni ca o alternativa la piata imobiliara. ... Afaceristii de top cumpara actiuni ale companiilor cu lichiditate mare, de regula, la SIF-uri si banci.
Mii de doljeni carora statul nu le-a restituit proprietatile confiscate abuziv de catre comunisti asteapta sa primeasca despagubiri banesti sau actiuni la Fondul Proprietatea In Dolj exista mii de oameni care au primit sau asteapta sa primeasca despagubiri sau actiuni la Fondul Proprietatea, in contul imobilelor si terenurilor confiscate abuziv in perioada comunista.
Metoda propusa prin prezentul act normativ vizeaza ca element principal novator fata de prevederile legislative ce reglementeaza metodele de vanzare de actiuni general aplicabile societatilor in curs de privatizare, inclusiv bancilor, introducerea unei proceduri de selectie.
Achizitia Bancii Comerciale Romane (BCR) de grupul austriac Erste Bank s-a situat pe locul sase in clasamentul tranzactiilor de pe piata serviciilor financiare din Europa, in functie de valoare, potrivit unui studiu realizat de firma de servicii de consultanta PricewaterhouseCoopers (PwC).
Actionarul majoritar (cu 62,8% din capitalul social), Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), a anuntat recent ca va solicita potentialului investitor mai putini bani pe pachetul de actiuni scos la vanzare si mai multe garantii in ceea ce priveste investitiile.
Doua dintre acestea, cele care vizeaza clientii BCR, respectiv Bancpost, par sa fie realizate de acelasi autor.
google-analytics.com