Cautare

6131 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 cluj bihor" (3.60 secunde)
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In primele 10 luni ale anului 2010, s-au produs in Capitala din cauza neacordarii prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, 140 de accidente rutiere grave, in urma carora 18 persoane au decedat si 126 au fost ranite grav.
Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) se "lauda" ca in primele opt luni din acest an numarul accidentelor rutiere grave a scazut cu 12%, iar al persoanelor decedate, cu 17,59%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in urma actiunilor preventive efectuate de politisti.
La data de 19 august 2011, in jurul orei 18:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Bd. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In ultimele zile, pe soselele din tara si-au pierdut viata 3 persoane, victime ale unor accidente rutiere produse pe fondul oboselii la volan. Oboseala la volan este un factor determinant care influenteaza gradul de nerespectare a normelor rutiere.
Seful Directiei Rutiere a Politiei, Lucian Dinita, a declarat ieri ca in primele sase luni ale anului s-au inregistrat 17 zile fara decese in urma accidentelor rutiere, ceea ce reprezinta o premiera pentru Romania si dovedeste trendul descendent al numarului de incidente rutiere, transmite Mediafax.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
La data de 29 iunie 2011, in jurul orei 15:14, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Calea Grivitei, sectorul 1, pe P. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 19.11.2011, in jurul orei 02.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare a treia parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
La data de 20 aprilie 2011, ora 17:00, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetări Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 11.09.2011, in jurul orei 03.10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Firmele de asigurari duc adevarate lupte pentru recuperarea banilor de la carutasii care provoaca accidente rutiere pe soselele doljene. ... Anual, sumele platite ca despagubiri pentru accidente de acest gen pot ajunge la un miliard de lei.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Federatia Patronilor Bihor (FPB), Camera de Comert si Industrie, Consiliul Local al IMM Oradea si Unimpresa Bihor au semnat ieri un parteneriat cu Consiliul Judetean Bihor care are drept tinta consolidarea legaturilor dintre mediul institutional si mediul de afaceri.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 18:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Biroul Permanent Judetean al PNL Bihor a decis duminica dimineata in unanimitate ruperea protocolului incheiat cu PD Bihor. Presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa (foto), considera ca vinovat este liderul PD Bihor, preocupat mai mult de propria-i imagine.
google-analytics.com