Cautare

968 de rezultate pentru "accident" (3.19 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
"Nu este cel mai grav accident colectiv de munca din Romania, insa cu siguranta este cel mai grav din ultimii zece ani in Capitala", a spus directorul.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
google-analytics.com