Cautare

12413 de rezultate pentru "abc data" (2.86 secunde)
ABC DATA, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in opt tari din regiune, a intrat direct si pe piata din Romania si pune la dispozitia partenerilor locali un portofoliu de peste 36.000 de produse, de la peste 200 de producatori internationali.
Prietenii ABC... ... Ajutata de realizatorii Campaniei Oamenii Deltei, Diana a venit la Bucuresti pentru a petrece o perioada scurta de timp alaturi de Cristina Soare, de Liliana Gheorghiu si de echipa emisiunii ABC... ... Urmariti editia de maine, 7 iulie, a emisiunii ABC...
In 1996, societatea americana de televiziune TV ABC/Kane a produs o emisiune speciala de o ora, filmata in intreaga lume, intitulata Chariots of the Gods - The Mysteries Continue (Carele Zeilor - Continuarea Misterelor). Acest film a fost difuzat in reteaua ABC pe 26 septembrie 1996.
Cezar Irimia, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Cancer (ABC) ne explica." In nici unul din spitalele/sectiile de oncologie/ hematologie din aceste judete nu exista posibilitatea de tratare a acestor copii.
FARCAS) (Continuare) Urmariri fara urmari Cert este ca George Knapp, un binecunoscut reporter de la KLAS-TV din Las Vegas, a vizitat Moscova in 1993 si a luat un interviu, pentru postul de televiziune ABC News, lui Boris Sokolov, deja ofiter in retragere.
BBC, Washington Post, Fox News, ABC News, The Guardian - doar cateva din marile site-uri internationale care au titrat RECORDUL celui mai mare steag din lume Vestea recordului stabilit pe Aerodromul de la Clinceni a facut inconjurul lumii.
Renuntarea la SRL si trecerea pe persoana fizica autorizata a cuprins si ABC-urile din satele si comunele Bihorului, detinatorii lor fiind manati de dorinta de profit si de ascunderea activitatii fata de organele de control. ... (proprietar de ABC):
Mircea Badea a fost exceptional la programul de dimineata de la Tele7 abc, strunit de Teo Trandafir, unde reuseau sa dea sare si piper unei emisiuni destul de terne prin tematica sa:
Primii care au investigat cele intamplate atunci au fost cei de la programul TV american ABC News Prime Time Live, prin George Knapp, un faimos reporter TV din Las Vegas si corespondentul ABC TV News la Moscova, David Ensor.
In primele 3 zile ale intervalului ploile vor fi posibile doar izolat, dar in data de 8 mai, trecator, vor fi averse slabe. Probabilitatea pentru ploi locale, posibil insemnate cantitativ, va creste dupa data de 12 mai si se va mentine ridicata pana la sfarsitul intervalului.
Prima etapa prevede elaborarea si publicarea de brosuri avand drept continut ABC-ul surselor de finantare pentru IMM; ... Femeile care au cetatenie romana si care indeplinesc la data depunerii formularelor de inscriere criteriile de eligibilitate pot participa la acest program.
Va ploua, in general moderat cantitativ, in data de 1 martie si din nou, local, din data de 6 martie.
Altfel, deputatul sau senatorul care dupa aceasta data a ramas in situatia de incompatibilitate este considerat demisionat, mandatul sau de parlamentar fiind nul de drept. ... Corneliu Pascu, senator PUR de Buzau, membru in Biroul Permanent al PUR - administrator la ABC ASIGURARI-REASIGURARI SA;
BANAT In primele doua zile de prognoza valorile termice diurne vor fi mai ridicate decat in mod normal la aceasta data, iar media maximelor va fi de 19-20 de grade.
data aparitiei: ... data aparitiei ianuarie 2008;
- Aveam un copil de 3 ani si nu puteam sa il vad o data la doua saptamani. ... In paralel a fost corespondent pentru Radio Europa Libera, realizator al unui talk-show la nou-infiintaul post TV Tele7 ABC si colaborator al ziarului romanesc LUMEA LIBERA, ce se publica la New York.
BANAT Pana in data de 25 octombrie 2018, temperaturile maxime vor fi in scadere de la valori, in medie, de 16-17 grade Celsius, la medii in jurul a 12 grade Celsius.
Fenomenul a fost observat prima data de Andrea Dover, care a informat postul local TV KLTV, afiliat ABC. Pana in prezent, nimeni nu a putut oferi o explicatie cu privire la cele doua obiecte.
Este vorba despre societatile ABC Asigurari, Nationala, Euroasig, Petroas si Medas, societati care au infiintat recent Asociatia Asiguratorilor Mici si Mijlocii din Romania (ARMMA).
Trebuie spus ca, pe langa aceste promotii, companiile de asigurari ofera reduceri pentru politele incheiate pe 12 luni si care sunt achitate integral la data emiterii.
google-analytics.com