Cautare

2977 de rezultate pentru "actiuni bcr" (3.47 secunde)
Banca Comerciala Romana si EURO < 26 Romania a lansat ieri cardul de debit co-branded "BCR-EURO < 26". ... "BCR confirma ca este lider si formator de piata.
Banca Comerciala Romana (BCR) a inmanat studentilor din Romania, in mai putin de 3 luni de la lansare, peste 10.000 de carduri de debit co-branded BCR - EURO < 26. ... "BCR confirma ca este liderul pietei cardurilor din Romania.
BCR detine produsul Punte BCR inca dinainte de anul 2000. Perioada de rambursare a creditului-punte la BCR este de un an (daca va cumparati o locuinta) si doi ani (daca va construiti o casa). Avansul la BCR poate fi contractat in lei, dolari sau euro.
Ieri s-a finalizat procesul de privatizare al Bancii Comerciale Romane (BCR), de pe urma caruia statul a incasat de la Erste 2,2 miliarde de euro, cea mai mare suma obtinuta vreodata de pe urma unei privatizari.
Banca Comerciala Romana (BCR) vrea sa atraga pana la 575 de milioane de lei prin emisiunea de obligatiuni cu dobanda fixa de 7,25%, anunta NewsIn, citand o decizie adoptata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare.
Banca Comerciala Romana (BCR) a depasit pragul de 10.000 de POS (Point of Sales) instalate, potrivit unui comunicat emis ieri de institutia de credit. Astfel, BCR devine prima banca din Romania care depaseste acest prag.
Conducerea excutiva a Bancii Comerciale Romane (BCR) a propus distribuirea sub forma de dividende a 55% din profitul net rezultat dupa impozitare si plata intereselor minoritarilor, propunere sustinuta si de Consiliul de Supraveghere al bancii, anunta Mediafax.
Obligatiunile corporative emise in noiembrie anul trecut de Banca Comerciala Romana (BCR), in valoare totala de 242 de milioane de lei, vor fi tranzactionate incepand de maine la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit unui anunt BVB, preluat de Mediafax.
Cerealele recoltate in aceasta toamna, mai putin porumbul, ar putea fi mai putine cu 25-30%, in urma rezultatelor mai slabe consemnate la prouctia de grau, informeaza un nou raport al Bancii Comerciale Romane (BCR).
Sunt vizati toti clientii BCR! ... BCR va intrerupe sistemul informatic pentru lucrari de mentenanta.
Cum a facut si in cazul Petrom, cand a vandut compania unui concern austriac si i-a concesionat acestuia si rezervele de titei ale tarii, statul este gata sa se lepede si de cea mai mare banca a Romaniei, Banca Comerciala Romana (BCR).
Procesul de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR) va fi finalizat cel mai tarziu in primul trimestru al anului viitor, pentru a raspunde exigentelor Fondului Monetar International, a anuntat premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Comisia de Privatizare a Bancii Comerciale Romane a aprobat grila de punctaj care va sta la baza departajarii ofertantilor ramasi in cursa pentru preluarea pachetului de actiuni al bancii, a anuntat AVAS.
Ordonanta privind privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost aprobata ieri de senatori cu mentiunea ca se va adopta proiectul de privatizare, nu contractul de vanzare-cumparare. ... Cumparatorul BCR, Erste Bank, le va oferi pana la 485 de milioane de euro salariatilor bancii romanesti pentru cele 8% din titluri detinute.
Chiar ministrul Economiei, Codrut AŸeres, a declarat ieri ca ar fi cumparat actiuni, dar s-a oprit la timp pentru a nu crea suspiciuni. A§n opinia ministrului, cumpararea de actiuni Transelectrica ar fi dat un semnal pozitiv investitorilor straini si ar fi reprezentat si o buna afacere.
Cele mai mari pachete de actiuni sunt concentrate in mana catorva sute de mii de oameni. ... Potrivit informatiilor furnizate de responsabilii din cadrul societatii, cei mai multi actionari (aproape 7,8 milioane de actionari) au pachete mici, de pana la zece actiuni.
ßi ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, a vandut 2 imobile si doua autoturisme, cumparand in schimb actiuni si un VW Passat. ... Secretarul general al Guvernului, Mihai Voicu, a cumparat anul trecut actiuni la zece societati, dupa ce in aprilie 2005 nu detinea nici un astfel de titlu.
Grupul austriac OMV va subscrie, pentru a ajunge la o participatie de 51% din actiunile Petrom, 15,8 miliarde de actiuni. Valoarea totala a acestor actiuni se ridica la 830,6 milioane de euro.
SC Turism Felix a incheiat oferta publica primara de vanzare de actiuni, investitorii de pe piata de capital romanesc subscriind in intervalul 10 iulie-18 august 61,71% din pachetul de 77 de milioane de actiuni scos la vanzare prin aceasta oferta.
Valoarea contabila pe actiune (capitaluri proprii raportat la numarul de actiuni emise) s-a redus de la 1,02 lei pe 31 decembrie 2007, la 0,77 lei la finalul anului trecut.
google-analytics.com