Cautare

2977 de rezultate pentru "actiuni bcr" (2.77 secunde)
Banca Comerciala Romana (BCR) a semnat, joi, conventia cu Fondul de Garantare a Creditelor pentru programul "Prima Casa", iar clientii pot depune solicitarile de imprumuturi incepand de luni, in contextul in care peste 10.000 de persoane s-au interesat deja la banca de acest produs.
Desi au fost laudati pentru rezultatele bune obtinute in 2005, cei doi au fost acuzati ca nu fac fata unor presiuni in legatura cu pachetul de actiuni detinut de societate la BCR.
Grupul german HVB isi mentine interesul de a participa la privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR), dar si la privatizarea CEC.
In cursul zilei de ieri, Andreas Treichl, directorul executiv al Erste Bank (banca austriaca ce detine pachetul majoritar de actiuni de la Banca Comerciala Romana-BCR) i-a trimis o scrisoare guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in care ii garanteaza reinnoirea liniilor de finantare pe termen scurt si mediu acordate BCR de catre banca-mama.
Cumparatorul Bancii Comerciale Romane (BCR) va avea obligatia sa lis-teze banca in trei ani de la preluare si sa acorde dividende de minimum 40% din profitul net pe toata perioada pana la introducerea actiunilor pe bursa, au declarat pentru Mediafax surse din actio-nariat.
Banca Comerciala Romana (BCR) creste cu pana la 3,75% (cresteri intre 0,25 si 0,75 puncte procentuale) nivelul dobanzilor la depozitele in dolari SUA. ... “BCR isi protejeaza clientii si stimuleaza economisirea, si iata, oferim fapte, nu vorbe.
Profitul net al BCR s-ar putea tripla in urmatorii trei ani fata de nivelul estimat pentru acest an, de 250 de milioane de euro, potrivit planului de dezvoltare, prezentat ieri de actionarul majoritar Erste Bank celor cinci societati de investitii financiare (SIF), care detin 30% din actiunile BCR.
Serviciul este disponibil atat pentru cadrurile de credit, cat si pentru cele de debit si este gratuit.Extrasul de cont al cardului de credit va contine informatii privind numarul si tipul de tranzactii efectuate de la ultimul extras, suma minima de plata si termenul de plata, a mentionat directorul executiv al BCR.Prin introducerea celor doua facilitati pentru carduri, BCR intentioneaza sa creasca volumele tranzactionate.
De atunci incoace, au trecut prin faze asemanatoare angajatii Raiffeisen, BRD, BCR si ai altor cateva banci mai putin importante.
Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai, ca incepand de vineri, 16 octombrie a.c., ora 23:00 si pana sambata, 17 octombrie, ora 05:00 va intrerupe functionarea sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri.
Managerii BCR spun ca se simte o revigorare pe segmentul de companii, unde exista cereri mai mari de finantare, iar la persoane fizice s-au diminuat problemele legate de plata creditelor Managerii BCR pe regiunea Oltenia au aratat, intr-o conferinta de presa organizata ieri, ca economia din aceasta zona are tendinte de revenire.
In nume propriu, membrii conducerii societatii au impreuna un "mizilic" de 1,17 milioane de actiuni.
Actiunile Bancii Comerciale Romane (BCR) ar trebui listate la bursa anul viitor sau in cel mult doi ani, intrucat este una dintre cele mai profitabile societati romanesti si ar crea masa critica necesara pietei de capital, a declarat ieri presedintele executiv al bancii, Nicolae Danila.
Actionarii majoritari ai BCR isi propun sa transforme noua achizitie in cea mai profitabila banca din intreg grupul Erste Bank, potrivit Deutsche Welle.
Comisia de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR) va primi astazi ofertele angajante pentru preluarea institutiei de credit, pe lista investitorilor interesati figurand noua institutii internationale de credit.
Sapte societati comerciale la care SIF Oltenia detine controlul sau pachete importante de actiuni au ajuns în numai câteva luni sa aiba cumulat 1,37% (7,99 milioane de actiuni) din capitalul social al societatii de investitii financiare oltene.
Ulterior, aceste actiuni vor fi anulate, ceea ce va duce la întarirea actiunii SIF5. ... SIF Oltenia are un capital social de 58,016 milioane de lei (16,02 milioane de euro), împartit în aproape 58 de milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,1.000 lei/actiune.
Un fond alimentat cu 11 miliarde de lei din privatizarea BCR si alte privatizari. ... Ex-premierul a precizat la vremea aceea ca sumele obtinute din privatizarea BCR nu vor merge in consum, ca in trecut, ci catre "ameliorarea starii infrastructurii".
Pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) si-au aratat interesul investitori care detin active cuprinse intre 60 de miliarde de euro si aproape 1.000 de miliarde de euro.
Banca Comerciala Romana (BCR) a redus promotional dobanzile la anumite tipuri de credite, numai pentru imprumuturile care vor fi contractate de persoane fizice incepand cu 15 no-iembrie 2005, cu ocazia implinirii a 15 ani de la infiintarea bancii.
google-analytics.com